Ne branim ga brate, ne zanima me šta je uradio jednostavno i te priče oko časti zbog ispada pojedinaca su sitnice kad pogledaš da se na mnogo višem nivou rade zajebancije sa imenom kluba. To blaćenje bivših legendi kao što je Gatuzo ili Sedorf je samo jedna sitnica koju smo dozvolili. Klub je u govnima, van svih evropskih uspeha već 7-8 godina a to nam je pečat. Vratićemo čast kad budemo igrali utorkom i sredom i to je to, doći do tamo kako znaju i umeju.
Maji branim Bakayoka radi rada. Branim ga jer ima 10 pojedinaca u ekipi koji se ne trude i koje zaboli ona stvar za klub, i niko im ne smije pisnut. Cak i taj "veliki i opasni" Ringhio im ne smije nista rec, i onda se okomi na pojedinca koji je medu 5 profesionalaca u ekipi. Da 5, zalosno da od 32 igraca imamo samo 5 profi fudbalera koji svoj posao shvataju ozbiljno. Zato me i ne cudi ato zele napustit ekipu, pa nebi ni ja unistio karijeru u amaterskoj ekipi koja se nade nedeljom na terminu. Roma, Kurcone, Piatek, Baka, Conti, momci koji su zeljni dokazivanja i koji mogu bez problema igrat u prvi 10 ekipa Europe. Ovaj Kurcone ako ode u Tottenham kako se pise kao zamjena Kane bit ce pun pogodak.
Nek momci idu, potpuno ih razumijem.
Maji spkminje se sportski direktor Nizze, tip koji je otkrio sve one talente, ili Monaca. Znam da sam citao o tome. Kao Leo je zajebo posao (ne kontam gdje jer je doveo paquetu i Piateka koji su nam donijeli 25 bodova sigurno) i on ve biti smijenjen. Ja sam vise da se sotavi i on i maldini a dovede taj tip iz nizze. Jbg trebaju nam mladi, i trener koji zna radit snjima. Tip kome treba dat 2-3 godine. Ringhio je svoje godine spuco sa Olimipakosom, i ponavljam trebali smo ga tad otjerat.
To je neki lik iz Monaka. I ranije se spekulisalo o njemu. Sto se Nice tice ,spekulise da bi od njih mogli uzeti trenera (Patrik Vijera).
Djenova danas igra veoma bitnu utakmicu za nas. Mi nasu moramo pobediti - nebitno kako.
Ne daju se klosari...Moracemo pobediti sve 3 i nadati se da ce ih Juventus otresti naredno kolo...
Kakva je situacija ako imamo isto bodova sa Atalantom?
Sampion, sportski direktor je valjda tip iz Lilla Campos neki. A ovo za Vieiru sam sad procitao, i hvatam se za glavu koje budale vode ovaj klub. Pa Vieira je novi Brocchi iliti Gattuso. Nista nije napravio.
Spominje se Pochettino, jel se mozda sjecate kako je poceo? Chelsea. Napravio je 0. Otjeran je jer nije ispunio ocekivanja, i sad uspio sa Toftenhamom. Sta hocu reci: Chelsea je tim kojem trebaju odma rezultati, nesto isto kao i mi. Dok u Tottenhamu je bilo dobro sts god da je uspio. Tako da sumnjam da ce on nesto uspijet kod nas. Nama treba trener koji ce momentalno donijet rezultate i pokazat ko je šef u svlačionici. I tu vidim samo 2 imena: Conte i Guardiola. Ovi ostali su uspijeli jer ih niko nije uzimo za ozbiljno. A uostalom Pochetino trazi 15 mil platu. Znaci zaboravi.
Mi smo ispred njih ako je isto bodova. 2-2 kod nas ,a kod njih smo ih tukli 3-1.
Ako se ne moze pobediti Fjorentina koju vodi raspali Montela i koji od zadnjih 10 utakmica ima 3 remija i 7 poraza ,onda nek' ide sve u ku*ac...
Ne seri da nam treba Gvardiola?

Ovo je davno izgubljeno u Torinu, prva stvar sto ce Juve odigrat sa pola gasa i pustit im ako ne tri boda a ono jedan bod koji im je fakticki i dovoljan jer zadnju igraju sa Sasuolom kojem ama bas nista ne treba. Nije mi krivo smao zato sto Atalanta igra lijep fudbal, da je neko drugi, npr. Roma koja isto smara kao i mi, e to bi mi teze palo. Vjerovatno i sljedece godine liga Evrope i isto prosjecan tim.
100% ce Juve pustit Atalanti, samo da Milan ne ide. Pa to je jasno ko dan. Znaci atalanta ce uzet bod u Torinu, i kod kuce protiv Sassuola slavit Champions League. Svaka im cast, nisu zasluzili koliko smo mi uspijeli zasrat i dopustit im da odu tamo. Al zato mozemo da budemo zahvalni nasem Ringhiu. Tako da bi Atalanta mogla komotno da spremi neki fini poklon za Gattusa sto im je omogućio Champions League.
Hvala ti Ringhio đubre jedno
Leo i Maldini nek se odma sastanu sa upravom Firenze radi zamjene: Suso - Chiesa.