Je li netko od vas promatrao Bigliu kako se on krece kada treba primit loptu i pokrenuti napad, prebaciti stranu itd... On se zagubi negdje i ... nista! nikad nista....
Prvo sto ce nadam se Leo na ljeto napraviti je pravi regista i onda tek sve drugo
Čestitam broj 2000! Ja nisam sa Balkana, ali osećam se veoma srećnim što vidim ovaj broj ^^
Hvala, hvala, srecom po tebe pa ne znas sta sve pise u tih 2000

(10-08-2018, 10:50 AM)mrki Wrote: [ -> ]Je li netko od vas promatrao Bigliu kako se on krece kada treba primit loptu i pokrenuti napad, prebaciti stranu itd... On se zagubi negdje i ... nista! nikad nista....
Prvo sto ce nadam se Leo na ljeto napraviti je pravi regista i onda tek sve drugo
Tipican primjer alibi igraca....momak se krece sablonski, igra sablonski, dodaje unazad samo siguran pas, uopste ne zeli da razmislja glavom...jedino sto mi se svidja je sto (kada hoce) prekrije veliki dio terena defanzivno i pomaze i stoperima i bekovima...moza dosta trcati slicno Pirlu u defanzivi...ali u defanzivi jako slab u duel i skok igri...
Jednostavno tesko je naci goreg igraca od njega...da vam budem iskren mislim da Bertolacci nista slabije nebi odigrao
Izgleda da u januaru dolazi neki Paketa iz Flamenga za 35 miliona. Trazili su ga PSZ i Liverpul ,ali ga je Leonardo ubedio da dodje u Milan i obecao mu ozbiljnu ulogu u prvom timu.
Momak je naveci talenat u brazilskoj ligi trenutno Nejmar ga je trazio u psg ali navodno jr kaka zvao ga i objasnio mu zasto treba da odabere milan
Mali zvuci obecavajuce. Samo da ne bude novi Pato. Ali ovaj si je sam kriv sto nije napravio world class karijeru. A Kaki hvala, vidi se da covjek nosi Milan u srcu. Kaki jebeni Neymar, nije jos nista napravio s karijerom, nije Kaki ni do koljena. Nema se sta njega slusati u Brazilu

Al' realno može ispasti bukvalno sve, od potpunog promašaja do nove zvezde

Hrabri to što su ga hteli jaki klubovi.
Leonardo je oduvek imao nos za svoje zemljake ,ne brinem mnogo.
E sad ,problem je ,sto koliko sam shvatio on igra na toj centralnoj ofanzivnoj poziciji kao i Hakan. Znaci ili ce konacno doci do promene formacije ili ce i on biti gurnut na nesto neprirodno i onda moze propasti. Koliko li je samo igraca u Milanu unistila ta prinudna hibridizacija...