(09-14-2011, 01:31 AM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (09-14-2011, 01:17 AM)MEMO Wrote: [ -> ]Ne hvala. Svi današnji golmani svjetske klase su čvrsto vezani za svoj klub tako da se moramo pomiriti s onim što imamo.
koji su to po tebi golmani svjetske klase?
Mislim da smo već vodili ovu raspravu al dobro. A gle, svi su to golmani o kojima možemo sanjati. Buffon, Cech, Julio Cesar iako je on u padu, Neuer bi mogao biti veliki golman, Adler je odličan golman, Frey je isto super golman, Casillas...Ne mogu se sad trenutno sjetiti još nekih ali shvatio si poantu. Svi ovi navedeni golmani su bolji od Abiattija.
Piše gazzetta o nekakvom grande Milanu..je netko vidio takvu ekipu jučer na Camp nou??
(09-13-2011, 11:58 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Da kažem koju:
Pre svega, sjajan rezultat i početak, eto možemo i da se nadamo prvom mestu, daleko je to i dalje, prvo treba i dobiti Bate i Plzen, ne treba zaista potcenjivati ikoga, a onda tek razmišljati o tome i sledećoj sa Barsom.
Abiati je bio sjajan, siguran na golu, sve je odbranio što je mogao, i ne znam zašto spominjati "solidan golman uvek bio i biće" kad je večeras bio fantastičan.
Nesta i Silva, koji tandem jbt, bez greške obojica, Nesta par sjajnih startova na loptu (kakav bre penal nad Mesijem ljudi?), Silva takodje, ne možete ga proći, a čovek je dao i gol. 75% Barsin posed, a jedan gol iz igre, svi znamo kakav, samo govori kakva je bila odbrana večeras. Abate sem one greške sjajan, Zambro dobar, kao i Bomel.
Nocerino, pa ni ja ga nisam puno video, podaci kažu pretrčao najviše kod nas, 11 000 metra, pa to govori da nije bio baš toliko loš. Sedorf za svoje godine odličan, par puta se tako našalio sa Barsinim igračima, asistirao kod gola, sjajna partija. Akva dobar za ono malo vremena, Urbi nije puno pokazao ali nije puno vremena imao, Boa koliko je igrao bio je dobar, Pato sjajno na početku, posle mogao još da uradi ali eto, Kasano nevidljiv.
I za kraj da dodam, druga utakmica za redom na kojoj dajemo gol posle kornera, nismo to imali prošle sezone, eto koliko to može da znači, pogotovo što imamo skakače, nadam se da ćemo to nastaviti.
druze malo pogledaj snimku da mesi bezi NESTI a posle abateu zasto ga nesta pusta tako da udze u sesnaestercu i nije bio toliko solidan NESTA kao sta ga velicite , njega moramo PODHITNO nadzi zamenu jer covek zadne tekme igra sve slabo i slabo . A za Abiatia nemam komentara covek nas spasava milion puta a vi govorite gomes ??????koj e taj molim te ne treskaj. Pogledaj malo statistike sta radi covek , pa potseti se kad je branio amelia koliko gola smo primili a kad brani abiati koliko
I za kraj hvala momci za dobru igru pa sta je milan ulozio u ove momke pa jedan real igra sto puta sa njima i samo jednom ih parira i koliko su oni ulozili u igrace i kog trenjera imaju izvukli smo maksimum.
Dejo, mislim da ipak pretjerujes s negativnostima. Sinoc barca nije stvorila dvije postene prilike u cijeloj utakmici. Pimplanje lopte oko 16 erca nije dominacija nego preseravanje. Milan je sinoc uzeo zasluzeno bod sjajno se braneci i to bez grubih faulova sto je bio cest slucaj kod intera ili reala. Sinoc smo igrali bas briljantnu obranu.
A da pato zna stopat i posteno primit loptu, zabili bi jos koji gol iz kontre zasigurno.
Sto se tice njihovih golova, prvi je zasluga genijalnosti messia, a drugi ville. I tu se nema sta puno kritizirat.
S ovakvim pristupom igri, uz pokoju izmjenu, imamo se legitimo pravo nadati prvom mjestu u skupini
Ja fkt ali fkt ne znam sta pojedinci ovde hoce...Prvo nabice nas Barca ako bude 3-0 bice dobro, onda se zavrsi 2-2 i vi kao nezadovoljni sta ???
