(05-01-2019, 05:54 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]To ti je ono - Hrani kera da te ujede.
Mislim da mu je to umanjilo sanse da bude otkupljen na kraju sezone.
Navodno Bakayoku se auto pokvarilo zato je i zakasnio, hoce da vozi Mercedesa jbg xD
Nije mu se pokvario auto nego mu je nestalo benzina na putu do Milanela. Valjda je mogao da vidi kad je seo za volan koliko goriva ima u rezervoaru.
Caldara se povrijedio na treningu. Izgleda opet koljeno. Znaci opet ga nema cijelo ljeto. Sto znaci Juve nam uvalio igraca koji cijelu godinu je povrijeđen. Conti, Caldara, potpuno bačene pare.
E sad se ja pitam jel moguce da 2 mlada igraca budu kostantno povrijeđena? Jel sigurno da nismo mi krivi za to? Jer cudno mi da obojica se kostantno povreduju i bivaju vani duze vrijeme
(05-02-2019, 07:02 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Caldara se povrijedio na treningu. Izgleda opet koljeno. Znaci opet ga nema cijelo ljeto. Sto znaci Juve nam uvalio igraca koji cijelu godinu je povrijeđen. Conti, Caldara, potpuno bačene pare.
E sad se ja pitam jel moguce da 2 mlada igraca budu kostantno povrijeđena? Jel sigurno da nismo mi krivi za to? Jer cudno mi da obojica se kostantno povreduju i bivaju vani duze vrijeme
Nema ovo veze sa Juventusom Caldara je zadnjih 5 godina u prosjeku po 30 utakmica igrao... Jednostavno kod nas nesto ne stima, jel do doktora, nutricioniste, kondicionog trenera, gatuza itd ne znam ali kao trener sa medunarodnom licencom(doduse borilackii spot) i kao neko ko provodi 2 sata dnevno u teretani nekad i 2 treninga sve povrede koje sam u zivotu imao bile su ili moja nepaznja, ili nisam pravilno se zagrijao i pripremio tjelo za napor, ili u zadnja 2 slucaja neispravnost opreme sajla pukla... Jednostavno previse igraca nam se povreduje na treninzima i to mi smrdi, kaldara je izgleda pokidao ligamente krizne znaci pola godine ga nema
https://m.milannews.it/primo-piano/gazze...ale-332211
Sampion, sjecas se sta smo nas dvojica govorili u februaru? Pitanje je kad ce i Piatek propast u ovu Milanovu "zaboli me ona stvar" rupu, i pocet onako igrat i ne trudit se. I evo stigao je taj trenutak. Mjesec dana bez gola. Onakav igrac u februaru i martu, sad je propao jer je vidio da se ovdje nikom ne trenira. Da svakog zaboli ona stvar na treningu i utakmica. Kao neka amaterska ekipa koja se nađe vikendom da odigraju "termin".
Volio bi pitat te igrace imaju li oni imalo osjecaja za navijače i sta navijacima znaci taj klub u kojem se oni zajebavaju? Dok oni primaju lijepo platu i bivaju zbrnitui, navijaci rade 5 dana da bi onda za vikend sjeli u bus voz avion i otisli na gostovanje da isprate ekipu i vidili kako se debili zajebavaju. Sramota.
I to se ponavlja vec godinama. Znači do trenera je jer nije u stanju da dovede u red igrace. Radi ko sta hoce od vrijeme Allegrija. Sto znaci, dok god ne dovedu normalnog trenera sa autoritetom, nama nema spasa. A za Sarri ja cu samo spomenut Kepu koji nije htio da izade s terena, znaci toliko o autoritetu jednog trenera

Nema njemu ni ko da doda loptu kad se ovako "igra". Na jednoj od ovih poslednjih utakmica crne serije ,izmenjen je u 60nekom minutu ,a dotle je napravio 1 (JEDAN) kontakt sa loptom u golmanskom prostoru. Dzaba sve i svako kad nema kvalitetnih lopti. Imali smo razne napadace prethodnih godina i svi do jednog su ispastali zbog nesposobne sredine terena. Utice to na coveka.
Sari se meni ogadio kod te situacije sa Kepom. Da dopusti da ga jedan iskompleksirani klinac onako ponizi pred celim stadionom...Jadno...Prejadno...Udji na teren ,uhvati ga za usi i izvuci govedo napolje...
respekt za gasperini. covek radi cuda sa atalante.tucili su lazia 1-3, a su favoriti za ulazak u LP. doveo bi ga u Milan smesta
Ja sam vise da pokusamo sa Ambrosinijem, ili mozda da pitamo Zlatana bil on preuzeo klupu. Ima toliko bivsi igraca koji su završili svoju fudbalsku karijeru zadnje 2 godine, i treba ih sve isprobat. Jer iovako nemamo nikakav ozbiljan plan, znaci takvi su kod nas pozeljni. Mi samo uz Boziju pomoc mozemo u Champions League ove sezone, a uprava nek se postidi kad ovog ljeta na izvlacenju budu gledali kolege iz Bergama kako učestvuju u Champions League a mi ko papci opet EuroLeague, a ubise novine i medije sa temama: Milan treba Champions League i Ch Liga treba jaki Milan bla bla bla...
Krivi su jer su zadrzali i vjerovali debilu Gattusu. Taj kreten bi kod mene dobio otkaz vec u avionu iz Pireusa kad je uspio da izgubi od Olimipakosa 3:1. Dovede mu se napadac od 39 miliona, a toliko ne vrijedi ni cijela ekipa Olimpiakosa.
Po svemu sudeci Leo Maldini i Gazidis su završili sa Gattusom i vise ga trpe zadnji par utakmica, jer su se raspitali i uvidjeli da niko ne zeli trenutno da preuzme Milan. Shvatili su da su pogrijesili i sad mogu samo da ubacuju u "turbe" nebi li kojim slucajem debil na klupi uspio osvojit to 4to mjesto. A price da nam ne treba Ch Liga su za malu djecu. Svi znaju da bez nje, nema para i nema trenera, a stim znaci ni slijedece sezone nema uspijeha. Ne znam do kad ce ih navijaci trpit. Ja sam prekino, mislim da igraju u Grazu slijedece sezone u EuroLeague nebi ih otisao gledat, a isto vrijedi i za Udine, i bilo gdje drugo. Nek ih njihove zene pratr na gostovanjima, ja nemam zivce za takve idiote.
I poredite igru Ajaxa i Milana. Obje ekipe su mlade, samo sto u Ajaxu igraci MORAJU trcat a kod nas nema nikog da naredi princezama da se trude, i to je zalosno. Mjesto da se svake godine pokusa gurat koji mladi igrac, da bude zamjena princezama, da znaju da ima neko drugi ko ce igrat mjesto njih kad se ne trude. Ovako je Suso Bog otac Kepa za ovaj Milan, i njemu kad se igra tad igra i Milan.
Odo, ciao ragazzi
Pa nevjerovatno koja je p*cka ovaj Gattuso!
Znaci covjek ne smije da proba 4-3-1-2 sa Paquetom iza Kurcone i Piateka, jer mu MORA da igra usrani Suso. Pa ovo je vise ne vjerovatno hahaha
Nema sta, i ona trojka u upravi su prava vrsta mamlaza
Sad samo jos Atalantu nekako treba prestici...