Ti bas pretjerujes. Taj Bakajoko je kod tog Kontea bio armiran na klupi. Pa Gatuso mu je dao sansu. Rino kao trener ima hiljadu mana ali odnos sa Bakajokom sigurno nije jedna od njih.
(05-07-2019, 09:03 PM)winstonwolfe Wrote: [ -> ]Oni su dosli da zarade i sigurno nece pustiti da im tamo neki Uefin FFP unistava vrijednost investicije.
A sta ce da uradi? Vec smo na uslovnoj kazni i ako UEFA (zbog nekih novih krsenja FFP) presece da nas izbaci iz Evrope na dve godine - sta je to sto ce Eliot da uradi?!
Oni nisu dosli da zarade preko noci. To je proces koji moze da traje 5 godina ,a moze i 10. Nigde se njima ne zuri.
(05-07-2019, 11:22 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Ti bas pretjerujes. Taj Bakajoko je kod tog Kontea bio armiran na klupi. Pa Gatuso mu je dao sansu. Rino kao trener ima hiljadu mana ali odnos sa Bakajokom sigurno nije jedna od njih.
Ma znam kakabanja, al bolan de skontaj cijelu situaciju:
Bakayoko kasni na trening 1 sat, ne znamo tacno zasto, al eto dosao je. Do tada svaki trening radio punom snagom (napomenut cu Kalinica koji nije htio da trenira, i Susa koji se zalio), i onda rad jednog kasnjenja cijela ekipa dobije ukor 6 dana u Milanellu. I onda posto je nastavio dalje da trenira kako treba, dodatna kazna mu je klupa. I to na silu se stavlja tek oporavljeni Biglia samo da bi se kaznio Bakayoko. Pa to moja nene je vise skontala. Eh ok, klupa, nije problem. Al desava se ono sto se moralo desit, Biglia van. I sad je moje pitanje: sta bi ja sad trebao radit? Odma skocit i ulazit u teren da bi ispravio Gattusove zajebancije, pa da me u Firenzi ponovo ostavi na klupi radi ko fole ostatak kazne? Ma ne pada mi na pamet. Znaci Bakayoko je upravo ono uradio sto bi i ja. Lezerno otisao se zagrijavat pa ti jebi nekog drugog u pamet.
Zato, ponavljam, ja sam na strani Bakayoka, jer je ovo bilo prestrogo sta se uradilo. Ali krivim obojicu za tu situaciju, jer radi njihovi gluposti koje su trebali rijesit u 4 oka prije tekme, ispasta cijela ekipa. I sada tjerat Bakayoka, samo zato sto je Ringhio komad budaletine, onda su oni stvarno zasluzili svi otkaz u upravi
Bakajoko sad navodno hoce u Inter sledece sezone.
Di Francesko je navodno prvi izbor uprave za novog trenera. Bolje onda ostaviti Gatuza...
(05-09-2019, 11:59 AM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Di Francesko je navodno prvi izbor uprave za novog trenera. Bolje onda ostaviti Gatuza...
Conte daje izjavu : "Dolazim u tim u Seriju A, koji ima jasan plan i viziju sta zeli i hoce. To mi je najbitnije u mom poslu." Danas svi pisu da su otpali Roma i Milan, a u igri su samo Inter (80%) i Juventus (20%). Svaki dan nesto tegobno i tuzno saznas o Milanu. Cak ni jedan Conte,koji jos uvijek nije medju top trenerima, smatra da je Milan brod bez kormilara...
EDF prvi izbor, navodno mu je ponudjen ugovor 3 miliona po sezoni, sto je dosta bolje od Gattusovog...i ja mislim da je bolje Gattusa ostaviti, ali eto zivi bili pa vidili...meni je bio dobar prosle godine u CL, kad je dogurao do 1/2 finala...
Drugi izbog Gasperini sa dosta manjom platom i navodno treci izbor Giampaolo...
