(01-26-2019, 09:21 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]Jbg preletim malo previse sam zivcan i onda na gluposti mi se smraci... Evo i sad tek iz druge sam pročitao tvoju poruku kako treba pa obrisao svoju a jos mi ovi na zivce idu isto babe kakve na terenu... Evo po. Whooscore hakan je najbolje ocjenjen veceras a. Paketa najgore
Sve 5, ja cir imam od Milana I 3 polomljena daljinca ...
Nije to bas toliko lose, al je problem sto se patimo radi pijedinaca...
Suso ne postoji u defanzivi cak ni fizicki da smeta...kessie bas kao baba dobro si reko I opiso ga...Hakan u defanzivi I bolji od Susa I Kessiea...RR se trebamo rijesiti do kraja jan, jebem ti igraca koji igra fudbal samo da ne pogrjesi..
Ako je iko bio depresivan I los onda je to Bakayoko, sad je nas najbolji igrac u vezi, toliko radi I trci za ekipu svaka mu cast
Ubacujte Pijateka ,pa da se ovo resava...
Neka, nas imbecil vjeruje vise Boriniju. Vadi Paquetu i ubacuje Borinia.
Pa ja ne znam koji djavo gledaju ona trojka na tribinama???? Jos im Shewa isto tu sjedi. Naravno jednosmjerni Suso se ne dira. Kontam da mu izgrade statuu dole na lijevoj strani.
Meni ne ide u glavu Conti je zasluzan za zadnije 2 pobjede i ovaj klovn kloc kreten ne ubacuje ga jos
I ja sam se to isto pitao, jel Conti povrijedjen? Niko nista nije pisao. Imas toliko prostora po toj strani ali mali Calabrija to ne zna iskoristit i ti ne ubacujes Contia, pa ja ko laik sam to vidio. Imao sam osjecaj da je bio Conti mi bi ovu utakmicu dobili uz neku njegovu asistenciju.
Obje ekipe su mogle dobiti mec..sa pobjedom bi bili glavni kandidati za 4 mjesto, ovako patnja se nastavlja svaki vikend...Remi protiv Napolia kad kad ti 5-6 igraca igra kao da nisu dio tima, kao da nisu prisutni tu sa njima na trenizima...po govoru tijela im se vidi da igraju neke svoje utakmice...Hakan izgleda kao da vise razmislja o odlasku nego o timu, Kessie su neke cifre ocigledno udarile u glavu, on ni I od Igraca ozbiljnog nije...kad ga pogodi lopta u glavu nakon centarsuta Calabrie, Boze sacuvaj koja neprofesionalnost...
I tu se ogleda kvalitet, superstar igraci kao npr Modric ili Pjanic i kad nisu 100% psihicki spremni to se na njima ne vidi, ok nije im predstava u 90 min dobra i kvalitetna kao sto moze biti i to je to...a ovi nasi??? Pa to iz poteza u potez defanzivno i ofanzivno samo ispada smjesno i smjesnije...
Suso uvijek igra neku svoju igru i utakmicu, namjesta onako kako njemu godi...Paqueata je jednostavno izgorio u prvom debiju na San Siru, jako mi je zao sto su mu neki debili zvizdali..
A onda s druge strane imas Calabriu, Mussachia, Romagnolia, Bakayoka i Donnaraummu, pa i Pjonteka i Cutronea, na kojim se vidi da im je stalo da izgaraju, da su skoncetrisani i prisutni....Bakayoko je ljudi iznjeo utakmicu u veznom redu sam samcat, bez bilo kakve pomoci...usere naprijed trci nazad presjeca loptu...igrac je sa najvise "zivih" oduzetih i presjecenih lopti...
Od 60-66 min nas je Napoli sabio u cosak, samo smo cekali da primimo gol i onda su dvije izmjene vratile balans, jer smo dobili dva trkaca...treba nekad i pohvalit pravovremene izmjene...slazem se da su Suso Kessie i Hakan bili preci kandidati za izmjenu i da izbor igraca nije dobar ali konacni rezultat je bio da smo se povratili u uspjeli napraviti jos koju sansu do kraja...
Sa Pjontekom nismo nista izgubili u odnosu na Higuaina, cak sta vise smijem se usudit da kazem da smo dobili...timski je igrac i radi za ekipu...problem je sto se nismo pojacali, jos uvijek ne postoji igrac koji ga moze sastaviti sa golom ili Cutronea, svejedno...
@Huss
Conti je povrjedjen ima blazu povredu misica i nije trebao ni da sjedi na klupi, nije se ni zagrijavao sa ostalim...Nisu htjeli da rizikuju idu sad opet Napoli (utorak-Kup) i nedelja Roma dvije zajbane utakmice...
Meni je Calabria defanzivno sasvim solidan bio Insignea i poslje Verdia rjesio je kako treba...inace Milik, Insigne i Mertens se nisu uopste vidili...faktici su nam sutevi Zielinskog bili najveci problemi...u napadu bar nesto i pokusa, za razliku od RR
Gattuso on Conti: "He did not even have to be on the bench, he had a muscle problem"
Zato nije igrao.... Valjda je u pitanju nesto lakse i da ce bit spreman protiv rome
Ti igraci ne valjaju. Gledam s bratom jucer, on je igrao nogomet, ja tenis ? pa gledamo taj jad...jbt hakan misli da je Gerrard?? Ma idi u pm... Tko uopce kupuje turcina?? Kad su oni imalibpsihicki stabilnog igraca? Sebican, umisljen, spor.
Kessie je idiot koji misli da je Essien. A zapravo je kanta. Ide u kontrubi puca s 30m... Ma ajde...
Paqueta ima potez ali nije sazrio za serie a jos, pa ok bitno da nije kanta. A nije.
Calabria je sasvim ok rezervni bek ako ikada Conti bude fit. To je upitno.
Baka ubio!
Gattuso je tuznibprosjek trener i pola tima je ozlujedio na treningu.
Od Rone imamo nazad bigliu pa eto,bkessie na klupu. Ali ako ne dovedu krilo adio LP.
P. S. Poljak je odigrao jako dobro
Sledeca utakmica ,protiv Rome ,vrlo bitna. Oni nisu nista posebno ove sezone ,moze da se igra protiv njih. Sad su ispustili 3-0 protiv Atalante. Smejurija od ekipe.