(09-28-2018, 02:32 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]...zbog svega toga , ja vise zelim da ga otjeraju nego sto sam zelio da otjeraju Montellu
On se bukvalno pretvara u Montelu. Sve ono sto kod Montele nije valjalo on je vratio u nas sistem igre.
@Redblackfan Upravu si, pao je pod pritiskom uspjeha...
@Sampinjon Ma on ce postati gori od Montelle, ako ovako nastavi...nadam se da su krenuli u ozb potragu za zamjenon, ali ovaj put kako treba
Ne znam ni ko bi nam mogao I htio doci od trenera ???
Nema nikoga slobodnog sem Kontea. Doduse ,ima jos i Zidan ,ali je on rekao da ga sem Juventusa u Italiji nista drugo ne zanima.
Milan Zivadinovic mozda...

Bard bi to doveo u red dok kazes piksla...
Memo Biglia je propao igrac vec prosle godine. I sumnjam da on tu moze nesto promjenit.
Ringhio je vise prolupao potpuno. Kad vodi on se zatvara nebi li napokon ostvario pobjedu. Nesto sto prosle godine do marta mjeseca nismo viđali, jer je ono bio ubilacki Milan koji je trcao i napadao cak i dok je vodio. Sada je potpuno rasulo. A Ringhio je tolika licnost da ne smije izostavit: Suso Hakan Bona ni jednu jedinu utakmicu. Eto koliko se boji i koliko ne zna radit svoj posao. Jer za mene posao trenera je da liku objasnis tacno sta treba radit na terenu, a  on to ne cini. Jer inace bi vidjeli Caladaru Laxailt i Callejona od prvi minuta na utakmici.
Ozbiljan trener? Nama treba autoritet. Neko ko se ne boji izostavit Susa 4 utakmice na klupi. Neko ko ce Susa prebacit na lijevu stranu i rec mu da koristi tu preciznu lijevicu da gaÄ‘a Higuaina a nr gol, neko ko ce rec Bigli da mu je zabranjeno vracanje lopte vec da kreira igru prema naprijed il nek ide na klupu. Neko ko ce iskoristit silu Higuaina da se covjek probije kroz odbranu i zabije iz prvog pokusaja. Neko ko ce napravit novu Italiansku odbranu Gigio-Roma-Caldara a ne gurat Musacchia koji je backup.Â
Eto ko nama treba.
Borini opet starta protiv Sassuola
Navodno se i Borini povredio i ima probleme sa clankom noge. Ce bude Rejna do kraja u napadu.
Ipak ce Kastiljeho sutra igrati u napadu umesto Borinija.
Ne znam da li itko gleda juventus-napoli ali ovo je strasno ako sam dobro skuzio. Ovaj crveni karton za Napoli, start igraca, faul je, i sudac razmislja sekund-dva i onda kad je skuzio da je to igrac napolija koji ima zuti karton daje mu i drugi i cao, gotova utakmica. O majku vam vasu, eto vam iducih 50 naslova.
Jao koja sramota ovaj Juventus. Pa ovo je sramota. Banti pusti da se igra i Juventusovi igraci se zale na faul na Dybali. Banti zaustavi igru i dadne drugi zuti/crveni  Rui iz Napolia, a Bonuci spuca glavom igraca i to je samo zuti. Dabi zatim kamere pokazale da je Dybala udario po clanku Rui a ovaj nije pao i Dybala u padu se pocne hvatat kao da su mu nogu slomili... ha ha ha koja zalost ova liga. Fuj i sramota. E moj CR7, nasao si se u pravom klubu za tebe, samo gluma i padanje. Stvoreno za tebe. Svaka cast Carlettu koji je ostao smiren a ne moze da vjeruje sta se radi u ovoj usranoj ligi.
Nista od utorka opet navijamo protiv svake Italijanske ekipe u Europi. Samo Milan nek napreduje, ostali nek gube
Gledam ja Memo, i ne mogu da vjerujem koju sramotu gledam. Pravi pokazatelj kako Juve osvaja titule u Italiji
Pa jes vidio kasnije start Alex Sandra na Albiolu? Kru ti jebem dragi tetive mu iskidao onim startom. Crveni mu je mogao dati bez problema. Napoli s igracem manje bolji na trenutke. Zicer za 2-2 fulaju i odmah nakon toga stize kazna. I nije Bonucci tako jako glavom udario, bila je namjera ali prije toga ga rukom spuca po vratu ili glavi, namjerno. Uzas, cirkus od sudjenja.