Atalanta ako pobjedi veceras Bolognu kod kuce, dolazi nam samo na 1 bod i sasvim realno uz Lazio i Romu ce se umjesati u borbu za 4 mjesto ...
Kakvog ce sve tu biti prosipanja bodova, po meni ni Inter nije siguran uopste da ide u LP
RASPORED DO KRAJA PRVENSTVA :
31 kolo :
Juve-Milan
Lazio-Sassulo
Inter - Atalanta
Sampdoria - Roma
32 kolo :
Roma-Udinese
Milan-Lazio
Atalanta-Empoli
Frosinone-Inter
25 kolo : Lazio-Udinese (zaostala utakmica)
33 kolo :
Parma - Milan
Lazio-Chievo
Napoli - Atalanta
Inter - Roma
34 kolo :
Roma - Cagliari
Inter - Juve
Torino - Milan
Sampdoria-Lazio
35 kolo :
Udinese - Inter
Lazio - Atalanta
Milan - Bologna
Genova - Roma
36 kolo:
Cagliari - Lazio
Fiorentina-Milan
Roma - Juve
Inter - Chievo
37 kolo :
Juve - Atalanta
Milan - Frosinone
Napoli - Inter
Lazio - Bologna
38 kolo :
Spal - Milan
Torino - Lazio
Atalanta - Sassulo
Inter - Empoli
Moramo dobiti Lazio, Parmu, Bolonju, Frosinone i Spal. Eventualno koji bod od ostale 3. Imamo bolji omjer sa Atalantom tako da je realna razlika 2 boda.
Atalanta 4-0 protiv Bolonje u prvih 15 minuta. To je gotovo.
Atalanta je na -1 ...
@Sampinjon mislim da ne smijemo izgubiti ni jednu utakmicu do kraja ... Sve utakmice na San Siru (pogotovo Lazio) moramo pobjediti, zajedno sa gostujucim pobjedama Parma i Spal...Ova tri gostovanja Torino, Fiorentina i Juventus ne smijemo ni jedno izgubiti, ako zelimo to 4 mjesto ...
Sljedeca 3 kola bi mogla biti presudna, sobzirom i na raspored direktnih konkurenata
Ja bih bio zadovoljan ukoliko na kraju sezone budemo na diobi 4 mjesta zajedno sa Atalantom.
Samo je bitno da budemo na mjestima koja vode u LP, skim cemo biti na diobi, nije bitno, samo da obezbjedimo novac za klub i da skinemo sa ledja FFP ... ova ekipa i ovaj strucni stab nisu sposobni da prodju grupu u Evropa Ligi, a kamoli u LP ... nama treba LP da svi znaju da smo opet iole ozbiljan klub, da mozemo biti konkuretni u dovodjenju igraca kao sto su Barella, SMS, Richarlison itd...
Da se ne ljepimo vise za neke poluigrace i od njih ocekujemo ono za sto nisu stvoreni kao npr Suso i Hakan...jednostavno to su dva solidna backup igraca u rosteru, koji mogu igrati kao rezerve, dok ozbiljni igrac odmaraju bar jednu tekmu .... eh kad dodjemo na taj nivo, onda mozemo razmisljat i o vecim trenerima od Gattusa itd...
Ovako da nam dodje neki drugi Talijan umjesto Gattuso, uopste nece biti pojacanje, mozda samo Conte...svi ostali talijanski treneri su u 5 deka i to najbolje i pokazuje ucinak Gattusa u prve dvije nepotpune sezone
Ja mislim da nam 6 pobeda iz ovih 8 utakmica 100% zavrsava posao. Mozda cak i 5 pobeda i 2 remija.
Konkurencija je losa ,prelosa ,cele sezone bez ikakvog kontinuiteta...Nece se sad probuditi i razlupati sve do kraja... Imaju medjusobnih duela, imaju gostovanja tezih od nas... Jedino je minus sto ce im ove utakmice sa Juventusom i Napolijem doci u trenutku kad trka za titulu bude i zvanicno resena ( nezvanicno je to reseno pre nego je i pocelo). Pogotovo ako Juventus pozivi u LS ,bice tu odmaranja igraca i svega...
Kljucno je ne izgubiti od Lacija. Po mogucstvu pobediti.
Slažem se, draće nas u Ligi Šampiona, mi jebenu Ligu Evrope nismo grupu prošli ali ulazak tamo je preduslov za stvaranje boljeg Milana, bez toga ćemo se i dalje valjati u blatu sa prosečnim pojačanjima i trenerima.
Mediji pisu da je Gatuzo gotov i u slucaju da izbori LS ,jer uprava nije zadovoljna kako ekipa igra. Eventualni plasman u LS bi se iskoristio da se namami neki bolji trener. Gazidis ,navodno ,zeli Pocetina iz Totenhema.
Pa ako se nešto drastično ne promeni mora tako... Realno on bi tad bio otpušten posle uspeha i ne bismo ga osakatili za neki nov posao.