Ja sam mislio da cuva izmene da im pojede vreme na kraju ,jer se znalo da ce navaliti svim silama da izjednace...kad ono...muk...neverica... Treba ga poslati kod psihijatra posle ove utakmice...
Saznajem navecer kasnije da Gattuso nije izvrsio nijednu zamjenu??? Znaci, igramo bez pola tima, i on drzi ove rezervne igrace svih 90min??? Pa krute jebo! Branio sam ga citavo vrijeme ali vise ne mogu. Koliko glup mozes biti da kod 1-0 vodstva ne izvrsis ne jednu vec dvije zamjene u zadnjim minutama samo da zaustavis igru i ukrades malo vremena???   Evo jos uvijek ne vjerujem da je covjek ovaj nas okrnjeni sastav drzao na terenu 90min bez zamjene. Ajde daj otkaz i spasi ono malo dostojanstva koje imas jer si kao igrac zasluzio naklon. Kao trener nisi. Ili daj otkaz ili pobijedi iducih 5 kola i nemoj nikad vise ovakve greske raditi.
Bonaventura je uspesno obavio operaciju kolena ,ali je nazalost oporavak nesto duzi od prvobitno predvidjenog. Klub je danas saopstio da ce sa terena odsustvovati cak 9 meseci.
(11-27-2018, 09:09 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Bonaventura je uspesno obavio operaciju kolena ,ali je nazalost oporavak nesto duzi od prvobitno predvidjenog. Klub je danas saopstio da ce sa terena odsustvovati cak 9 meseci.
Da, nazalost i takodjer smatram da je to sve bilo sto se tice ozbiljnog fudbala od Bonaventure. Klub na njega nikako vise ne moze racunati kao na igraca za prvi 11 u rosteru...kao neki backup moze proci
The data center and server had an issue- not fully sure what yet, which made the site go down. Up time has been excellent the last 5 years or so, hopefully this was an isolated case, sorry everybody
Nije valjda da svake godine mora se desiti neka bruka na San Siru...
Ja se izinjavam I kajem ako sam ikad ovdje napisao prije da treba dati sansu Bertolacciu, njega,treba u januaru otjerat I zabranit prilaz San Siru
Mi smo ladno uspeli dobiti dva gola od ovih talibana ,cak i gubiti posle preokreta.
Jesmo pobedili ,ali mnogo je pitanja na koje neko mora odgovoriti.
Moras prvo postati funkcioner u klubu

Ovo ladno bilo u pola jedan. Vidim da smo pobedili. Da li je neko gledao? Kakvo je bilo izdanje na terenu?