Mislim da je bio i drugi penal, mogli da nas dobiju 'ladno...
Bilju ne mogu više da gledam, lik samo nazad dodaje ili na stranu, gledam ga jbt kako mu Laksalt ili Suso stoje sami uz prostor ispred i on ne dodaje njima nego prvom do sebe, koči napade maksimalno, uvaljuje štopere u govna... Ili da trpimo Bakajoka dok opet ne pronađe sebe ili neka formacija druga ali ovaj je samo zamenio Montoliva.
Suso jedini valja uz Donarumu realno, čudo kako nije imao bar gol i asistenciju danas, golman im na drogama bio kako je branio jbg.
Jebo ga i Borini, jeste može svuda da igra od beka do napadača, svuda jednako nema pojma, beskoristan je kad treba da krene napred s loptom. A Kutrone nije bio spreman videlo se.
Nemamo igrace to je ocito vec skoro 10 godina, jer sezonu zavrsavamo nakon 5-6 kola sto je porazno za klub kakav je Milan. Vec se mogu okrenuti iducoj sezoni i razmisljanju kako da pojacaju ovaj prosjecan tim. Ne mogu da shvatim da su toliko losi da ne mogu neke jednostavne stvari poput kontri 3 na 3 ili 3 na 2 u prosloj utakmici da zavrse...Postaje malo iritantno da Milan vec par sezona neke anonimuse golmane proslavlja, ovaj golman Empolia ce primiti bar 4 komada od Juventusa, kao sto je i onaj nesrecnik iz Beneventa sto se proslavio tako sto je nama dao go glavom, a sad niko pojma nema jel se bavi jos fudbalom. Eto na sta smo mi spali.
Opet su primili go poslije greške. I opet su pali u drugom poluvremenu. I mislim da su igrači protiv Gatuza, ne znam kako da onu kucobolju pojedinih igrača objasnim.
Čalhanoglu je očajno odigrao. Bonaventura je bio dobar, pa čak i Suso s tim da je defanzivno bio nezainteresovan.
Nekako sam stekao utisak da se Gatuzo boji promijeniti neke stvari, prvo igra previše oprezno, a drugo i mnogo važnije je da teško mijenja prvih 11. Suso i Člahanoglu moraju znati da nisu sigurni u prvih 11. A opet su tu i kad odigraju očajno. Isto kao i sa Kalinićem prošle sezone. A na klupu ima drugih rješenja.
Ako ima i trunku ponosa i ljubavi prema Milanu ,Gatuzo treba sam ,koliko vec danas da podnese ostavku.
Ne zbog rezultata ,koliko zbog toga na sta mu ekipa lici na terenu. Ovo sto on "igra" ,to je mozda moglo u Pizi ,ali ovo je ipak Milan...
Ako ne pobijede Sasuolo, ja bi mu se zahvalio. A neće pobijediti sigurno, čak bi se i kladio da će izgubiti. Ne treba samo da zakasne sa dovođenjem novog trenera kad stvari budu već nepovratno izgubljene. Kao prošle sezone kad je krajem oktobra bilo jasno da od mjesta koje vodi u LŠ neće biti ništa.
Treba dovesti kvalitetnog trenera. Ako opet bude neki fantom poput ovih koje smo imali od odlaska Ancelotija...pisi propalo...
Berluskoni je i zvanicno postao vlasnik Monce.
Oduzeli su Bilji gol. Zvanicno se vodi kao autogol onog nesretnika iz Empolija.
Poruka Gattusa novinarima na press konferenciji: "Morate mi reći tko je špijun. Nadam se da ću saznati tko vam daje informacije prije nego što odem. Pronaći ću ga."
Pocele se paranoje , teorije zavjere I filozofiranja ... Svi skrecu sa glavne teme : provincijska I kukavicka igra I los izbor formacije
Koliko se covjek promjenio, koliko je promjenio pogled na fudbal, apsolutno nismo ovako igrali od novembra do marta...sta se desilo I zasto je postao provincijski trener, samo on zna ...
Ali bas zato sto se promjenio na gore, sto je poceo glumit Mourinha, sto mu ekipa u svakom segmentu igra suprotno od nacina koji je on igrao i imao pristup...zbog svega toga , ja vise zelim da ga otjeraju nego sto sam zelio da otjeraju Montellu
Očekivanja... Nije ih bilo kad je došao, sad se traži liga šampiona.