Kessie i Paqueta na klupi sjede, a ovo jedna od najjaci ekipa. Sad je nasao izmisljat sa sastavom i povratkom Biglie. E moj Gattuso, jadna nam slijedeca sezona ako ti ostanes. A $ruma je zasluzio novi ugovor, jer sam siguran da je ovi 6 mil premalo za takvo kvalitetnog golmana. Da je primao 8 mil onakva glupost u prvoj minuti mu se nebi desila. Zato sto prije produzit ugovor sa buducom zvijezdom, nista ispod 8 - 8,5 miliona jer nije on obicni golma on je $ruma
To je to, drugi poraz za redom. Idemo Ringhio, borba za 5to mjesto pocinje. Jebes Ch Ligu sa ovakvom igrom, bolje ispast od Genka ili Quilmaresa nego se brukat u Ch Ligi sa 6 gubitaka u grupnoj fazi. Ma nema, sa Gattusom nam vidi svijetlu buducnost. Strucnjak nad strucnjacima
(03-30-2019, 10:03 PM)ensar7 Wrote: [ -> ] A $ruma je zasluzio novi ugovor, jer sam siguran da je ovi 6 mil premalo za takvo kvalitetnog golmana. Da je primao 8 mil onakva glupost u prvoj minuti mu se nebi desila. Zato sto prije produzit ugovor sa buducom zvijezdom, nista ispod 8 - 8,5 miliona jer nije on obicni golma on je $ruma
Ja se slazem. Decko je ocigledno zrtva premalih primanja. Ne moze on gladan dolaziti na utakmice ,jer nema para da si kupi cak ni lebac...Normalno da ce mu se pojaviti svetlaci pred ocima ,da ce zamantati i napraviti kiks...
Plus sto ga psihicki ubija u pojam samo saznanje da nije placen u skladu sa svojim istinskim kvalitetima ,sposobnostima i mogucnostima ,vec daleko ,daleko ispod toga...
Pravda za pacovce !!!
Dok mi cekamo da Suso udje u neku formu, polako padamo u najvaznijim trenucima u sezoni ... Gattusu samo jedno pitanje treba postaviti, da li je vazniji mali Suso ili Milan ???
Nije Gigi kriv, kriva je postavka i formacija, rijetko stvaramo sanse i jos rjedje igramo u zavrsnici sa 4+ igraca, jednostavno danas ako ne napadnes sa 6-7 igraca ne mozes nikom zabit
@Ensar Paqueta i Kessie su bili na klupi jer su tek u cetvrtak stigli u Milanello, plus Kessie je bio debil u derbiju i neka ga malo na klupi, Bakayoko uredno pokriva i tu poziciju RM
Ako Roma i Lazio danas ne upisu poraze, u mnogome smo smanjili sanse za CL...ja sam prvi za to da Milan ne igra CL ako ne moze dobit Sampdoriu, ali na duze staze gledano, treba nam ta Liga Prvaka, da konacno krenemo ozb ekipu sklapati...Makar ispadali u grupnoj fazi, samo da odigramo zaredon 2-3 sezone tu Ligu Prvaka
Suso ,brate

Kako mozes to uopste i da pitas

Citam da je izjavio da "nismo imali srece" i da je ono sinoc bilo "pristojno izdanje na terenu"...
Gatuzo previse defanzivno postavlja ekipu, i osda imas situaciju da u napadu imas tri igraca na 6 protivnickih i nadas se da ce neki krompir da uđe. Bekovi ne smiju naprijed ni pogledati. Provincijski mentalitet. Čak i da budemo četvrti, sbice sramoćenje sa Gatuzom iduće sezone u Ligi šampiona.
Ekskurzije tipa Salke na Itihadu
Roma je izgubila.
Lazio vise preti nama. imamo i jos utakmicu s njima u san siro. ovako kao igramo ... cuvaj nam boze
Tu utakmicu ih moramo pobediti kako znamo i umemo...
Lazio uz utakmicu manje (Udinese u Rimu) prilazi na 3 boda ... posto smo sami sebi uspjeli zagorcati zivot, sad je svaka utakmica must win, cak i ona protiv Juventusa u Torinu