Ja se bojim da ce ovaj biti rezerva Cutroneu.
Ali me Paqueta raduje! Ima gresaka ali,ima potez i vidi igru unaprijed.
Hakan ato prije out, a Kessie na ljeto za njim.
Conti je vrh bek, napokon imamo napadacki opasnog beka. Rr moze na ljeto isto kuci i treba bam novi lijevo.
Ja ne bi diro ni hakana ni kesija nego trenera promjenio, ninjedan od ove 2 ne igra ni blizu svojim mogućnostima kao kao ni većina igraca, kloca otjerat i dovesti nekog ko se razumije i vidjeti sta mogu, pogotovo kessi ko ga je pratio i atalanti zna kako. Je tamo kido
(01-24-2019, 04:01 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]Ja ne bi diro ni hakana ni kesija nego trenera promjenio, ninjedan od ove 2 ne igra ni blizu svojim mogućnostima kao kao ni većina igraca, kloca otjerat i dovesti nekog ko se razumije i vidjeti sta mogu, pogotovo kessi ko ga je pratio i atalanti zna kako. Je tamo kido
nije isto imati dres atalante i milana. Kessie nema pas, sebican je cesto i zuji u prostoru boze sacuvaj. Loptu stopa kao bandera. Nemam nistabprotiv da bude rotacija ali ne vise.
hakan je uzas. Tip nema sut, pas, slab, spor, i isto sebican! Misli da je juninho a be moze pogoditi gol iz 50 suteva!
(01-25-2019, 02:28 PM)mrki Wrote: [ -> ]nije isto imati dres atalante i milana. Kessie nema pas, sebican je cesto i zuji u prostoru boze sacuvaj. Loptu stopa kao bandera. Nemam nistabprotiv da bude rotacija ali ne vise.
hakan je uzas. Tip nema sut, pas, slab, spor, i isto sebican! Misli da je juninho a be moze pogoditi gol iz 50 suteva!
sto se kesija tice on je u atalanti sve to imo, i kod nas kad je doso prvih par utakmica dizali smo ga svi u nebesa..
hakan isto tako na pocetku je bilo nakon 2 utakmice, za 2 sezone on ide u real za 100 miliona...hakan ima pas, ima sut, dobar pregled igre....sto se brzine tice tu je ko moja nana ali psihicki je pao, njemu treba go i siguran sam da bi ga jedan go vratio, pogledaj samo slobodnjake u Milanu kako suta i u Njemackoj dok je bio...kod nas u 2 godine 1 samo zabio dok je u njemackoj u dvije tri sezone 15-16 iz slobodnjaka dao...ja sam siguran da obojica bi bila za klasu bolja uz trenera koji zna koji su im dometi i kvaliteti za razliku od panjine na klupi...ocito je ovo sto rade obojica ono sto trazi gatuzo od njih...
(01-25-2019, 04:47 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]...ocito je ovo sto rade obojica ono sto trazi gatuzo od njih...
100 % Gattuso kaze Hakanu nemoj da bi slucajno zabio gol iz slobodnog udarca, Gattuso mu kaze zavrni loptu nakon srlatanerski potkopaj je da putuje 100 godina...
Kessieu isto kaze primaj loptu kao pionir, zabi se s loptom uz desnu aut liniju i nemoj da pokusas otvorit sredinu...
Da malo smanjimo mrznju i negativnost prema Gattusu!?!? Gattuso je taj koji je stopirao transfer Hakana u Bundesligu, znaci da mu vjeruje i dalje ga forsrira..Gattuso je taj koji ne zeli staviti Kessiea na klupu i konstatno ga forsira...
Kessie i Hakan su pokazali svima nama da nemaju kvalitetu da igraju dobro i kontinuitetu...Svima je jaso da su prosle godine bili najmanje 2x bolji i iskoristljiviji...Hakan imao odlicnu drugu polusezonu, kao i Kessie...pa Kessie je prosle god u Rimu raznjeo Strootmana i Rajju zajedno...Da li bi neki trener nesto bolje uradio snjima? Da bi sigurno , ali to nije nikakvo otkrice...Conte je Bakayoka zakovo za klupu, Gattuso mu je povratio karijeru...i pregrst slicnih primjera...kao u firmi,s nekim ti je lakse radit s nekim ne...nije to nuklearna fizika...