Prvo Barca je za dvije klase iznad Milana jer imaju razradjen sistem i igre i samo ubacuju igrace u taj sistem i to se tesko rusi...
Na njihov rukomet od fudbala Max je odgovorio zonom...pustio ih da kruze sa loptom a pokrivao prostor, jer njihova utrcavanja iz drugog plana iza ledja su dovedena do savrsenstva....juce to se nije desilo ni jedan jedini put...istu taktiku je uradi Mou s Interom...
Dali su nam dva gola jedan nakon sto je popustila koncetracija i pustili Messia da se usunja, drugi nakon sjajnog slobodngo iz faula koji 50% sudija nebi sviralo...sve ostalo se zavrsalo na 16 m s Nestom i Silvom ili na 25 m ili neki sutevi iz vana ili offside...
Max je ovu taktiku i igru vjezbao poslje Lazia i eto isplatilo se ...disciplina na nivou u defanzivi svi su radili kao tim i to je dobro funkcionisalo jer ponavljam Barca nam nije prosula ni jednu timsku ili individualnu akciju po kojima su najvise poznati i sto najbolje rade...
Nocerino los??? Jeli neko od vas gledo prije tog Nocerina...to je Gattuso, trkac koji od Gattusa ima bolju tehniku,najvise pretrcao...momak je sa Abateom zatvorio njihovu lijevu stranu pa su samo forsirali desnu i dani alvesa ali kad je uso Urby i to se promjenilo...
Pato jeste zabio i sve je to sjajno ali on nije odradjivao posao koji je trebao, dolazenje i cuvanje lopte nako sto bi nas vezni osvoji, nije on vise dijete pa da ga se mora trpiti...on a pogotovo Cassano su tu podbacili u tom poslu odradjivanja za ekipu...kad je usao Urby umjesto Cassana mi smo poceli igrati prema naprjed...jer Urby je je radio sve sto Cassano nije izlazio po loptu cuvao je i probijao par puta...
Dalje jedino sto smo naprjed pred kraj pokusavali to je preko desne strane i opet preko Abatea i Nocerina(koji je bio uporan i izborio korner gdje pola igraca u 92 min bi stali)ali on je izgubljen...cccc...
Ovo nije Milan i Milan nece ovako igrati....cilj opravdava sredstvo...
Na njihovu igru odigrali smo takticki i disciplinovano a sto je najvaznije sto mi je najvise drago strasno psihicki stabilno...i nismo se potukli niti pravili neke prljave trikove i faule...sto je radio Mou u Interu i Realu pa stalno izbija tuca...
Cak ni onog najveceg cigana u fudbalu Dani Alvesa nismo reagovali na njegovo guranje Neste i onaj start na Urby-a...
(09-14-2011, 08:51 AM)ludiot Wrote: [ -> ] (09-13-2011, 11:58 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Da kažem koju:
Pre svega, sjajan rezultat i početak, eto možemo i da se nadamo prvom mestu, daleko je to i dalje, prvo treba i dobiti Bate i Plzen, ne treba zaista potcenjivati ikoga, a onda tek razmišljati o tome i sledećoj sa Barsom.
Abiati je bio sjajan, siguran na golu, sve je odbranio što je mogao, i ne znam zašto spominjati "solidan golman uvek bio i biće" kad je večeras bio fantastičan.
Nesta i Silva, koji tandem jbt, bez greške obojica, Nesta par sjajnih startova na loptu (kakav bre penal nad Mesijem ljudi?), Silva takodje, ne možete ga proći, a čovek je dao i gol. 75% Barsin posed, a jedan gol iz igre, svi znamo kakav, samo govori kakva je bila odbrana večeras. Abate sem one greške sjajan, Zambro dobar, kao i Bomel.
Nocerino, pa ni ja ga nisam puno video, podaci kažu pretrčao najviše kod nas, 11 000 metra, pa to govori da nije bio baš toliko loš. Sedorf za svoje godine odličan, par puta se tako našalio sa Barsinim igračima, asistirao kod gola, sjajna partija. Akva dobar za ono malo vremena, Urbi nije puno pokazao ali nije puno vremena imao, Boa koliko je igrao bio je dobar, Pato sjajno na početku, posle mogao još da uradi ali eto, Kasano nevidljiv.
