Ensare nemoj tako on je isao na prvo na remi od starta, pa je onda odlucio da čuva 2-1 nije on kriv sto ga je sudija zajebo i sviro onakav penal xD hahahshshs
Kako ce sad sacuvati ekipu do kraja godine, veliko je pitanje...Bologna u utorak vec i to jednostavno moramo pobjediti...
Ovo veceras je bila lakrdija, od sudjenja do pristupa pojedinaca (Hakan,Calabria,Roudrigez,Kessie,Reina, pa i Higuain)...treba biti posten prema navijacima i reci da EL igramo nazor od pocetka, pa evo sve dok smo "konacno" ispali
ma znam bolan. i mene boli. boli me uzasno. svaku tekmu pratim, i ono sto pricate za Lazio, iskreno svi mi bi smo potpisali prije tekme za nerijeseno kad smo saznali da imamo samo zapatu. TO sto ringhio nije pravio izmjene mu zamjeram jer je to za mene pokazatelj da taj covjek je izgubio poptuni koncept fudbala. Ja od trenera ocekujem da poslije 45 minuta zna tacno koje su mu greske, koje su slabosti kod protivnika, kako te slabosti iskoristit, koji igraci bi mogli promjenit tok igre, i koje zamjene ucinit da bi dosao do cilja. Ko god ovo ne zna, on za mene nije trener. Jer iskreno, placen si 2 mil€ da bi upravo ovo znao. To ti je posao. I upravo to RInghio ne zna.
Zato, bolje ispast iz Europe u nadi da ce RInghio sutra dobit otkaz, nego trpit ovog idiota jos mjesec dva i potpuno izgubit prikljucak vrhu tabele. Jer mi do Napolia 26.1. imamo prelagan raspored. A do sad smo sa ovim pacijentom izgubili bodova i bodova.
mozda je bilo bolje da nas je UEFA suspendovala ljetos, nego da gledamo ovu sramotu od ekipe. I Higuaina lagano vratit Juventusu. On ne vrijedi ti 36 miliona za svoje godine
al evo citao sam izjavu Leonarda, nece dat otkaz Gattusu. Opet je kriv sudija, svi ostali su krivi, cak i Trump, sto mi u 90 minuta ne mozemo da zabijemo gol. cio svijet je kriv sto pojma nemamo u fudbalu, samo nije covjek koji postavi te igrace na teren i da im tu neku "motivaciju" da se idu zajebavat kao da su na nekom bajramskom turniru.
laku noc
Ma kakva Liga Sampiona ,pa mi ne mozemo proci ni vise nego prosecnu grupu Lige Evrope. Sudija gresio ,ali nije sudija izveo na teren 11 slepaca sa rekreativnim pristupom utakmici. Zato smo ispali ,a ne zbog sudije. Al' dobro ,vidim i Leonardo fura Galijani skolu... Super smo ,sjajni ,eto titula samo sto nije ,pregazice Gatuzo Juventusa do kraja sezone...kad budemo peti ,onda ce biti "sudije su krive ,a ruku na srce ,falilo je i malo sportske srece".

Danas je mozda najvazniji dan ove sezone. UEFA bi danas trebala objaviti kaznu i na osnovu toga mislim da cemo moci skontati sta i kako.
Koliko sam ja cuo, necemo dobiti novac od TV prava (negde oko 12 miliona) i zabrana registracije vise od 21 igraca, na dve godine. I rok do 2021. da se sredi stanje ili ce nas onda izbaciti na dve godine.
Auu al ste poceli srat I improvizirati, cak I intervjue iz medija od Uprave I trenera
Leo je naljepio UEFU zbog Vara I smjesnog sudije, al je kritikovao tim zbog nezalaganja I rekao da nema opravdanja, cak je podvukao da ne ocekuje nista previse od tima jer se klub I tim jos uvijek grade I formiraju...ali je naravno ljut zbog neprolaska grupne faze EL...
Sto se mene tice nek smo ispali, jer smo citavu EL igrali nazor, svaku utakmicu smo gubili osim prvog.kola I Dudelanza u gostima, sve ostalo smo ili stizali rez ili preokretali ...to je jasan znak da ekipa koja ove sez jako tesko gubi utakmice u Seriji A nije bila motivisana I zeljna prolaska u EL
(12-14-2018, 02:00 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]to je jasan znak da ekipa koja ove sez jako tesko gubi utakmice u Seriji A nije bila motivisana I zeljna prolaska u EL
A moze biti i znak toga da se ekipa raspadne i nadje u ozbiljnom problemu cim se suoci sa protivnikom koji gaji drugaciji stil fudbala od pickastog bunkera koji se igra u Italiji.
Romagnoli i Mussachio su ponovo u rosteru, konacno...Ali izgleda da strucni stab ne zeli jos da rizikuje sa njima...najavljeni 11 za sutra :
Donnarumma; Calabria, Abate, Zapata, Rodriguez; Suso, Kessie, Bakayoko, Calhanoglu; Cutrone, Higuain.
Ja cu jos sutra pokusati istrpiti Hakana, nije problem sto ne napravi nista u napadu, problem je sto se vidi kako se stedi...nije uklizao nikom 2 mjeseca, a prosle sez je od svih veznih imao najvise klizecih startova...apsolutno se vise ne vraca nazad i ne pomaze ekipi, totalno nedisciplinovan...jedino sto uspjesno radi to je mahanje rukama kad mu ne dodaju loptu...mislio sam da sad kad nema Biglie nece me imati ko vise tolko nervirat u veznom redu, ali sam se grdno prevario...
Ne znam za vas ali meni je sve vise sumnjivija situacija oko Contia...on je jos sredinom novembra bio u rosteru...ne znam sta vise se ceka, pogotovo sto Calabria ne pruza neke blistave partije, bas naprotiv, kad vidim da jedan Abate na stoperskoj poziciji vise se trudi i daje od ovih mladjih, tacno bi ih odma sve prodao u januaru...