Torres za Robinha: Razmjena napadača Chelseaja i Milana?
Talijanski i engleski mediji donose kako je na pomolu zamjena igrača na relaciji između Milana i Chelseaja. U Chelsea bi tako došao Robinho, a u Milan Torres.
Na pomolu je moguća razmjena igrača na relaciji između Milana i Chelseaja. Talijanski, španjolski i engleski mediji donose kako bi u Chelsea trebao otići Brazilac Robinho dok bi u suprotnom pravcu krenuo Torres.
Španjolac je u očajnoj formi od dolaska u Chelsea, a nakon posljednjih komentara u španjolskim medijima je i u svađi s trenerom Villas-Boasom koji ga je izostavio iz početnog sastava u posljednjoj utakmici u Premier ligi. Od dolaska na Stamford Bridge Torres je zabio samo jedan gol i čini se da je i Roman Abramovič izgubio strpljenje.
Robinho, pak, ne oduševljava u dresu Milana i Villas-Boas nema što izgubiti njegovim dolaskom, od Torresa ne može biti lošiji. No Portugalac bi radije u svojoj momčadi vidio Pata, no to će ipak ići malo teže s obzirom da ga obožava i trener, i gazda Berlusconi i njegova kćer koja je u vezi s Patom.
Kakve novinarske gluposti, ili pak ne?
(09-15-2011, 02:10 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Torres za Robinha: Razmjena napadača Chelseaja i Milana?
Talijanski i engleski mediji donose kako je na pomolu zamjena igrača na relaciji između Milana i Chelseaja. U Chelsea bi tako došao Robinho, a u Milan Torres.
Na pomolu je moguća razmjena igrača na relaciji između Milana i Chelseaja. Talijanski, španjolski i engleski mediji donose kako bi u Chelsea trebao otići Brazilac Robinho dok bi u suprotnom pravcu krenuo Torres.
Španjolac je u očajnoj formi od dolaska u Chelsea, a nakon posljednjih komentara u španjolskim medijima je i u svađi s trenerom Villas-Boasom koji ga je izostavio iz početnog sastava u posljednjoj utakmici u Premier ligi. Od dolaska na Stamford Bridge Torres je zabio samo jedan gol i čini se da je i Roman Abramovič izgubio strpljenje.
Robinho, pak, ne oduševljava u dresu Milana i Villas-Boas nema što izgubiti njegovim dolaskom, od Torresa ne može biti lošiji. No Portugalac bi radije u svojoj momčadi vidio Pata, no to će ipak ići malo teže s obzirom da ga obožava i trener, i gazda Berlusconi i njegova kćer koja je u vezi s Patom.
Kakve novinarske gluposti, ili pak ne?
nadam se gluposti,Milan bi puno izgubio odlaskom Robinha, a zauzvrat bi dobili igrača kojem je samopouzdanje mrtvo i trebalo bi ga čekati dosta vremena da opet proigra...iako cijenim Torresa i volio bi ga vidjeti u Milanovom dresu ne bi ga dao za Robinha a ni za Pata...
(09-15-2011, 01:32 PM)adis Wrote: [ -> ]Mislim da je ovaj bod protiv Barce čista sreća. Ja bih bio zadovoljniji da smo izgubili 2-1 a da smo pružili neku igru. Jedino je zadnja linija odigrala kvalitetno a sve ostalo je za zaborav. Niko ne očekuje da se nadigravamo s Barcom, posebno ne na Nou Campu, ali ono je bilo bolno za gledat. Mislim da se Allegriju ne može ništa prigovoriti jer nije on kriv što u veznom redu nema nikoga ko je sposoban povući kontru.
Kakvo je stanje s Boatengom i Ibrom, da li će biti spremni za Napulj?
odi onda na interov forum....oni su igrali dobro protiv trabzona i izgubili....navijaj za njih....ako vec zelis da milan izgubi,koji kurac radis na ovom forumu....kazes bilo je bolno za gledat kako smo inferiorni.....pa jesi ti gledo finale prosle godine? pa man utd koji je za klasu jaca momcad od milana je bila u istom polozaju ko mi preksinoc......ako nemas ekipu za nadigravat se sa barcom, brani se i pokusaj izgubit sto manje i boli te kurac kako igras kad zavrsi utakmica 2-2....znaci ne 0-0 nego si im ipak dao 2 gola.........meni je bilo lijepo pogledat rezulatat na kraju...i sutradan gledat ocajne ljude u kladionici koji su pali samo na barceloni... odi na
http://www.beneamata.com/ i tamo komentiraj.....
(09-15-2011, 12:58 PM)geoff Wrote: [ -> ]Dobra analiza Mecong, moram priznat!
potpisujem....