I za kraj da dodam, druga utakmica za redom na kojoj dajemo gol posle kornera, nismo to imali prošle sezone, eto koliko to može da znači, pogotovo što imamo skakače, nadam se da ćemo to nastaviti.
druze malo pogledaj snimku da mesi bezi NESTI a posle abateu zasto ga nesta pusta tako da udze u sesnaestercu i nije bio toliko solidan NESTA kao sta ga velicite , njega moramo PODHITNO nadzi zamenu jer covek zadne tekme igra sve slabo i slabo . A za Abiatia nemam komentara covek nas spasava milion puta a vi govorite gomes ??????koj e taj molim te ne treskaj. Pogledaj malo statistike sta radi covek , pa potseti se kad je branio amelia koliko gola smo primili a kad brani abiati koliko
I za kraj hvala momci za dobru igru pa sta je milan ulozio u ove momke pa jedan real igra sto puta sa njima i samo jednom ih parira i koliko su oni ulozili u igrace i kog trenjera imaju izvukli smo maksimum.
Apsolutno si u pravu kada tvrdis da nesta nije bio solidan. Uistinu, nije bio solidan sinoc. Bio je briljantan. Sinoc su on i silva pokazali da su najbolji stoperski par na svijetu.
(09-14-2011, 10:26 AM)geoff Wrote: [ -> ] (09-14-2011, 08:51 AM)ludiot Wrote: [ -> ]druze malo pogledaj snimku da mesi bezi NESTI a posle abateu zasto ga nesta pusta tako da udze u sesnaestercu i nije bio toliko solidan NESTA kao sta ga velicite , njega moramo PODHITNO nadzi zamenu jer covek zadne tekme igra sve slabo i slabo . A za Abiatia nemam komentara covek nas spasava milion puta a vi govorite gomes ??????koj e taj molim te ne treskaj. Pogledaj malo statistike sta radi covek , pa potseti se kad je branio amelia koliko gola smo primili a kad brani abiati koliko
Apsolutno si u pravu kada tvrdis da nesta nije bio solidan. Uistinu, nije bio solidan sinoc. Bio je briljantan. Sinoc su on i silva pokazali da su najbolji stoperski par na svijetu.
geoff druze ti stavrno se blamiras alooo kod lacija 2 gola su prosle sbog neste sada prvi gol isto tako zasto ga on uopste pusta kada je poso na njega idi do kraja, sta mesi je pomocniji pa nemoze da ga izgura iz sesnaesterac daj molim te ne preteruj imao je i dobre poteze al nemoj mi reci da je vrh.Svaka cas njemu al vise je star za tu pozucuju treba nam neki mladzi.A za drugog gola pa to nije bio faul 100% i jos neki faulovi sta je sudio sudija je bio naklonjen kon barsu. Ja postujem barsu da igra dobar fudbal ali nisam vidio takvi plackovci(baletaniiiii) da igraju fidbal pa oni misle da niko nesme da im pridze na pola metra jer odma oni padaju vitkaju se izveduju cirkus kao sto je napravio onaj pedro molim te postujem sve ali ovaj cirkus ne
Zarje moguće da netko ovdje daje prolaznu ocjenu Nocerinu??? Ma da je pretrčao 25km ja bi ga opet kritizirao jer to je sve što je napravio. To onda može svaki profesionalni i poluprofesionalni igrač na svijetu, trčat 90min i ništa više. Ma poserem se ja na takvog igrača. I da, Nocerinu je ovo prva spektakularna utakmica i možda je bio malo pod dojmom Barcelone i lige prvaka ali brate i slijepac vidi da je sinoć bio najlošiji uz Cassana.
pa kako ćeš stvorit šansu kad igraš protiv ekipe sa 100 veznih igrača, i onda nešto seru kako svi igraju bunker a to šta je messi kao "špica" 90% vremena izvan 16 m to nema nikakve veze jel. i onda staviš busquetsa i mascherana u obranu i čudiš se šta dobiješ 2 gola protiv ekipe sa 10% posjeda lopte.
bravo momci još da ih srušite na san siru i bit će odlično
pridružujem se ovima šta govore pozitivno o nocerinu