Kako tako svaku drugu poruku pričate o par miliona xD
Jbg ako je par miliona bitno ovaj klub će biti u kurcu dok ga ne digne neki ludak na mestu trenera koji će da napravi 5 strašnih igrača. I sve to oko fer pleja se pegla kako rade i svi ostali, klub mora da se pojačava i troši ako želi rezultate.
Pjatek isto nema virtuoze iza sebe, daleko bilo, pa trese mreže. Daleko od toga da potcenjujem Iguaina ali on ne želi Milan i valjda klub takve tradicije zaslužuje bolje od takvih fudbalera, nije ovo PSG. Ja bih najviše hteo da Pipita krene da trese mreže ali svaki dan neka vest kako želi da ide, jbg.
Morata je ok zamena Kutroneu koji treba da se kali godinama što dolaze pa kad Milan bude jači da bude nosilac igre i vrhunski golgeter, mali je zaslužio da se veruje u njega.
Naravno da treba trošiti i da bez toga nema napretka ,ali potrošiti par miliona na trenersku spodobu tipa Donadoni je čista glupost i retardluk u ovoj situaciji kad nam uefa broji pomenute milione kao laboranti leukocite. Zato što će onda na leto opet praviti novi trošak kad otpuste Donadonija/Gvidolina na kraju sezone. Ili gora varijanta - ne otpuste ga, već reše da mu daju "još malo vremena da pokaže šta zna", pa izgubimo još jednu godinu na njihovim budalaštinama i nesposobnosti da dovedu normalnog trenera.
Ili odreši kesu kako valja ili je nemoj drešiti uopšte.
Sve vise sumnjam da ovaj Suso sabotira Gattusa i da je jedna velika razmazena beba, koja kad joj se ne igra odluci da je povrjedjen...
Sutra najavljeni 11 sa Cutroneom na krilu (lol) : Donnarumma; Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodríguez; Kessié, Bakayoko, Çalhanoglu; Castillejo, Higuaín, Cutrone
Sto se tice Higuaina, ja sam razocaran ako ode vec u januaru...ne sa tim sto je on pizda i bijezi poslje prvog neuspjeha, nego cu biti razocaran sa Upravom, sto dopusta da im dolaze tako neki superstar-ovi i odlaze kad im je volja...Ako je razocaran i nije zadovoljan, tu su Leonardo i Maldini, koji su btw duplo veci (najmanje duplo) igraci bili od njega, da rijese situaciju...a ne sad da imamo copy-paste situaciju sa Bonnuciem...Ej meni se vise ne ostaje ja hocu da idem ajde cao...nego lijepo pokaza da nema igre sa Milano, kao sto neko napisa nije PSG...hoces da ides, prvo sve ponisti sa Juventusom, vracamo te nazad u Juve pa nek oni rade s tebe sta hoce...eh kad tako budu upravljali sa klubom onda ce se neke stvari nabolje poceti desavati...najbolje da se ugledaju na trenutnu upravu Juventusa...kako su samo smirili i izolovali Duglas Costu nakon onog pljuvanja...vidi se da postoji sistem...
Ovo je žalosno. Pa ovdje na terenu radi ko šta hoće. Znaći nisu ovdje igrači krivi, vec trener koji dopusta takvo ponasanje. Ponasanje da Castillejo se zajebava na desnoj strani i biva škrt jer zeli osobni gol da iskoristi priliku, mjesto da doda loptu napadacima. Da jedan Higuain ide nazad po loptu a Castillejo stoji 3m pored Kurconea u napadu???? Evo 45 minuta proslo ja ne vidim formaciju koju mi igramo. Mi 2 mjeseca nemamo taktiku uigranu. I za to nisu krivi igraci, jer sve su ovo sposobni momci, pokazali su u proslim klubovima, ali izgleda da od kako su kod nas pojma nemaju s fudbalom
71' minut izmjena nema ni na vidiku. A igra katastrofalna. Znaci Ringhio poslije 70 minuta jos uvijek ne zna kako upravljat sa ekipom. Ne zna sta zamjenit i uradit da bi nesto promjenio u igri ne bili zabio gol. Ovo je žalosno i ne mogu da vjerujem da poslije silni gluposti koje je ucinio jos mu nisu dali otkaz. I sumnjam da ce ikad.
Raduj se sirotinjo ,jer razloga imas. Ne donosi se kuci svaki dan bod od mocnog Frosinonea !!!
Izgleda da su izjednaceni neki 25 godina stari rekordi po broju utakmica u nizu bez postignutog gola...Rad i trud se konacno isplacuju ,istorija se pise...Gde li su granice i koji su krajnji dometi ove ekipe...Ostaje da se vidi...
od otkaza nista, navodno dobio je jos jednu utakmicu xD ovo postaje smjesno i definitivno ova uprava nema ambicije o kojima se pisalo....da iole ima ambicija o lp u narednih par godina, govno sa klupe bi davno bilo otjerano, jer rezultat koji je napravio je najgori u zadnjih 35 godina...
Peppe Di Stefano:
“Ne pobjedi li SPAL, Gattuso ce platiti otkazom. Pobjeda bi mogla ubjediti rukovodstvo da ga ostave u klubu. “
Opet se ponavlja celo Montela sranje...