Odbili su nam zahtev da se i nasa utakmica pomeri kako bi pocela u isto vreme kao Juventus-Atalanta...Kakva je to lakrdija od saveza i da bas takvi klosari sede tamo - nikako mi ne ide u glavu... Kao ne moze se ,ako bude to onda bi morali i Rominu utakmicu pomerati pa onda i Torinovu...Mos' misliti...Nekad su se zadnja 4 kola u prvenstvu igrala tako da sve utakmice pocinju u isto vreme (nedelja ,3 sata) i sta je falilo?
Ivan Gazidis je izgleda uvideo da je djavo odneo salu i odlucio je preuzeti stvari u svoje ruke te sprema revoluciju u Milanu. Danas je otkaz dobila Carolina Morace, trener zenske ekipe Milana. Otkaz je urucen i za glavne ljude u omladinskom sektoru, otisao je Mario Beretta i njegova ekipa, spreman je Angelo Carbone da preuzme. Otkazi idu i zaposlenima oko marketinga, kao i sluzbi za gostoprimstvo na stadionu i hostesama.
#Calciomercato
@Sampinjon Savez je uvijek bio lakrdija i uvijek su gledali samo novac...odbili su nas radi Tv prava ... Roma isto tako sumnjivo suti, samo se Torino pobunio ... Maldini ne treba da odustane i ponovo trazi pomjeranje.. ima valjda neki pravilnik o ligi
Ozbiljne se promjene desavaju izgleda u Milanu...
Sportmediasat, medij uvijek blizak Milanu, pise da je Gazidis u Londonu gdje je otpoceo pregovore sa Sarrijem...ponuda je 3 miliona eura po sezoni...Leonardo je ostao u Milanu i ne ucestvuje u pregovorima...
Takodjer Gazidis je zaustavio produzenje ugovora Abateu i Zapati(koje je zapoceo Leonardo). Leonardo je dogovorio sve sa Gremiom oko Evertona, kojeg trazi dosta timova, ali je Gazidis zaustavio sve pregovore...koliko sam uspio shvatito Gazidis je dobio odrjesene ruke od Elliota da rjesi mnoge stvari...ako Leonardo ne ucestvuje u pregovorima za novog trenra i ako mu je zaista stopirao transfer Evertona...onda ce prije Leonardo napustit Milan nego Gattuso...sto meni govori da oni medijski natpisi nisu daleko od istine, Leonardo se zaista umjesao izmedju strucnog staba i igraca i glumio trenera...
Sari je u Americi ,na turneji sa Celsijem. Sa njim nije otisao da prica sigurno. Mozda ima neki sastanak sa njegovim agentom...ali novinari su onda tako trebali i napisati ,a ne da se stice utisak kako eto on "prica lice u lice sa Sarijem".
Sad je navodno u Londonu na pregovorima sa Vengerom ,a ne Sarijem.
Alegri je konacno dobio nogu u Juventusu ,nadam se da nekome od Eliota nece pasti na pamet da mu nudi posao...
(05-17-2019, 01:50 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Alegri je konacno dobio nogu u Juventusu ,nadam se da nekome od Eliota nece pasti na pamet da mu nudi posao...
2 dana prije zvanicne proslave titule i 2 dana prije utakmice od cijeg rezultatata direktno zavisi jedno mjestu u CL...bio i ostao ciganski klub
Ja ne bih otpustao Leonarda, ako nista zbog tog brazilskog trzista, covjek je pokazao da zna pronaci talente. A ovaj Gazidis mi se nekako ne svidja od prvog dana. Cuj on kao dolazi da primijeni Arsenalov model, pa boktejebo taj Arsenal nije 30 godina nista osvojio, kakav to on model primjenjuje? Nije dosao iz Reala u Milan, da ima sta primijenit, nego iz propalog Arsenala....Bojim se da ce nas taj vise ujebat nego Berlu zadnjih 10 godina. Imacemo "vjecite mlade talente" i nula titula narednih godina. Ako zelimo da budemo Ajax to je ok, ali mi smo Milan jebote.
Taj transfer Evertona koji je blokiran...Gazidis ga je navodno blokirao jer mu se "ne svidja nacin na koji posluju brazilski klubovi"...Nije da je igrac los ,nego ne zeli da posluje sa Brazilcima...Tako da dok je on tu ,brazilsko trziste mozemo zaboraviti ,ostao Leonardo ili ne...Nazalost...
hahah kako ovi cigani samo ofirno pustaju Atalanti, ako je iko normalan ocekivao da ce oni odigrati posteno taj ne prati italijanski fudbal. Ali niko nam nije kriv...