Jel ima vise detalja oko tog roka? Za sta su mu dali rok? Sta traze od njega u tih mesec dana? Da popravi igru? Rezultate? Da pobedi sve utakmice?
Susa i ne procitali kad ima jednu...bukvalno jednu foru na koju moze da napravi nesto...
Gazidis se pridruzuje prvog decembra.
https://www.football-italia.net/128123/o...join-milan
(09-18-2018, 06:50 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Jel ima vise detalja oko tog roka? Za sta su mu dali rok? Sta traze od njega u tih mesec dana? Da popravi igru? Rezultate? Da pobedi sve utakmice?
Susa i ne procitali kad ima jednu...bukvalno jednu foru na koju moze da napravi nesto...
Gazidis se pridruzuje prvog decembra.
https://www.football-italia.net/128123/o...join-milan
To su spekulacije medija...ima rok da popravi igru i skupi sto vise bodova na oba fronta...
Ovo sam nasao na jednom od foruma(mislim da je prevod sa milannews.it)
Verovatno ste i sami primetili da Suso nije podugo dao gol neki, a da li znate koliko je to podugo? PREDUGO. Malo smo istrazili, a brojka je porazavajuca.
"Suso je poslednji gol za Milan postigao 2. FEBRUARA protiv Udinesea! Od tada je odigrao 22 (DVADESET DVE) utakmice, sto u Ligi, Kupu, Evropi. Pre toga, bez gola je pre te pomenute utakmice sa Udineseom bio 4 meseca.
Ma dobro, nije njegovo bre da daje golove, imao je mnogo asistencija. ZAPRAVO NE. Svega 6 asistencija i nula golova u poslednje 22 utakmice od coveka koji konstantno ima loptu kod sebe.
Sami sudite o tome sta igra sa krilima (nazovimo ih tako) donosi Milanu."
Jbte ,pa to konobarima iz Luksemburga ne moze dati gola za 45 minuta...
Pa kad igraju nasi konobari: Mauri, Bertolacci, Borini...

Brate , i oni su klasa za ove. Strasno ,ja nemam reci...valjda ce poceti da igraju nesto u drugom poluvremenu...
Zalosno je gledati da ovaj Higuain igra sa ovim amaterima, mislim amaterima Milana

Tesko da ce on ostati i sljedece sezone, nije sve u novcu ako covjek ima imalo sportskog motiva otici ce negdje drugo...
Ono sinoc je bilo bruka i sramota. Da ne bi tog polu sugavog gola ,pala bi jedna od najvecih katastrofa u istoriji kluba.
A ona govna...Mauri ,Bertolaci ,Borini...znaci kad normalne igrace koji su duze na klupi pustis da jednom igraju ,oni se trude ,trce i trude se da pokusaju da dokazu kako im mesto mozda nije na klupi...ali ne i kod nas...bez ideje ,bez zelje ,bez motiva... I zato i nikad nece biti nesto vise od govneta za klupu i to u nekom Kremonjezeu ili klubu slicnog renomea...Za Milan nikako nisu...
Onaj Bakajoko...pa onom na celu pise "pravicete Sosu od blata"... jeboga ko ga doveo i kad ga doveo...
Nas fenomenalni trener je izjavio kako je zadovoljan prikazanim te kako ovi dungelunge nisu slucajno u grupnoj fazi, suvisno je ista reci na ovaj komentar...
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Kakav je bio Castillejo???
Jedino sto je valjalo na toj utakmici.