Pa ne dira ga niko da bude narušena atmsofera kao u Interu. Samo ne staju iza njega jer je čovek realno zasrao sezonu.
A trener može biti i neko ko nije igrao fudbal za Milan a licencu dobio pre mesec dana, znam da smo to kao navijači ovog kluba zaboravili ali vreme je da se podsetimo.
Milan Bard Zivadinovic se namece kao jedino kvalitetno resenje.
Leonardo i Maldini su kontaktirali agenta Susa u cilju produzenja ugovora i skidanja klauzule od 40 miliona...Suso je pristao na to samo ako mu plata bude ista kao od Donnaraumme 6 miliona tj najveca u ekipi...
Prvo, ne mogu da vjerujem da su ga zvali da produzi ugovor, drugo ne mogu da vjerujem da je debil trazio 6 mil. Pa ako se to desi, ja cu prestati da prati fudbal...nisu me otjerali ni Brocchi ni Montella ni svi oni indijanci od igraca, ali to ce mi definitivno ugasiti svaku zelju za sportom...
Cuj Suso 6 miliona platu, on konta potrudi se zadnja 3 kola i dobija povisicu, ako pristanu na tu igru oni pojma nemaju o vodjenju kluba
Ko njemu produzi ugovor pod tom platom treba da dobije momentalni otkaz.
I kakvo skidanje klauzule? Koji klub je lud da ponudi 40 miliona za limitiranog ,bezobraznog i lenjog igraca?
Slažem se, on je ograničen jednostavno, nestane u drugom delu sezone, u velikim utakmicama ga nema... Ali mislim da se može uzeti fina suma za njega, 40 miliona je ništa u današnjem fudbalu a on je mlad još uvek.
Nema velikog kluba koji je ozbiljno zainteresovan za njega. Realno ,sta ce im takav igrac? Potencijalna destinacija mogu da mu budu razni Evertoni ,Vest Hemovi ,Valensije i slicne ekipe srednjeg ranga. Slazem se, oni mogu da izdvoje 40tak miliona ,ali sa takvim klubovima su problem plate. Ako ga zakucasmo na 6 miliona ,nema tog osrednjeg kluba koji ce moci i hteti da mu da istu ili vecu platu. Recimo da u buducnosti neki Everton i ponudi 40-50 miliona ,on nece htedi da ode sa nasih 6 na njihovih 4,5-5. I ostace nam ovde do kraja ugovora. Kako budemo dovodili (nadam se) sve bolje i bolje igrace ,on ce provoditi sve manje i manje vremena na terenu i zavrsicemo sa pijavicom koja nam isisava 6 miliona po godini.
Neka mu klauzule ,nega ga nosi ko god hoce za 40 miliona. Ako nece da ostane pod ovim ugovorom koji trenutno ima ,staviti ga na transfer listu i cao.
Milan Primavera - ispala je danas iz Serie A ...
Auuu po svemu sudeci nam se vraca Allegretto. Ma sjajno. Produzenje ugovora Susu za 5mil godisnje mjesto prodaje bilo kome za 30 mil, i predavanje kluba idiotu koji je uspio prokockat prednost od 12 bodova u proljetnom dijelu je vrijedno ludila. Stim i ja gasim Milan na duze vrijeme. Jedva cekam ppnedeljak da otjeraju Gattusa, pa da vidimo koga ce dovest. O Ch Ligi i ne sanjam, kud vise stavio sam 1 na Atalantu i Inter, tako da je i to rijeseno. I krajem slijedece sedmice bi se trebao znat novi trener Milana. Povratak panchine di merda znaci ciao Milan