(09-15-2011, 02:55 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (09-15-2011, 01:32 PM)adis Wrote: [ -> ]Mislim da je ovaj bod protiv Barce čista sreća. Ja bih bio zadovoljniji da smo izgubili 2-1 a da smo pružili neku igru. Jedino je zadnja linija odigrala kvalitetno a sve ostalo je za zaborav. Niko ne očekuje da se nadigravamo s Barcom, posebno ne na Nou Campu, ali ono je bilo bolno za gledat. Mislim da se Allegriju ne može ništa prigovoriti jer nije on kriv što u veznom redu nema nikoga ko je sposoban povući kontru.
Kakvo je stanje s Boatengom i Ibrom, da li će biti spremni za Napulj?
odi onda na interov forum....oni su igrali dobro protiv trabzona i izgubili....navijaj za njih....ako vec zelis da milan izgubi,koji kurac radis na ovom forumu....kazes bilo je bolno za gledat kako smo inferiorni.....pa jesi ti gledo finale prosle godine? pa man utd koji je za klasu jaca momcad od milana je bila u istom polozaju ko mi preksinoc......ako nemas ekipu za nadigravat se sa barcom, brani se i pokusaj izgubit sto manje i boli te kurac kako igras kad zavrsi utakmica 2-2....znaci ne 0-0 nego si im ipak dao 2 gola.........meni je bilo lijepo pogledat rezulatat na kraju...i sutradan gledat ocajne ljude u kladionici koji su pali samo na barceloni... odi na
(09-15-2011, 12:58 PM)geoff Wrote: [ -> ]Dobra analiza Mecong, moram priznat!
potpisujem....
Relax čovječe, nema potrebe da ovako reagiraš na moj post. Poenta posta je ta da bih se više radovao da sam u našoj igri vidjeo neke naznake napretka, pa i pod cijenu poraza, nego što smo sretno izvukli bod.
A ovi dječiji komentari tipa "idi navijaj za inter" su ,blago rečeno, smiješni.
(09-15-2011, 03:18 PM)adis Wrote: [ -> ] (09-15-2011, 02:55 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]odi onda na interov forum....oni su igrali dobro protiv trabzona i izgubili....navijaj za njih....ako vec zelis da milan izgubi,koji kurac radis na ovom forumu....kazes bilo je bolno za gledat kako smo inferiorni.....pa jesi ti gledo finale prosle godine? pa man utd koji je za klasu jaca momcad od milana je bila u istom polozaju ko mi preksinoc......ako nemas ekipu za nadigravat se sa barcom, brani se i pokusaj izgubit sto manje i boli te kurac kako igras kad zavrsi utakmica 2-2....znaci ne 0-0 nego si im ipak dao 2 gola.........meni je bilo lijepo pogledat rezulatat na kraju...i sutradan gledat ocajne ljude u kladionici koji su pali samo na barceloni... odi na
potpisujem....
Relax čovječe, nema potrebe da ovako reagiraš na moj post. Poenta posta je ta da bih se više radovao da sam u našoj igri vidjeo neke naznake napretka, pa i pod cijenu poraza, nego što smo sretno izvukli bod.
Ja sam na tvojoj strani,iako sam zadovoljan bodom sa camp noua,nezadovoljan sam prikazanim i to cu napisati...pa onda neka budem lud za mnoge,ali radije da me proglase ludim nego glupim...
(09-15-2011, 04:15 PM)dejo Wrote: [ -> ] (09-15-2011, 03:18 PM)adis Wrote: [ -> ]Relax čovječe, nema potrebe da ovako reagiraš na moj post. Poenta posta je ta da bih se više radovao da sam u našoj igri vidjeo neke naznake napretka, pa i pod cijenu poraza, nego što smo sretno izvukli bod.
Ja sam na tvojoj strani,iako sam zadovoljan bodom sa camp noua,nezadovoljan sam prikazanim i to cu napisati...pa onda neka budem lud za mnoge,ali radije da me proglase ludim nego glupim...
Cilj opravdava sredstvo???zanimljiva uzrečica,Macchiavelli mi je jedan od najdražih autora,ali to pravilo očekujem da primjenjuju Sparta iz Praga, Metalist, Spartak a ne jedan Milan...
Ova "uzrecica" (ne bih rekao da je uzrecica) je najodvratnija, najogavnija, najprljavija, najpoganija, naj............, "uzrecica" koju je ikad iko rekao a koja se toliko mnogo koristi bez razmisljanja. Znaci, ubijes nekog zbog novca i kazes: "Cilj opravdava sredstva". Jes' al' u kurcu.
