Evo, ovaj covjek mi je uzeo (ukrao, oteo,...) rijeci iz usta. Mislim sve ovako kako ovaj covjek prica.
Nekoliko zapažanja Tiziana Crudellija (poznat kao strastveni navijač Milana):
- Evidentno je da je Barcelona dominirala, ali ostvarili smo dobar reztultat, kada se uzme u obzir ko nam je sve od fudbalera nedostajao.
- Iskren da budem, očekivao sam više od Milana, bez obzira na snagu protivnika.
- Ni sa Pirlom iz najboljih dana ne bismo mogli da uradimo više. Barcelona te prinuđuje da igraš defanzivno. Imaju 5-6 igrača vanserijskog kvaliteta.
- Jedina slaba tačka su im visoke lopte.
- Odbrana, to jest odbrambena faza igre tima, odlično je funkcionisala. Mnogo bolje nego protiv Lazia. Primili smo gol iz solo akcije Messija, gde je Abate zakasnio sa intervencijom i iz slobodnog udarca.
- Cassano nije uradio ništa, ali biće još koristi od njega, kao što je bilo i ranije.
(09-15-2011, 06:57 PM)Mecong Wrote: [ -> ]Evo, ovaj covjek mi je uzeo (ukrao, oteo,...) rijeci iz usta. Mislim sve ovako kako ovaj covjek prica.
- Evidentno je da je Barcelona dominirala, ali ostvarili smo dobar reztultat, kada se uzme u obzir ko nam je sve od fudbalera nedostajao.
- Ni sa Pirlom iz najboljih dana ne bismo mogli da uradimo više. Barcelona te prinuđuje da igraš defanzivno. Imaju 5-6 igrača vanserijskog kvaliteta.
- Odbrana, to jest odbrambena faza igre tima, odlično je funkcionisala. Mnogo bolje nego protiv Lazia. Primili smo gol iz solo akcije Messija, gde je Abate zakasnio sa intervencijom i iz slobodnog udarca.
- Cassano nije uradio ništa, ali biće još koristi od njega, kao što je bilo i ranije.
kad crudeli to kaže onda je ok,kad ja to kažem zajedno sa još nekima sa ovog foruma onda smo mi kreteni...

(09-15-2011, 07:17 PM)dejo Wrote: [ -> ] (09-15-2011, 06:57 PM)Mecong Wrote: [ -> ]Evo, ovaj covjek mi je uzeo (ukrao, oteo,...) rijeci iz usta. Mislim sve ovako kako ovaj covjek prica.
kad crudeli to kaže onda je ok,kad ja to kažem zajedno sa još nekima sa ovog foruma onda smo mi kreteni... 
Evo mene opet.
Dejo, jarane, prijatelju,...i ja sam ocekivao malo vise od Milana. Ali, s obzirom da nam je nedostajalo par vaznih igraca veoma sam zadovoljan. Bolje se nije mogro igrati sa neraspolozenim i nevidljivim Cassanom i nedozrelim Patom u napadu koji nisu drzali loptu u nogama ni 8 minuta na cijeloj utakmici. Mnogo bi bilo drugacije da je bio Ibra da prima ispucanu loptu u vazduhu i drzi loptu i asistira npr. Patu.
Jos jedan primjer koliko je fudbalska igra otisla u kurac.
Pato bi mogao kod Messia.
Ime Brazilca se sve više pominje ovih dana, a trener Katalonaca imao puno reči hvale za njega. I Thiago Silva na meti španskog giganta.
Milan se suočava sa pritiskm Barcleone na njihovu dvojicu odličnih Brazilaca.
Juče je objavljeno da Barcelona želi da svoje redove dovede defanzivca Thiaga Silvu, ali italijanski mediji od jutros pišu da je Alexandre Pato zapao za oko Pepu Guardioli.
Španski trener ga je pohvalio posle gola koji je dao na početku meča.
''Ni Usein Bolt ga ne bi stigao. Mislim da moramo da kupimo ovog momka'', rekao je Guardiola.
I sta treba? Jebati mater Berlusconiu sto ne moze da parira basnoslovnim parama (krediti, krediti,...) ovim djubradima iz Spanije. Kaka u Real, Ibra u Barcu,... za koje pare? Siguran sam da slijedece godine u Spaniju idu i Tiago i Pato. Ako UEFA nista ne uradi fudbal je otisao u 3 pizde materine. I ko vise moze parirati Barci i Realu? Jos samo MU i to ne jos dugo. Uzdam se u seike i Abramovica i slicne njemu da koliko-toliko naprave ravnotezu.
pato bez driblinga nema sta trazit u barci.....nema sanse da je pep rekao "mislim da moramo da kupimo ovog momka''.....
Ne virujen da će Guardiola dovodit Pata,jednostavno mu nije potreban.Ali vrlo je moguće da Thiaga pokuša dovest,ipak je on odličan obrambeni igrač koji mu sigurno treba.
Pato nek ide, takvih napadača kao on ima koliko hočeš u Južnoj Americi, a Tiaga nikad ne bi prodao. Tako brzog i tehnički potkovanog stopera dugo nisam vidio. Budimo iskreni i priznajmo da Pato otkad je došao kod nas nije popravio nijedan segment u nogometnoj igri. Kakav je bio na početku takav je i sada zar ne? Čekamo na njega da eksplodira već 4 godine. 2007. je bio proglašen najvećim nogometnim talentom od strane nekoliko najuglednijih nogometnih časopisa na svijetu ali nikako da to opravda. I toliko je puta bio ozlijeđen da nije ni čudo zašto još nije napredovao i počeo da šije minimalno 25 golova po sezoni.
Velike sam nade polagao u njega i klanjao se toj njegovi brzini i eksplozivnosti ali to je sve što on nudi, za mene je on propali talent ako ove sezone ne eksplodira i ne zabije bar 20-25 golova. I naravno, neka proba biti neozlijeđen jebem ga staklena takva i umišljena.
Saleeeee, daj dres od neste, odma!!!
Jebes raspravu...Forza Milan...
Idemo oderati usrani Napoli = Forza AC Milan