I sad navijaci kao protestuju #PioliOut...kakve su to zajebancije...
Prvog kojeg treba otjerati je Boban...kakav debil...insistirao na otkazu Giampaola bez da je obezbjedio drugog trenera, posvadja se sa Giampaolom radi krila, doveo trenera koji igra iskljucivo sa krilnim igracima...
Samo 111 dana je Giampaolo bio trener, sto je najkrace u istoriji kluba...
Kakvu sprdacinu od kluba Boban pokusava da napravi to je necuveno...balkanska varalica ...
Koliko sam ja shvatio ,navijaci ga nece jer je zagrizeni navijac Intera. Hvalio se kako mu cela familija navija za Inter i da je od malih nogu pevao njihove navijacke pesme...Navijaci su besni jer dve legende dovode takvog...
Svakako ce biti zanimljivo videti kako ce biti docekan na stadionu... Kao da nemamo dovoljno problema ,vec nam je i taj cirkus falio...
AC Milan announce that Marco Giampaolo has been removed from the post of first team Coach. The club wishes to thank Marco for the work done and wish him all the best in his professional career.” Dobio je otkaz.
https://www.dailymail.co.uk/sport/footba...Pioli.html
Giampaolo's dismissal after just seven matches in charge comes after conversations between Berlusconi and the club's chief football officer Zvonimir Boban and technical director Paolo Maldini.
Ovi tvrde da je Berluskoni dosao glave Djampaolu

Citao sam to jutros. Cak je i meni u to tesko povjerovati.
Ali nijedan potez AC Milan u zadnjih 5 6 godina mi nije logican.
U svakom slucaju jedna od zanimljivijih sezona u zadnje vrijeme. Tacno jedva cekam nova desavanja.
(10-08-2019, 07:52 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]https://www.dailymail.co.uk/sport/footba...Pioli.html
Giampaolo's dismissal after just seven matches in charge comes after conversations between Berlusconi and the club's chief football officer Zvonimir Boban and technical director Paolo Maldini.
Ovi tvrde da je Berluskoni dosao glave Djampaolu 
Ako je ovo zaista tacno, njih dvojica su jos veci idioti nego sto sam mislio...i tacno do kraja sez mozemo svasta ocekivati, pa i da angazuju ponovo Montoliva
Za dobrobit Milana, Elliot mora izbaciti Boban i Maldini van. Obohe su amatere koje znaju da kritikuje drugi ali ne sami sebi
Bravo za Curvu Sud !!!
https://www.football-italia.net/145051/u...iled-again
Ocitali su lekciju u ovoj izjavi svima koji su trenutno zaposleni u klubu i imaju bilo kakve veze sa AC Milanom ...
“The thing that leaves us disconcerted is that the club, who had chosen a different Coach for our bench, without even telling the old tactician that he had been fired, then moved on to a second choice.
“That highlighted yet again the weakness of this club in failing yet again to achieve the target it really wanted.
“So prove yourselves up to the standard of the history of our Milan, on the pitch, on the bench, but first and foremost in the offices of the HQ at Via Aldo Rossi, because it is from the decisions made at the top that the results of the business model depend, it is from the headquarters that you build a healthy and strong club.
“Rossoneri fans are fed up of being taken for a ride. WE do not deserve that and we will never again accept this undignified spectacle!”
Da, konacno da i oni malo pokazu muda...otkako se raspala Fossa ovi su imali samo neke "politicki korektne" izjave, valjda se i to poklopilo sa posrtanjem kluba na sportskom planu.
Curva ja bila a i mozda jos je, bliska s upravom kliba. Oni u vrh dobiju besplatne ulaznice za da bih dale tu politicke korektne izjave