(01-22-2019, 06:45 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Kako se sad ovo ne kosi sa FFP Uefe ja ne znam...Velika razlika u plati izmedju Higuaina i Piateka, vas velika...jedino mi nekako to naginje da su odradili neku zavrzlamu sto se tice Uefe
Ne mora da znaci...Svejedno bi na leto dali 38 (valjda je toliko ostalo) miliona za Iguaina...Potrosili su ih koji mesec ranije na Pjateka i ustedeli nesto na plati...
Lepo posmatraj spominjanje fer pleja uglavnom kao izgovor i to je to
Nadam se da mali zabija u prvoj ili drugoj utakmici, ako krene pritisak na njega fine su šanse da prođe kao prethodni napadači.
Stiven Bergvajn navodno blizu milana ovaj mali je strasan, moze igrati oba. Krila. Brz. Strasan driblig ima, sut. Tehniku... Bas.
Ono sto nam. Treba
(01-22-2019, 10:43 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]Stiven Bergvajn navodno blizu milana ovaj mali je strasan, moze igrati oba. Krila. Brz. Strasan driblig ima, sut. Tehniku... Bas.
Ono sto nam. Treba
Tog malog su trazili Pool, United i Inter...ovu vijest sam samo nasao na football-italia, na ostalim portalima nista...ali def 1997 godiste, nakon Paquete prava investicija...gledo sam klipove, ne samo da je brz nego je i vrlo fizicki jak za svoje godine...
(01-22-2019, 11:25 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Tog malog su trazili Pool, United i Inter...ovu vijest sam samo nasao na football-italia, na ostalim portalima nista...ali def 1997 godiste, nakon Paquete prava investicija...gledo sam klipove, ne samo da je brz nego je i vrlo fizicki jak za svoje godine...
Navodno je i spormediaset objavila, navodno je Leonardo u Holandiji završava posao
Taj bi nam dobro dosao. Nadam se da ce ga dovesti.
(01-23-2019, 12:43 AM)Rosson3r Wrote: [ -> ]Navodno je i spormediaset objavila, navodno je Leonardo u Holandiji završava posao
Gdje pratis to? Meni je najbolji milannews.it portal i grupa na FB Milan Vesti, ali nisam uspio naci da su u poodmakloj fazi pregovori...svejedno pravo krilo koje se ne boji krenuti u prodor i koji se ubacuje u 16m doce nam ko budali samar
Milan eye na facu jako dobra grupa, milanitnews, sportmediaset, i na jos dosta stranica se vrtim. Na poslu sam uz kompjuter pa mi nekad bude dosadno pa se zadam... Ova vijest ima na sportmediaset da smo blizu 10 sad posudba.
Kupovina ovog Poljaka mi se svidja, podsjeca na stari Milan. Treba ti napadac i kupis ono sto je trenutno u Italiji hit. Genova opali cijenu totalno nerealnu ali kupis jer ti treba i jer su ovi sto se razumiju odlucili da ima nesto. Znaci pare nisu problem. Vidi se i anglo saksonsa ruka tu. Nista rate, kompenzacije, kombinacije i ostalo. Skontali su da imaju pare i kupuj.
Pare i nisu problem ,vec FFP.
A koliko smo smeca dovukli iz te Djenove prethodnih godina ,red je da nam se vrati kroz ovog Poljaka.