(11-23-2019, 07:54 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]#Pioliout mislim da je svima jasno da sa retardom koji cuva 1-1 kuci i ubacuje beka mjesto zadnjeg veznog ne mozemo daleko dogurat.
Nisam ni ja presretan sam Pioliem, al valjda ti je jasno sto je ubacio beka za veznog? I taj isti bek i igrao DM do kraja i sto je najgore odigrao ga bolje neg Biglia i Kessie
Mi smo dvije utakmice zaredom igrali ravnopravno protiv Juventusa i Napolia...golove smo primili kao posljedica greske Romagnolia obje utakmice...naprijed smo se u obje tekme patili jer je Piatek rupa i izgleda one time season igrac ... ove dvije tekme je dobivao lopte al ih je sve i jednu upropastio...
Ono sto je strasno da imamo snage za 70 min i to se vidi na igracima...fizicki i psihicki strasno padaju ...
Koliko utice psiha na igrace najbolji primjer Conti, ove dvije zadnje tekme za neprepoznat kao da smo doveli nekog ozb beka...
Ako sa ovakav pristup budu imali kontra Bologne i Parme mogu uzet 6 bodova
(11-24-2019, 08:39 AM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Nisam ni ja presretan sam Pioliem, al valjda ti je jasno sto je ubacio beka za veznog? I taj isti bek i igrao DM do kraja i sto je najgore odigrao ga bolje neg Biglia i Kessie
Mi smo dvije utakmice zaredom igrali ravnopravno protiv Juventusa i Napolia...golove smo primili kao posljedica greske Romagnolia obje utakmice...naprijed smo se u obje tekme patili jer je Piatek rupa i izgleda one time season igrac ... ove dvije tekme je dobivao lopte al ih je sve i jednu upropastio...
Ono sto je strasno da imamo snage za 70 min i to se vidi na igracima...fizicki i psihicki strasno padaju ...
Koliko utice psiha na igrace najbolji primjer Conti, ove dvije zadnje tekme za neprepoznat kao da smo doveli nekog ozb beka...
Ako sa ovakav pristup budu imali kontra Bologne i Parme mogu uzet 6 bodova
Nije samo ubacivanje beka na veznog nego konkretno pristup utakmici kukavicki i cuvanje boda protiv napolija koji je u krizi, gdje je situacija dosla do usijanja. Zadnjih 15-tak minuta utakmice nismo se potrudili da krenemo naprijed nego je bilo samo da sacuvamo svoj go...i naravno situacija iz svlacionice poslje utakmice je jasan pokazatelj onog sto govorim..Za kontija sam jedini ja govorio da je dobar bek da mu treba samo par utakmica da vrati samopouzdanje jer je prosao kroz tezak period, ista stvar je i sa Pjontekom trebaju mu 1-2 gola da vrati samopouzdanje...samo se sjetite Higuaina kakav je bio kod nas poslje promasenog penala protiv juventusa i u celziju kakav je bio i pogledajte sad kako trpa,, trebalo mu je pola godine da se oporavi od soka i povrati samopouzdanje
(11-24-2019, 02:52 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]Zadnjih 15-tak minuta utakmice nismo se potrudili da krenemo naprijed nego je bilo samo da sacuvamo svoj go...i naravno situacija iz svlacionice poslje utakmice je jasan pokazatelj onog sto govorim..
Jedini razlog zasto smo se branili zadnjih 90 min i zbog cega se cuvao remi je vrlo losa fizicka sprema...Pioli je to nasljedio ali mora raditi na tome sve vise...pojedinci su od 70 min izgledali kao amateri...
Sto se tice Pjonteka sve manje vjerujem u njega kako koje kolo prolazi
Nakon sto je vezao par odlicnih utakmica i odigrao medju boljim u veznom redu, Krunic je kao nagradu dobio klupu protiv Parme... Kessie je ponovo u prvih 11...
Pioli se opasno igra sa taktiziranjima...njemu su ove preostale 4 utakmice do NG biti ili ne biti...i njemu i direktorima...
Jedva cekam tekmu, da vidim da li ce pristup biti bar slican kao protiv Juventusa i Napolia ili je i Pioli provincijski trener koji zna samo motivisat ekipu u derbijima
pokusao sam nam FM20 i evo na PES20, na obje igre igram 4-3-1-2 sa kessie-Bennacer-Hakan; Paqueta; Leao-Piatek. i na obje igrice ova taktika ubija, jer nema debila Susa. Kako je moguce da cijeli svijet konta da taj Spanski pacov je stetan za ovaj klub samo idioti na klupi ga jos uvijek guraju. Da Bog da izgubili u Parmi pa nek otjeraju i Piolija i cijelu upravu Milana. Nek se nose u 3 pm
A dobro ,pobedili smo...Nedelja je ,blag dan ,ne valja puno trcati i raditi...a i padala je kisa... Sreca pa je Hernandez bio tu na onu njihovu gresku...da je bio ko drugi mozda bi i promasio...
Hernandez mora sve sam, cak i autogol niko drugi nije sposoban da postigne

(12-08-2019, 09:43 PM)huss Wrote: [ -> ]Hernandez mora sve sam, cak i autogol niko drugi nije sposoban da postigne

Jos i penal da skrivi xD meni samo nije jasno sta kesi igra AMC ILI DMC. Lik se uopste ne vraca Bolonja kad napada Kesi se setka oko centra i tako vec par utakmica
Eh meni godinama nije jasno sta on igra. To je igrac koji me toliko nervira svojim nonsalantnim ponasanjem na terenu, kao da je Ronaldinjo. Uopste mi nije jasna njegova uloga u timu.
fina pobjeda, veoma bitna za samopouzdanje, eto da Castillejo nije bio sebican u zadnjim minutama Piatek bi postigao drugi gol a i Suso, al Bože moj hoce mali da šuta... takvi su prije zapamtili tu utakmicu kao zadnju u njihovoj karijeri u dresu Milana. al dobro, to je bio Milan šampionskog mentaliteta a ne amaterski klub sto je sad.
eh sutra navijat da Barca izbaci merdu a Slzb Liverpool hahaha napokon normalan fudbal.
pitanje: jel neko vidio onu magiju Suareza??? hahaha pa ja sam ga mislim pregledao 10-15 puta taj gol. ne mogu da vjerujem sta je covjeku u tom trenutku palo na pamet, svaka cast.
a Kessie moze napokon da ide. BonaBona se vratio staroj slavi, fenomenalno i mirno igra u sredini, zasluzio je da bude od sada starter.i jeste vidjeli koja je razlika kad je usao Biglia mjesto Bennacera? nikog tip ne moze da stigne u sredini, tek usao a nema snage i gubi se. zalosno