Kako to da Gattuso eto samo nakon nepunih mjesec zna sta ce sa Paquetom ?
Niko ne kaze da je najbolje rjesenje za Milan, sta vise sigurno nije, ali u ovoj situaciji Uprava ne zeli da investira u trenera kojem ce dati veliku platu i kojem ce morati dovesti 3-4 vrhunska igraca za velike pare i veliku platu....prema tome, moze ga zamjeniti samo Donadoni, trener Dorije, Atalante i ostalih ekipa ciji je mentalitet prvo opstanak pa onda sredina tabele ako se ukaze prilika i Evropa....
Dok god su oni glavni kandidati neka Gattusa, sto se mene tice
Stavi Modriča na krilo da vidimo kako ce igrat, a za paketu ja nisam nesto specijalno oduševljen jer je dosta igrača kidalo u startu pa se kasnije pogubise..
Pa jel bio dobar Hakan prosle god kad je dosao Gattuso?...Kod Montelle sjedio na klupi, Gattuso mu dao sansu I za mene je bio najbolji igrac u timu na drugoj polusezoni...Iste pozicije, isti igrac, isti trener, duplo gora forma I nacin igre...
Ne moze sve lose sto je u timu bit do trenera, a sve sto je dobro to je samo do igraca...slazem se da treba u veznom redu igrat, nije on za krila, al ga Paqueta "izbacio" sa te pozicije...
Da li je Gattuso kad je tek sjeo na klupu, ostavljao Jacka na klupi I gurao Hakana?
Nemoj ba zajebavat, nije on drugi igrac u Leverkuzenu I Milanu, on je drugi igrac u dvije god samo u Milanu I to na gore
Isto vazi za Kessie ...
(01-26-2019, 09:35 AM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Pa jel bio dobar Hakan prosle god kad je dosao Gattuso?...Kod Montelle sjedio na klupi, Gattuso mu dao sansu I za mene je bio najbolji igrac u timu na drugoj polusezoni...Iste pozicije, isti igrac, isti trener, duplo gora forma I nacin igre...
Ne moze sve lose sto je u timu bit do trenera, a sve sto je dobro to je samo do igraca...slazem se da treba u veznom redu igrat, nije on za krila, al ga Paqueta "izbacio" sa te pozicije...
Da li je Gattuso kad je tek sjeo na klupu, ostavljao Jacka na klupi I gurao Hakana?
Nemoj ba zajebavat, nije on drugi igrac u Leverkuzenu I Milanu, on je drugi igrac u dvije god samo u Milanu I to na gore
Isto vazi za Kessie ...
hakan kad je dosao u Milan dosao je bez snage i kondicije i bez utakmice u nogama pola godine, i trebalo mu je da se privikne, Hakan je drugi dio prosle sezone pocinjao kao krilo ali se je povlacio u sredinu konstatno a bonaventura isao na bok i to je funcionisalo, ovako je hakan sam na lijevoj strani jer se panjina rodrigez dignute glave ne smije pomac sa centra..
Ne moze biti fo trenera nego do Hakana to sto on ih 30 suteva sa 20-25m ne moze pohoditi gol nego samo glupo nabija polu vanjskom...koji vrag?? Ja turske igrace ne cijenim zbog toga sto nisu stabilni u glavi vecinom. Cudni su to likovi.
Hakan je trebao dobiti br dresa 24 pa se ti trufi sine, a ne biti 10ka Milana, 1. Kolobprvenstva on ne moze trcat 60min...ajde ti u Deutschland opet i ok.
Mislim da Gatuzo (i ne samo on ,nego i masa trenera pre njga) sa psiholoske strane jako lose vodi ekipu i da zato neki igraci deluju kao da su u depresiji.