Mene iskreno zabole što je oterao u kurac Gatuza. Dečko je jedan od najboljih igrača ove sezone bio i znajući naše mogućnosti da dovodimo kvalitetne igrače sumnjam da ćemo lako naći boljeg. A ti fazoni čast kluba, ponašanje i ostalo je ionako prosuto prethodnih godina, npr. ona zajebancija sa Bonućijem kao kapitenom...
Koga god da dovedemo neka to bude iskusan trener pa makar bio neki smešan kao Spaleti. Da se nismo zajebavali sa bivšim fudbalerima za trenere bili bismo u ligi šampiona do sada. Dosta je čekanja da trener stasa i nauči se na Milanu, probali smo to 5 puta i nije išlo nijednom. Kakav crni Gatuzo, duplo slabiji u igračkom, finansijskom i svakom smislu klubovi su na tabeli rame uz rame sa nama. A ono brukanje u Ligi Evrope svi zaboravljaju a jasan je pokazatelj njegovih dometa.
umesto dovesti tog cilipana EDF, donio bih Shevu.
(05-09-2019, 08:55 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Mene iskreno zabole što je oterao u kurac Gatuza. Dečko je jedan od najboljih igrača ove sezone bio i znajući naše mogućnosti da dovodimo kvalitetne igrače sumnjam da ćemo lako naći boljeg. A ti fazoni čast kluba, ponašanje i ostalo je ionako prosuto prethodnih godina, npr. ona zajebancija sa Bonućijem kao kapitenom...
On je bio dobar (stvarno dobar) mozda 2 meseca tokom ove sezone. Nesto prihvatljiv i nesto katastrofalan. To sto je on takav medju boljim igracima ove ekipe je jeza i grozomora ,ali na nekom sasvim drugom nivou.
Udeo u propasti casti, ponasanja itd je i poceo kad su poceli dovoditi razni indijanci koji su tripovali ( i ocigledno jos uvek tripuju) da su iznad kluba i da su neke razmazene princeze koje imaju pravo da im se titra svaki hir. Jbga ,zabole me uvo da proveravam kol'ko goriva imam u autu... Onda cemo dobiti tantrume pa cemo se izivljavati na celoj ekipi kad budemo kaznjeni zbog toga.
Pitanje je - kako se misli povratiti cast kluba ako se takve stvari budu tolerisale? Kakva se poruka salje ako je dozvoljeno oterati trenera u kurac ,odbijati ulaziti u igru i slicno?
@Sampinjon potpisujem... Al ono sto ne mogu da shvatim da mi jos uvijek raspravljamo ovde o tome i da neki brane Bakayoka...karijera na izdisaju dosao u renomirani klub, vratili mu karijeru na pravu stazu(vratio mu Gattuso tako sto ga je trpio i gurao) i on se onda ponasanjem svojim popisa po klubu...prvo zajebancija sa Acerbijevim dresom, pa onda kasnjenje na trening od 1h( a bilo je i drugih kasnjenja sa manjim vremenom), pa onda odugovlacenje sa pocetkom zagrijavanja...i neko ga jos ovde brani...
Milan je bio i bice institucija, a takvi indijanci se brzo pokazu da nisu mentalitetom dorasli tom nivou pa sami sebe ispisu iz kluba...cuj pravdati igraca zato sto je poslo trenera u kurac i reko mu da odjebe...nije ovo neki lokalni proleterski klub...dobro ti imas strpljenja da objasnjavas..
Danas je objavljena zanimljiva prica...nove vlasnike trenutna trojka u Upravi kosta 10 miliona godisnje...Gazidis 4, Leo 3,5, Maldini 3,5 miliona...Leo mora podnjeti izvjestaj novim vlasnicima ako ne zadovolji prvi je na izlaznim vratima sa Gattusom...potencijalna zamjena je sportski direktor nekog kluba iz francuske lige...nista jos nije otkriveno o kome se zapravo radi..