Sa ovim trnerom je biti u prvih 10 uspjeh, 4 utakmica u sezoni igraci nisu odigrali istu formaciju i klub ako ima ambicije ikakve govno treba najurit, najbolji igrac na klupi vec 2 tekme bez minute, Bilja katastrofa ali ga ne mjenja, sad ostaje ponovo da gledamo sljedeće sedmice kalabriju i Rodrigueza, a rezervni bekovi su nam za klasu bolji ...sve u svemu bit ce ovo duga i teska sezona, geniju sa klupe je najbolje mjesto 9 u karijeri pa vidjet cemo hoce li ove sezone popravit to bar za jedno mjesto.
Meni je jasno da Konti Kesi, Hakan, Rodrigez, Bilja nisu za Milana, ali da se ne mozen napuniti 16erac na 0:1 na ono ubacivanje Portugalca pretkraj to mi nikako nije jasno.
(09-21-2019, 10:05 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Meni je jasno da Konti Kesi, Hakan, Rodrigez, Bilja nisu za Milana, ali da se ne mozen napuniti 16erac na 0:1 na ono ubacivanje Portugalca pretkraj to mi nikako nije jasno.
Hajde sve ove i nekako ali zasto Conti u istu kategoriju sa njima Calabriu da si stavio razumio bi. Conti kako se oporavio nije dobio priliku 2 vezane utakmice a i ovo sto sto je igro imo je vise asistencija nego i Rr i ovaj. Veceras je isto Conti bio dobar jedina greska faul sto st napravio ostalo je bio bolji nego Calabrija
Dobar Konti bio???? Ubjedljivo najgori. U ono malo utakmica sto je igrao vecinom katastrofalan. Lik nenzna je li posao ili dosao. Kesi takodjer. Kalabrija je los ali ovaj je katastrofalan.
(09-21-2019, 10:05 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Meni je jasno da Konti Kesi, Hakan, Rodrigez, Bilja nisu za Milana, ali da se ne mozen napuniti 16erac na 0:1 na ono ubacivanje Portugalca pretkraj to mi nikako nije jasno.
Ja sam se isto zapitao, gubis 1:0 i slobodan udarac sa strane, ti imas 4 igraca u 16 na njihovih 9-10...eto ja sam laik, nisam igrao fudbal niti trenirao a to mi nema logike.
Di je onaj Benaser? Povredjen? Suspendovan? Onu jednu utakmicu sto je igrao bio je za klasu ,mozda cak i dve bolji od Bilje i Kesija zajedno...Medjutim...
(09-22-2019, 12:13 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Di je onaj Benaser? Povredjen? Suspendovan? Onu jednu utakmicu sto je igrao bio je za klasu ,mozda cak i dve bolji od Bilje i Kesija zajedno...Medjutim...
na klupi po genijuna klupi nije dovoljno dobar da igra.
Onaj bivsi premijer Salvini je opleo :
"This team is laughable! Maybe it wasn’t Gennaro Gattuso’s fault.”
“This is the first time I’ve left the stadium early during a derby. I decided I’d had enough when Lucas Biglia hit that free kick into the Curva Sud."
“Ricardo Rodriguez is awful, Suso hasn’t performed for a long time… The club? Where is the club? The only positive I saw tonight was Rafael Leao and he was substituted."
“The stadium and business are all well and good, but how many times now have we been left with disappointing transfer campaigns? Is it really automatic that great players then become great directors? If your owners are a hedge fund, then at the end of the day you are just a number on a computer…"
“I applaud all the Milan fans, because for years they are the only ones worth saving, as this team is laughable! I was always blaming Gattuso, but maybe I’m starting to think it wasn’t all his fault. Maybe it’s not the Coach who can change things."
“There are people who are paid to win and they don’t win.”
Od odlaska Berlusconia, dosta je ljudi proslo kroz Upravu i nekako sam za svaku novu Upravu uspio da nadjem bar nesto pozitivno sto bi me nekako drzalo da im dadnem bar polusezonu jednu sasnu...
Od posljednje titule 2010 mnogo je trenera proslo kroz Milan i stvarno sam uspio da nadjem za svakog bar neku pozitivnu stvar isto tako da bi mu vjerovao bar polusezonu...
Medjutim od ljeta nikako ne mogu da vjerujem ovoj Upravi...mislim da puno filozofiraju i pricaju a malo rade ... oni su imali tri cilja za trenera (realna cilja spram novca, ne bacanje prasine u oci sa Sarrijem i Contijem) : to su Di Francesco, Inzahgi i Giampaolo... i gle cuda jedino se njima trojici trese stolica krajem septembra...da je slucajnost i ne vjerujem, vise vjerujem da je to pokazatelj koliko su zaita "dobri" ti talijanski strucnjaci...
Sto se tice Giampaola...od 8 poluvremena ove sezone, mi smo nadigranu u 7...pogresne taktike, pogresan izbor igraca...ne mogu nista, ali bas nista da nadjem pozitivno...znam da Milan ne treba da bude neki tim koji ce mjenjati stalno trenere i to nije dobro, ali ja prvi put poslje toliko godina navijam da ovaj trener sto prije ode sa klupe...
Niko ne zna koju taktiku igramo...pojedine igrace ne koristi nikako i onda ih u derbiju gurne u vatru da izgore(Conti i Leao)...Bennacear-a mu nikad necu opristiti...dvojica igraca kod Gattusa su licili na nesto kod njega izgledaju kao polovnjaci - Paqueta i Pjontek...trebao da je bude neko sa nekim iskustvom i pokaze muda, ali to se nije desilo ...ponovo je Susu prilagodio taktiku iako od tog igraca nije nista dobio...forsiranje Roudrigeza i Biglie..u derbiju na klupi bar 4 igraca koja imaju mjesta u prvi 11 ... meni vise izgleda kao totalno rasulo i da ce trebati vise posla da se sve ovo pocisti i dovede na nulu pa tek onda da pricamo o nekoj igri i izlasku u Evropu