Ko god je bio realan nije mu ovo iznenađenje, nisu doveli igrača za prvu postavu celo leto. Ni ne nerviram se zbog rezultata ali mi je pun kurac ove bezvezne, dosadne, ziheraške i nepovezane igre. Van nešto jačeg presinga ništa nije bolje nego prošle sezone. Šutnuli u gol nisu jebo te pas.
Turčin, Suso, Kastiljeho svi van pozicije i bez doprinosa igri kad imamo loptu što povlači i Pjonteka i eto ti 4 igrača bez jasne uloge. Niko ne može da me ubedi da su Kalabria i Rodrigez invalidi u napadu, zašto ne prelaze pola terena je pitanje za trenera, u modernom fudbalu nema ništa bez bekova napred.
Ovo je baš loše, mislim da će morati da menja formaciju kroz nekoliko kola. Pola tima doduše može da promeni pa aj tu ima neke nade. Leao, Kesie, Džek i Benaser možda poboljšaju igru nije to mali broj igrača.
ma igra ocajna, mozda i najgora utakmica uz onu sa Beneventom kuci u zadnjih nekoliko godina, bez i jednog suta naprijed, sramota...Suso AMC-0 doprinosa klubu i nista od njeg nemamo nikakve koristo uzasno spor i slab u duelu ako nema aut linije uz koju ce se pribiit svaku loptu izgubi...sudiju komentarisat necu sramota je kako je sudio danas, ono je bio cisti penal i ono se moralo sutat da nije diro loptu rukom leao bi je stigo vjerovatno, i svaki nas faul je zuti bio, dok su njihovi igraci po 5-6 faula znali pravit bez kartona, ali eto vidjet cemo sta ce bit, iskreno mislim da ukoliko se nesto drasticno ne promjeni trener biti bivsi vec nakon par kola jer nikakve ideje u igri nema precrtana gatuzova igra samo sa izmjesanim igracima tj izmjesanim pozicijama, od igraca koji su dosli jedino se nadam za Benasera da bi mogao nesto napravit ovo ostalo.....
"Suso is an extraordinary player, but he probably has different characteristics and we need to get them to play in their natural roles. We’ll have to work on it and certainly in a different way, probably 4-3-3. Until today, we didn’t see that so clearly. I thought at the start that it was just Suso becoming a trequartista, but we have to look beyond that, take some principles and try to completely reorganise everything upfront."
Znaci, citave pripreme je potrosio i izgubio prvu utakmicu da bi skontao ono sto je Rino ponavljao prosle godine da ovi lesevi mogu igrati samo 433.
(08-25-2019, 07:47 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]"Suso is an extraordinary player, but he probably has different characteristics and we need to get them to play in their natural roles. We’ll have to work on it and certainly in a different way, probably 4-3-3. Until today, we didn’t see that so clearly. I thought at the start that it was just Suso becoming a trequartista, but we have to look beyond that, take some principles and try to completely reorganise everything upfront."
Samo sam cekao

Vec vidjeno ... ako nekom ova situacija nije bila jasna tokom priprema, ponasanje Uprave, izmisljanje pozicija osrednjim igracima da bi se igrala neka nova formacija itd itd...onda je stvarno slijep pored ociju ,ali nije to nista problem, sve se to da popraviti...osim dvije stvari :
- mozda najlosija fizicka sprema ekipe od kako je Pippo bio trener, mozda je samo tad bila losija...
- trener koji nema muda i koji slusa Upravu samo da bi ostao trener Milana, dobar je samo Upravi i sebi...ekipi, timu i igracima nikad nece biti dobar
Vracanje Susa na lijevo krilo u 80 min je najveci pokazatelj da jos nema muda i da je jos pizda za velike ekipe i velika djela...
Na kraju dana samo mogu jos vise Gattusa postovati ...
jebo ih suso vise neg ga se rjese, nikakve koristi od njeg nema i sad dovodili se igraci za 4-4-2, i sve ces to da zrtvujes zbog susa i nemas opet ljevog krila znaci opet hakan na krilu divota, mada kloc na klupi hvali Castiljeha tako da me ne bi cudilo da on bude lijevo krilo ili lord Borini, mislim da ovaj na klupi nece docekat polusezonu.
odavno nisam dozivio da se na ovom forumu svi slazemo

bravo giampaolo
po meni je covjek pokazao da nije do trenera vec do igraca. mi imamo 10 kloceva u ekipi koji nemaju sta da traze u Milanellu. al sto je najgore od danas nam je svima jasno da mi te kloceve ne mozemo ni prodat. suso 40??? pa covjek ako vrijedi 10 je super. castillejo je prevara. neato spominju correu? ma kakav crni correa, nama treba cijela ekipa a ne trequartista. pa jbt 3 najbolje sanse koje smo imali su biki pasovi od strane Paquete, covjeka koji igra kao mezzala 30m udalje od napadaca. koji ce k.... takav jedan igrac nazad u trojci kad mu je mjesto iza napadaca, jer Suso nijedan jebeni pas nije pogodio danas. i toliko se nasetao, pa ono jr biko kriminalno gledat. kostantno nonsalatno kretanje po sredini teren bez razmisljanja dali bi mozda trebalo potrcat.
Kakabanja dobro si ti rekao kralju, mozemo se samo nadat da su nam pojacanja Pirlo, Sheva i Gattuso, jer inace smo propali. ovo nije ni za 7mog mjesta na tabeli, a da ne sanjamo Ch ligu
Meni jos uvijek ne ide u glavu kako je lik izveo onakav sastav u onakoj formaciji. Pa ono ne mozes nigdje uraditi ni u 4 ligi. A vec je prije sedam dana to nesto isprobao protiv Cesene, treceligasa i umalo nije izgubio. Takodje mi nije jasno kako mu neko nije rekao ne mozes to tako, nije ti ovo eksperimet ovo je otvaranje sezone. Ono sinoc nije ni na sta licilo, Gatusov Milan je svemirski brod za ono. Sta je lik kontao, nidje veze, niko ni nije tacnog pasa od 5 metara , odigrao.
Taj promasaj sa taktikom bio je na nivou Brocchia, razocaran sam...koliko su ga mediji hvalili, Sacchi takodjer...nije se ovako nesto smjelo dogoditi, jednostavno nije...
Mada vidim da ovde niko ne komentarise, ali nakon odgledanih utakmica u prvom kolu fizicka sprema je daleko najlosija kod igraca Milana...svjezine i trcanja uopste nije bilo...to je jos jedna bitna stvar koja se nije smjela dogodit ...
Broki je mila majka. Mislim da je ovo najgora partija Milana od 89-90. A od 95 sam ih pogledao bar 90% . Ovo je sigurna Seria B, odnosno zadnje mjesto. Vrlo tesko da moze losije. Nemoguce da ga ovoliko hvale a da je ovaj nivo. Gori su mi ovi sto su mu dopustili da ovo uradi. Jebeni Saki je na poluvremenu mogao zovnuti i reci halo jesi li pomahnitao. Maldini, Boban neko.... Ja sam sokiran.