Gatuzo je ovdije dosao da igra na x....meni ne ide u glavu sta bilja radi vise maloprije je trebao zuti dobit audija nas pogledao, bonaventura i auso su usrali sve sto se moze usrat...a 2 krilna igraca na klupi on kutronea stavlja dode mi da placem
Ringhio... ti si sve sto smrdi u ovom klubu. Da te hice srcani pogodit veceras pa da te vise nema
Dokada cemo trpit Bigliu?
Dokada cemo trpit Donnaraumu?
Dokada cemo izlazit na teren samo da ne izgubimo?
Mislim da je zadnji momenat da se umjesaju Leo I Maldini
Ringhio odradio svoje na konferenciji. Ja ne mogu da vjerujem da Leo i Maldini mogu da slušaju onakvu glupost. Pa sunce ti poljubim procitajte pressicu, pa ovo je uzas. Ej nismo imali hrabrosti. Cijela odbrana je kriva za gol, takticki morao pokriti pozicije, i jos najbolje Kurcone je dosta puta igrao na onoj poziciji (lijevo krilo) ????
Jedno pitanje, kad on daje ovakve odgovore sta misli ko su navijaci ovog kluba??? Balavci iz skole i grupice koje po cio dan sjede na trgovima i cugaju pive cekajuci vikend da odu gledat njegove gluposti??? Jel on razmislja da mi gledamo i ostale utakmice a ne samo ove njegove gluposti???
Ovo veceras je dotaklo dno, stim se potpuno iskljucem sa Milana. Kad kretnecina dobije nogu, ponovu cu pratit klub
Zbogom društvo
Gatuzo je sinoc bio ubedljivo najlosiji od sve dece. I nase i njihove.
Sve se to vrti u krugu po sistemu toplo/hladno...nema kontinuiteta...ne moze se tako do LS...
A taj kukavicki pristup utakmici kao sto je derbi ,je sam po sebi vredan otkaza...
Ma nece on dobit otkaz na to mozemo zaboravit
Supacka igra. Sta drugo reci. Trener zakazao ali bogami neki igraci su dno dna. Silva? Zvijer, izgubili su ali covjek je tenk jebeni, borio se ravnopravno sa obranom Barcelone kao da je Ibrahimovic. Ima brzinu, sut, skok, dobro se gradi. Iskreno se nadam da ce se odluciti za Milan. Ali tesko ako nagodinu bude birao izmedju Lige prvaka i Europske lige.
Jedno je loša igra ali da mi na pola utakmica izađemo kao pičkice... Mislio sam da je skapirao neke stvari jer je promenjen pristup i 2 utakmice smo lagano dobili ali eto odmah o prvi kamen se sapleo. Bunker jedan običan bez krštene prilike za gol (kako bi je i bilo kad idemo sa 2 igrača u presing ili kontru) i taj gol je zasluženo pao, kažnjeni smo 5-put ove sezone pred kraj zbog tog kukavičluka.
Centarfor na krilo, bek za beka u 90 minutu? Pa samo zbog toga je trebalo još sinoć da leti iz kluba.
Iako je inače ova utakmicama godinama slabija nego nekada, ovo sinoć je bio užasno dosadan fudbal. Mislim ono usledio je meč posle reprezantativne pauze, mene boli uvo ali neki su ovo čekali 2 nedelje, baš se osećalo koliko su ljudi naprženi i oni ovako odigraju, nema smisla.
I sto je najgore taj mentalitet ce se tesko promeniti jer on misli da je to "dobro i korisno".
"Derbiji se igraju, ideš naprijed, boriš se, pljuješ krv, čak mozeš i da izgubiš dok je tako! Sinoć ništa od toga! Sram vas bilo sve! I one koji su bili na terenu, i one koji su vas postavili na terenu i one koji su vam usadili u glavi da onakvi budete na terenu!
Nema izgovora! Poštujte navijače! One, koji danima unazad ne spavaju zbog tenzije oko derbija! One, koji su na tribini od četiri sata popodne kako bi spremili koreografiju i dali vam vjetar u leđa! One, koji pjevaju čitavih 90 minuta i koji su danas bukvalno ostali bez glasa!
Naravno, i ne očekuje se drugo od onih koji istinski vole Milan! Fali vam Milanizam! A mi očigledno tražimo vrijednosti koje su ovih dana samo san za nas!".
U potpisu vođa Curve Sud Luca Lucci!
Nekako je momak sve reko...Pobjednicki mentalitet se ne usadjuje u glavu igraca tek tako, a pogotovo ako svaku drugu utakmicu izlazis da ne izgubis...
Mi pokusavamo da igramo iskusno I pametno, a svaku utakmicu patimo iz sopstvenih gresaka, koje su produkt kukavickog pristupa...Na kraju taj pokusaj da se igra smireno I iskusno, preraste u kukavicluk I bezidejnost...
Samo dvije tekme od pocetka sez smo izasli da pobjedimo I to u drugim poluvremenuma (Roma, Olympiakos)