Nece da zure sa Contijem. Godinu dana nije igrao tako da je to razumljivo. Bice vremena, nije Calabria toliko los da se mora zuriti sa Contijem.
Sutra treba napasti Bolognu, ali kako Gatuzo postavlja ekipu, treba ocekivati da se grcevito brane i da Bologna izgleda kao Barsa.
Heheh Acerbi dobi zuti karton nizasta. Hahahah
Sutra dobiti Bolonju i +4.
Lazio izgubio. Pobjedom protiv Bologne odvajamo se podosta od petog mjesta. Sutrasnja pobjeda bi mogla biti jedna od najbitnijih. Treba napasti svim snagama,bod nam nista ne znaci.
Dragi Lazio dobrodošao u Juventusov Svijet. VAR svakom svira golove i greske, protiv vas cekaju 4 minuta da razmotre situaciju, a sinoc na cistom penalu na Zazi koji je cio Svijet vidio, niste ni pokusali ponovit snimak. Zato ova Liga vise nikom nije zanimljiva sem navijacima tih Italianski klubova. Iskreno zanimljive je pogledat Leichester - West Ham nego neku tekmu iz gornjeg dijela Serie A. A za Juve da ne spominjem. Cak ih kladionice izbacuju iz dnevnog reda jer im se štima hehehe
Ovo dizanje Milana u nebesa od par ovdje prisutni, samo cu napomenut da pogledaju tabelu: Parma je 12ta i ima 21 bod. Mi smo 4ti i imamo 26. Mislim da sam sve rekao o tome kolko nas ostale ekipe "cijene". Jer ta jedna Parma placa cijelu ekipu kolko mi Higuaina i $rumu. A bjezimo im veeeeliki 5 bodova.
Ponavljam, ovaj Milan ako misli da vrati navijace, onda mora da pobijedi sve utakmice do Napolia. I kud vise i da Napoli pobjedi. Jer samo tako su u igri za Ch. Ligu. Sve ostalo je propast. Al dobro, nasa uprava vidi uspjeh u tome da ti Olympiakos zabije 3 gola u odlucujucoj utakmici, a ti nisi u stanju da zabijes ni 1, vec ti na guzove odbrambeni zabija. I ooet cu reci: a Higuain i $ruma primaju mjesecno kolko Olympiakos ima troskova ukupno za mjesec dana. Mene je sramota, vas izgleda ne...
@Ensar Ko su ti pojedinci na ovom forumu,koji dizu ovaj Milan u nebesa?
Ako postoje drugacija misljenja, to je dobro, jer je ovo jebeni forum!!!
Nemoj me pogresno shvatiti al ovo hejtanje je postalo degutantno I sve manje ljudi zbog toga ima na forumu...
Cinjenica je da je manja razlika izmedju 4tog I 12tog mjesta, nego izmedju 4tog I drugog...to je samo znak da neke ekipe kao Juve I Napoli su presisale ligu, a ostali su svi ublizu po formi I samo oni koji najduze odrze formu ce biti na mjestima koja vode u Evropu...tako je vec 5 sez u ligi I generalno se nista nije promjenilo...
Zadnji 8-sezona Milanove partije I igre su manje-vise copy-paste... A promjenile su se 3 uprave 5 trenera I brdo igraca kroz roster...problem Milana je neprihvatanje realnosti od strane Uprava, ako hoces da sa polovnom ekipom napravis nesto onda dovedes provjerenog strucnjaka, za kojeg moras biti spreman izdvojiti novac I kojem moras ispuniti sve zelje koje ima kad su u pitanju pojacanja....
Ni jedna od 3 Uprave za to nije spremna...Mjenjati Gattusa koji je 4ti sa nekim trenerom za kojeg nisi siguran kako ce napraviti posao, kao npr Donadoni iznad kojeg je veliki ? je po meni glupo I nelogicno...
@Sampinjoj je rekao najbolju stvar Gattusu treba zajbana dva pomocnika, jedan za taktiku, drugi za fizicku spremu....svaki trener ih ima jer ne moze upravljati sam sa strucnim stabom...
Eh onda se ne bi desavao Lazio I utakmica bez izmjena I izgubljeni bodovi od strane trenera...to se u prevodu zove sistem I hijerarhija u kojem losi I nestrucni lako isplivaju na povrsinu I mogu biti s razlogom otjerani
Treba probati dovesti Inzaghija, naravno ne Pippa, već burazera. Pravi odlične rezultate sa Laciom, a ekipu koju ima na raspolaganju je slabija, bar na papiru, od Milana i Intera i Rome.
Bolonja je jedna od najlosijih ekipa Serije A ,sa jednim od najlosijih trenera Serije A (ako ne i najgorim ,uz svo duzno postovanje voljenom Pipu) na klupi. Apsolutno nema izgovora za ista manje od 3 boda.
Eno i Mancester otpusti Murinja kad jedno vreme nema rezultata...Jedino se kod nas trenerima daje sansa da razjebu sve do kraja...