huss, trenutna najjaca formacija koju imamo je:
gigio, Conti, Duarte, Roma, Theo; Kessie, Bennacer, Hakan; Paqueta; Leao-Piatek. 4-3-1-2. stim sastavom dobijamo svaku tekmu. al tu nema mjesta za Susa, zato ovo nilad nece vidjez svijetlost dana dok je kreten na klupi.
nadm se da cu sutra u 11 dozivit pressicu gdje se daje otkaz najvecem idiotu koji je sjedio na nasoj klupi. ovaj je gori od Aeroplanina i Terima
Sve dok Suso igea za nama, neco vidjeti belog dana.onaj je kancer tima.
(10-05-2019, 10:39 PM)artand Wrote: [ -> ]Sve dok Suso igea za nama, neco vidjeti belog dana.onaj je kancer tima.
Suso je zacementiran evo i danas ga hvali da je odigrao sjajnu utakmicu, pocinjem da mislim da Gargamel treba naočale.
Jebem mu mater Garfamelu..ma koju utakmucu he gledao kuckin sin
Ja ne mogu vise plakati, bjesan sam...da bi ga sretnuo njegde slomio mu vilici materinog
Ja Bigliu ne mogu ocima vidjeti na terenu...ali nacin na koji je juce galamio i motivisao ove mladje je za svaku pohvalu (kod proslave oba gola, jasno se to moglo vidjeti)
Giampaolo je kupio sebi ostanak jos par kola, samo se nadam da je svjestan koliko posla ima ispred sebe(najvaznije: izabrati pravu momcad, pravu formaciju, vratiti Piateka u zivot i ne dopustiti malom Leau da poleti)
Raspored koji dolazi je strasan...Lecce, Roma, Spal, Lazio, Juve, Napoli...ako ovo prezivi onda je prezivio do kraja polusezone
Sta nama treba za pobedu...Igrac vise i penal... Tek onda ima nekih tragova...Dok je Djenova bila sa 11 na terenu nismo imali sta da trazimo...Ono prvo poluvreme je za anale koliko je lose bilo...
Trenutno zasjeda Uprava...U naredna 24-36 h trebalo bi se sigurno znati da li Giampaolo ostaje ili ne...navodno Boban zeli dati otkaz, Maldini i Massara su protiv ... Elliot je samo javio da nisu zadovolji trenutnim 11 mjestom i nikako nisu zadovolji igrom... po ovome sto pisu mediji u Italiji, Giampaolo iako je pobjedio blizi je odlasku nego ostanku na klupi...
Po meni problem je ko ga nasljedjuje...trenutno se spominju dva imena Pioli i Rudi Garcia...Apsolutno nisam siguran da ta dva imena mogu dovesti neku veliku razliku u igri za kratko vrijeme...njih dvojica nisu poznati po tome da brzo svoje ideje prenose na teren niti da se ekipa lako navikakva na njih...I dalje nisu u stanju da dovedu ozbiljno trenersko ime, koje ce traziti nesto vecu platu...sve je ovo ringispil u vrtimo se samo u krug sa konja na magarca...