A, ko je rekao da je zadovoljan sa prikazanim na Camp Noua. Ja, naravno nisam. Ali, protiv 1. 3. 4.........................., igraca Svijeta a bez svog 8.igraca Svijeta moras biti pametan i mudar. U ovom trenutku je tako. Milan je pocetkom devedesetih (Maldini, Rijkard, Gulit, Van Basten,...) bio nesto kao sada Barca. Vremena se mijenjaju. Ali, sasvim sam siguran da je Milan na dobrom putu da vrati staru slavu. I vrati ce je.
pamti se rezultat...a mi bez zlatana ne mozemo parirat ozbiljnije barci pogotovo na camp nou....pa njima izadje iniesta udje cesc..
i jos se boateng ozlijedio u prvom pol....
(09-15-2011, 05:51 PM)Mecong Wrote: [ -> ] (09-15-2011, 04:15 PM)dejo Wrote: [ -> ]Ja sam na tvojoj strani,iako sam zadovoljan bodom sa camp noua,nezadovoljan sam prikazanim i to cu napisati...pa onda neka budem lud za mnoge,ali radije da me proglase ludim nego glupim...
Cilj opravdava sredstvo???zanimljiva uzrečica,Macchiavelli mi je jedan od najdražih autora,ali to pravilo očekujem da primjenjuju Sparta iz Praga, Metalist, Spartak a ne jedan Milan...
Ova "uzrecica" (ne bih rekao da je uzrecica) je najodvratnija, najogavnija, najprljavija, najpoganija, naj............, "uzrecica" koju je ikad iko rekao a koja se toliko mnogo koristi bez razmisljanja. Znaci, ubijes nekog zbog novca i kazes: "Cilj opravdava sredstva". Jes' al' u kurcu.
A, ko je rekao da je zadovoljan sa prikazanim na Camp Noua. Ja, naravno nisam. Ali, protiv 1. 3. 4.........................., igraca Svijeta a bez svog 8.igraca Svijeta moras biti pametan i mudar. U ovom trenutku je tako. Milan je pocetkom devedesetih (Maldini, Rijkard, Gulit, Van Basten,...) bio nesto kao sada Barca. Vremena se mijenjaju. Ali, sasvim sam siguran da je Milan na dobrom putu da vrati staru slavu. I vrati ce je.
gledaj nemam vremena da ti dajem poduke iz povijesti,politologije i teorije države i da ti objašnjavam što je to zapravo Macchiavelli želio reći u svoje djelu Vladar, bitno je samo da pažljivo pogledaš da su u mojem postu stavljeni upitnici jer je netko prije mene to napisao (mislim majitz-isprike ako griješim)...i to je to...
a ja opet ponavljam..VEOMA SAM ZADOVOLJAN REZULTATOM!!!!!
(09-15-2011, 06:06 PM)dejo Wrote: [ -> ] (09-15-2011, 05:51 PM)Mecong Wrote: [ -> ]Cilj opravdava sredstvo???zanimljiva uzrečica,Macchiavelli mi je jedan od najdražih autora,ali to pravilo očekujem da primjenjuju Sparta iz Praga, Metalist, Spartak a ne jedan Milan...
gledaj nemam vremena da ti dajem poduke iz povijesti,politologije i teorije države i da ti objašnjavam što je to zapravo Macchiavelli želio reći u svoje djelu Vladar, bitno je samo da pažljivo pogledaš da su u mojem postu stavljeni upitnici jer je netko prije mene to napisao (mislim majitz-isprike ako griješim)...i to je to...
a ja opet ponavljam..VEOMA SAM ZADOVOLJAN REZULTATOM!!!!!
I nemoj mi davati poduka, molim te. Boli me kurac i za povjest, i za politologiju, i za teoriju drzave, i za................ Ja sam u nekom drugom svijetu. Mene interesuje umjetnost (slikam, vajam, dizajniram,...) Ja sam samo rekao sta mislim o toj toliko rabljenoj recenici. U dublju analizu nisam isao, niti mi pada na pamet da to radim. Imam preca posla.
Nadam se da si shvatio sta sam napisao u mojih par prijethodnih komentara.
Jebo vas uzrecica kud je spomenu

Poenta je da niko nije zadovoljan prikazanom igrom ali ko prati fudbal zna da sada tako stvari stoje i da samo onakva taktika Maxa moze se parirati Barci na njihovom Nou Campu bez nekolicine standardnih igraca...
I naravno da Max nece igrati vise onako npr sad protiv Napolia...
Ja se iskreno nadam da ce se bar Binho oporaviti ako ne mogne Ibra, takodjer i Taiwo je blizu povratka...