sad ću i ja stavit svoje viđenje:
cassano - odličan
antonini - ugodno iznenađenje
abate - dobar ali MORA bolje
ambro - nije baš nevidljiv, recimo akcija u prvom dijelu iza gola kada je obavio 70 % posla, onda nekoliko ukradenih lopti itd
pirlo - odličan, pogotovo korneri
nesta - ????
thiago - vrhunski
boateng, aquilani - dosta dobri
i kakvo izvođenje kornera, 5 min nadokanade pa šta se događalo da treba tolika nadoknada neka meni neko objasni
e i allegri - nesta je bio loša opcija danas, ostali izbor igrača solidan
za barcu me boli kurac ako ih dobijemo slavlje ako ih ne dobijemo bmk.
@papanešto dašta je, naš 12. igrač
@dejo ma pao mi je na pamet kad sam pisao popis igrača pa sam ga stavio. jbg još uvijek ga smatram našim čovjekom
kako niste vidili pirla??? zar je toliko lose igrao????
a sad ozbiljno......antonini dosta dobar...medju boljima......
nas vezni red treba ovako izgledat.....nocerino-aquilani-boateng i jos jedan, svejedno ko.....s tim veznim redom imamo se pravo nadat bodu na camp nou.....sve ostalo ce bit pogubno.....
pa šta ti onda njegov odlazak smatraš pojačanjem za nas???

(09-09-2011, 10:21 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]kako niste vidili pirla??? zar je toliko lose igrao????
a sad ozbiljno......antonini dosta dobar...medju boljima......
nas vezni red treba ovako izgledat.....nocerino-aquilani-boateng i jos jedan, svejedno ko.....s tim veznim redom imamo se pravo nadat bodu na camp nou.....sve ostalo ce bit pogubno.....
.........................nocerino.........................
boateng........................................aquilani
..................robinho/cassano.....................
sve ostalo smatram uvredom za nogometnu igru i navijače koji gledaju i prate Milan...i kad god izvede sastav drugačiji od ovoga necu gledat utakmicu kao što je ni danas nisam gledao jer sam znao da ću se nervirat...sva sreća pa je jučer rodgers silovao obranu saintsa pa imam razloga za slavlje

dobro je rekao sale,ambrosini i gattuso i kad su bili mlađi nisu mogli donijeti razliku na terenu iako ambrosini je odlučio dvije utakmice glavom, ali sam uvijek najviše psovao baš tu dvojicu...ako je aquilani taj famozni mister x i koliko čujem nije loše igrao onda je trebao ostati do kraja...allegrija opet yebu te zamjene....
pa ako treba i neću,neću se sigurno nervirati da gledam kako ambrosini i gattuso igraju jer to je srljanje u poraz...a dovedeni su igrači koji su itekako sposobni da ih zamijene...
Ako sinocnji sastav istrci na nou campu ne gine nam laganih pet komada
to sinoc e bio pravi cirkus, nismo imali nikakvu igru svi su podbacili nas napad se e bio cassano ibrahimovic casano ibrahimovic samo oni su igrali megu sobno.
dobro e prosao Nesta kod onog debilskog starta na Rino koi mu e bio ku... .
nas kapiten e ponovo prosetao san siro , aqvilani e bio los u odbrani onaj konko u 36 min . komotno mu e usao u sensaesterac. nie mi jasno kako Abate ne moze da nafrli ni jedan jebeni centrsut mora da podobri tu manu u svoju igru.
sta jos da pisem kat Antonini sinoc e bio najboli posle Cassano to govori sve za sinocnu utaknicu..
p.s. ajde nek se povrede Ambrosini i to ce biti nase najbole zasiluvanje ova sezona