Polako ljudi, duga je sezona. Ionako ne ocekujemo previse. Trener je priznao da je fulao sa taktikom. Nadamo se da nece vise ovako grijesiti. Drugacija taktika, mozda jos koje pojacanje, povratak u ekipu Thea, Benacera i mozda to bude bolje.
Jos 3 dana, samo 3 dana da dvije legende Milana pokazu da nisu vece prevare od dvojca Mirabelli + Fassone ...
Al je nevjerovatno kako se dao naslutit ovaj scenarij sa dva najveca kriticara bivsih Uprava ...
Cude me navijaci i javnost u Italiji, zar ne razumiju koliko je bitna sezona, istorijski bitna...samo je pitanje da li ce postati prosjecan evropski klub ili se vratiti u top 5 klubova Evrope...
Ako krenete malo analizirati poteze Elliota i Uprave vidicete da su se samo dovodile alternative na pojedina mjesta, a nikad prvi izbor...od ostatka Uprave(prvi izbor Tare, a ne Boban), pa trener gdje je Giampaolo bio 3-4 rjesenje, pa sve do solucija na terenu sjetite ciljeva na pocetku prelaza i sad...
Ili ce spucati 50 miliona na Koreu (ili koliko vec Atletiko trazi) ili ce dovesti neke talibane u ta tri dana...
(08-30-2019, 06:11 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Ili ce spucati 50 miliona na Koreu (ili koliko vec Atletiko trazi) ili ce dovesti neke talibane u ta tri dana...
Correa ili Everton za neku dobru cifru pred kraj transfer roka pa da im zazmirimo na jedno oko to sto su nesposobni ili neki sto ti kazes talibani da se popuni roster pa da im pozelimo sto prije odlazak iz Uprave i Bobanu i Massari, a posebno Maldiniu
Taj Correa više.... Nek ljusnu 40mio za Evertona i završe priču. Nikad veća agonija nego ovaj prelazni rok
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Koji je les ovaj Silva. Moj Gianpaolo kako si uspio pored Piateka i Leao staviti Silvu i Castiljeha. Ti si stvarno neka budala.
Lose...Prelose...Valjda cemo bar uzeti 3 boda...
Bas los Milan, totalno pogubljen. Bez ikakvog reda. Ovaj Alzirac mozda i nije los, samo sto su Hakan, Suso, Samu, Kesi divljaci. Niko ni sa kim. Sta li oni na treningu rade???
Paketa mora igrati...Kako je usao malo se zivnulo...Steta sto mu ne udje ona lopta u gol nego zatresao stativu...
koja nakaza ovaj Suso, pa to je nevjerovatno. Radi Susa i Castileja mora da pati cijela ekipa. pa ovo je kriminalno. za mene Giampaolo gubi povjerenje vec sada. toliko sam se nadao njemu, al vidim da je isti idiot kao i ostali. iovako nece niko Susa i Casrileja, zato ostavi ih na kupi i daj momcima nek napokon igraju. pa Paqueta je stvoren za pozicije iza 2 napadaca. jebemu majku zasto vise ne pokusa sa 4-3-1-2 sa Paquefom i Leao-Piatek, a ne ovo preseravanje sa spancima
u sredini krunic kessie i benacer i mi smo napokon u igri. ne mogu da vjerujem da svako to vidi samo idiot na klupi vjeruje u Susa