ej, al sad stvarno, imamo li mi uopce sanse da budemo 6ti na kraju sezone radi Eurolige??? mislim jaka je konkurencija Cagliari, Genova, Samp, ipak bolje igraju od nas i puno jaci sastav imaju. Ne znam, ostaje nam nadat se da kiksaju protiv manji ekipa i da im ovi velikaneri Roma, Lazio, Inter, Napoli Juve koji se bore za prvi 5 mjesta, oduzmu bodove
Ove godine sa ovim idiotom na klupi, borba za opstanak.
(09-26-2019, 09:33 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Bravo turcine mazlume.
A sto ti je turcin kriv samo mi to objasni?
Zato sto je legenda kao i obicno zapeo za loptu.
I zato sto je zadnjih 50 utakmica ubjedljivo najgori na terenu.
(09-26-2019, 09:55 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]I zato sto je zadnjih 50 utakmica ubjedljivo najgori na terenu.
Ti si decko bolestan idi ocnom ja ne znam sta ti gledas, veceras ti je hakan kriv jer mi u 5Â Â kola samo smo 1 go dali iz igre i 2 iz penala, sto je piatek veceras veceras fulio 2, 100% prilike, sto suso koji bi trebo bit iza napadaca igra po krilu i uspori ti svaki napad, sto trener izelvede najboljeg igraca utakmice...jest hakan je kriv zato sto se vise jebe oko odbrane nego da igra svoju poziciju, za sve je hakan kriv.
Ma niko od njih nije kriv, ljudi su imali nevidjenu srecu da sticajem okolnosti igraju za A.C. Milan. Krivi su oni koji su ih dovodili i koji su upravljali klubom u zadnjih 10 godina. Meni je ovih igraca pomalo i zao, ni krivi ni duzni su tu, a jednostavno ne mogu vise od ovoga i to svaki laik vidi. Ali neka onaj celavac sto je sjebo Arsenal sad i nama kroji politiku mladih igraca koji su samo to, mladi i nista vise. Ovo je vec agonija, kojoj se nazalost ne vidi izlaz, sa ovakom politikom mi narednih 10-15 godina sigurno nista necemo uciniti u Italiji. Evropu samo ludjak moze spominjati u ovakvim okolnostima.
(08-30-2018, 10:44 PM)huss Wrote: [ -> ]Mene zanima ono sutra u 13h sta cemo mi dobiti
U drugom smo sesiru, ali prolaz ne smije biti u pitanju. Trebamo ovo jednom osvojiti, to je jedini trofej koji nemamo. Treba li dodatni motiv? 
(09-26-2019, 10:00 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]Ti si decko bolestan idi ocnom ja ne znam sta ti gledas, veceras ti je hakan kriv jer mi u 5Â Â kola samo smo 1 go dali iz igre i 2 iz penala, sto je piatek veceras veceras fulio 2, 100% prilike, sto suso koji bi trebo bit iza napadaca igra po krilu i uspori ti svaki napad, sto trener izelvede najboljeg igraca utakmice...jest hakan je kriv zato sto se vise jebe oko odbrane nego da igra svoju poziciju, za sve je hakan kriv.
Sta ima sivi sokole.Â
Iako zasluzujes puno nepristojniji odgovor.
Znaci ovako. Turcin je za mene ubjedljivo najbeskorisniji igrac u zadnjih 10 Milana. Lik pojma nema sa fudbalom. Liku lopta zapne 5 puta po utakmici. Vecera driblao a ne zna, zapeo na loptu izgubio je i ovi iz kontre gol. Naravno izveo bar 7 totalno bezopasnih prekida, bar dva puta pogodio krov a onaj jedan sut po obicaju u golmana.
Ali sto mene citira i to sa ovim komentarom koji nema veze sa trenutnim stanjem?

Nisam imao namjeru.
Heheh tek sad vidio da je ovo nesto oz 2018te. Kako ovo uleti???