(09-11-2011, 01:53 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (09-11-2011, 12:50 PM)geoff Wrote: [ -> ]Kako sad pirlo moze trcat, uklizavat, dijelit tocne lopte...
zato sto je dosao u novu ekipu i mora se dokazivat opet.....u nas je igro zadnje 2 godine zakurac jer je znao da ima sigurno mjesto.....
A sto bi se to on trebao trudit, a ostale zaboli k...? Seedorf cijelu sezonu seta, cijela tribina mu jebe sve po spisku, i onda malo zaplace u Londonu, pokaze se zadnji par utakmica, i dobije novi ugovor.
Ambrosini ostane zato sto je kapiten, a Ringhio zato sto samo leta, a to sto ne zna sta radit na terenu to nije bitno.
I zasto da on ispadne budala i trudi se, kad ovi ostali nista ne rade, zajebaju se, a i dalje igraju prvu postavu.
Nije ovo problem kod igraca, vec do uprave. Uprava nam je kriva sto se sve ovo desava. Produzuju se ugovori radi gluposti, dovode se mladi koji sjede na klupi jer ne mogu da dodju na red za prvu postavu, a svoje igrace ne pravimo. Zato i ne cudi me da Pirlo zna igrat. Zato Seedorf, Ringhio i Ambro nemaju mjesta ni u Ceseni, a kamoli da sanjaju o nastavku karijere u Juventusu, Romi ili Laziu
aa kako san propustija utakmicu jebem ti sve grrr
bravo maestro legendo
nemojte žaliti za pirlom,sačekajte par kola i krenuti će šetanje terenom....
Jel` ko gledo Intera? Neka podnese izvjestaj

Gledao ja drugo poluvrijeme, totalno promasena formacija, sneijder na lijevom krilu, obrana curi, cesar se mice od lopte i tak
Juventus je pak danas prilicno solidno izgledao, krenuli bez mirka,krasica,vidala,elie i razbili parmu, romu nema smisla komentirat uopce
fabrizio micoli !!! totalno su gi razbili
jao jao jao
evo citam na gazzetti, pazi sta si je Allgeri zamislio za Barcelone:
Zambro se vraca u odbranu da zamjeni Anotninia, tj. da da malo iskustva. Sve ostalo ostaje isto: Abate - Nesta - Thiago - Zambro.
Bommel je unio sigurnosti u nasu odbranu i vezni red tako da ce on na poziciju DM, Ambrosini ce zamijenit suspendovanog Rignhia na lijevoj strani, a na teren se vraca Seedorf, koji bi treba kompletirat vezni red. Znaci: Seedrof - Bommel - Ambro
Boateng naravno igra ofanzivnog veznog sa Ibrom u napadu, a pitanje je samo koga stavit Cassana ili Pata, stim da Allegri smatra da Pato se bolje nosi sa tim dogadjajima, tj. sa tim velikim utakmicama. Znaci: Pato - Boateng - Ibra
Mislim wooooow
ako ona panchina ovo izvede hahahahahaha protiv onakve Barcelone hahahaha
jao pa crknut cu od smijeha

mislim, pa nije valjda stvarno toliki idiot. Jer ako ovo ucini, (u sto sumnjam, jer ovo ni najveci kreten koji nema pojma o fudbalu nebi zveo), onda... ne znam, nema nam pomoci u tom slucaju. Imamo idiota nad idiotima na klupi. Kretena teze vrste, koji je stvoren za Cesene a nikako za neke velike ekipe. Jebo mu Seedorf sve, i on i njegov Ambro.
Al haj, necu jos da se palim, cekat cu utorak. Mozda je ovo samo neka varka. Jer ko sto sam rekao, ne vjerujem da je toliki idiot da ucini ovako nesto na Nou Campu
(09-11-2011, 10:11 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]jao jao jao
evo citam na gazzetti, pazi sta si je Allgeri zamislio za Barcelone:
Zambro se vraca u odbranu da zamjeni Anotninia, tj. da da malo iskustva. Sve ostalo ostaje isto: Abate - Nesta - Thiago - Zambro.
Bommel je unio sigurnosti u nasu odbranu i vezni red tako da ce on na poziciju DM, Ambrosini ce zamijenit suspendovanog Rignhia na lijevoj strani, a na teren se vraca Seedorf, koji bi treba kompletirat vezni red. Znaci: Seedrof - Bommel - Ambro
Boateng naravno igra ofanzivnog veznog sa Ibrom u napadu, a pitanje je samo koga stavit Cassana ili Pata, stim da Allegri smatra da Pato se bolje nosi sa tim dogadjajima, tj. sa tim velikim utakmicama. Znaci: Pato - Boateng - Ibra
Mislim wooooow
ako ona panchina ovo izvede hahahahahaha protiv onakve Barcelone hahahaha
jao pa crknut cu od smijeha
mislim, pa nije valjda stvarno toliki idiot. Jer ako ovo ucini, (u sto sumnjam, jer ovo ni najveci kreten koji nema pojma o fudbalu nebi zveo), onda... ne znam, nema nam pomoci u tom slucaju. Imamo idiota nad idiotima na klupi. Kretena teze vrste, koji je stvoren za Cesene a nikako za neke velike ekipe. Jebo mu Seedorf sve, i on i njegov Ambro.
Al haj, necu jos da se palim, cekat cu utorak. Mozda je ovo samo neka varka. Jer ko sto sam rekao, ne vjerujem da je toliki idiot da ucini ovako nesto na Nou Campu
ako stavi taj sastav,kradem staroj pare i stavljam 2 tisuce kuna na 5-0 rezultat...i bogat sam...
ali ne vjerujem da će baš toliko pogriješiti...ipak je on moj miljenik

(09-11-2011, 10:21 PM)dejo Wrote: [ -> ]ako stavi taj sastav,kradem staroj pare i stavljam 2 tisuce kuna na 5-0 rezultat...i bogat sam... 
ali ne vjerujem da će baš toliko pogriješiti...ipak je on moj miljenik 
hehe ma i ja mislim da nije toliko glup da izvede ovako nesto. Jer svako bi shvatio da sa ovim sastvom gubimo sigurno sredinu terena, znaci 3:0 za Barcu