gledam Liverpool City i žalim kad cemo mi odigrat ovako brz fudbal gdje se svi 11 igraca krece, cak i golman ucestvuje u igri. i onda se pitamo zasto talijanske momcadi gube u Europi, evo ti razlog. u Serie A se igra balet fudbal radi Juventusa, i samo se stoji i dodaje u mjestu.Â
stavio sam veceras 10€ na Juve, znaci cist dobitak 5€. toliko o mom povjerenju ovoj ekipi
Bogata kvota

1.50. Kod nas je 1.45. 2.70 na X2. Razmisljam da ulozim nesto malo patriotski... Lepa kvotica... U neka lepa vremena je to bila kvota na cistu dvojku ,a sad dupla sansa

Hakan i Suso potpuno nepotrebni. ja nista nisam vidio od nji dvojice. Leao unutra i Bonaventura za ovu dvojicu. mozda prvo Leao za Susa i onda Bonaventura. ali Suso se ne smije dirat i MORA igrat svaku od pocetka do kraja, zato nista od moji snova
Conti i Theo najbolji na terenu. Suso standardno najgori
Turcin preskace Napoli. Mislim da tu utakmicu dobijamo.
Gubimo lagano i sljedecu, jer ce nam isto ovako presuditi Mertens ili Insigne. I to sto su se oni nafurali 60 minuta protiv Juventusa mene ne moze zavaratiti. Vidjecemo hoce li se ovako nafurati protiv Spala.
Ako igramo ko sinoc necemo. Napoli je los
(11-10-2019, 10:58 PM)huss Wrote: [ -> ]Gubimo lagano i sljedecu, jer ce nam isto ovako presuditi Mertens ili Insigne. I to sto su se oni nafurali 60 minuta protiv Juventusa mene ne moze zavaratiti. Vidjecemo hoce li se ovako nafurati protiv Spala.
To je boljka godinama unazad...Naloze se na derbi i onda nesto kao grizu ,a protiv slabijih ekipa setanje po terenu...