Napoli protiv Milana bez Lavezzija?
Napoli će u derbiju talijanskog nogometnog prvenstva protiv Milana najvjerojatnije biti oslabljen za neigranje argentinskog napadača Ezequiela Lavezzija koji je zadobio ozljedu pete u susretu Lige prvaka protiv Manchester Cityja...
Lavezzi je morao napustiti igru u 57. minuti utakmice prvog kola Lige prvaka zbog ozljede pete koju je zadobio nekoliko minuta ranije. Dodatne pretrage pokazale su da nije riječ o bezazlenoj ozljedi, te da će Argentinac morati još neko vrijeme odmarati stopalo kako se stanje ne bi pogoršalo. Još nije u potpunosti isključena mogućnost da zaigra, ali iz kluba javljaju da su šanse da se takvo što dogodi minimalne.
Napoli je dobro otvorio novu sezonu 3-1 pobjedom kod Cesene i sigurno će htjeti nastaviti igrati u tom ritmu kada ih u nedjelju posjeti aktualni prvak Italije Milan. Susret počinje u 20.45.
Milan u velikim problemima uoči utakmice protiv Napolija
Aktualni prvaci Italije, nogometaši Milana, s velikim problemima putuju u Napulj kako bi odigrali susret drugog kola Serie A protiv istoimenog domaćina...
Zlatan Ibrahimović, Kevin-Prince Boateng, Robinho, Massimo Ambrosini i Gennaro Gattuso su igrači koji se neće naći na popisu nogometaša koji konkuriraju za derbi utakmicu protiv Napolija. Ibrahimović je još uvijek izvan stroja zbog ozljede bedrenog mišića, dok Robinha i dalje muče prepone zbog kojih još nije odigrao nijedan susret ove sezone.
Boateng je šepajući napustio teren u utakmici prvog kola Lige prvaka protiv Barcelone zbog ozljede rebara od koje se još nije uspio oporaviti. Kapetan momčadi Ambrosini još je od prije izvan stroja zbog ozljede ramena.
gledam inter-roma......kako je to jadno.....inter nije imao losiju ekipu u zadnjih 20 godina......roma smijurija....prazan stadion....
gledo sam sve milanove utakmice na san siru.....na netu naravno....u zadnjih 5 godina....ali nikad ovako prazan stadion nije bio...
mozda nekad na kup utakmici....ali ovo je derbi jebeni i prazan stadion imaju.....vikend navecer.....
(09-17-2011, 09:30 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]gledo sam sve milanove utakmice na san siru.....na netu naravno....u zadnjih 5 godina....ali nikad ovako prazan stadion nije bio...
mozda nekad na kup utakmici....ali ovo je derbi jebeni i prazan stadion imaju.....vikend navecer.....
Pa ne mogu se oni s nama mjeriti. Kad ih ide onda imaju pun stadion, kad ih ne ide prazno je. Mnogo loš Inter ove godine, barem zasad. Mislim da bi ovo prvenstvo trebali lakše osvojiti nego prošlo.
Osasuna je se htjela nadigravat večeras s Barcom. Dobili su samo osam komada! To je razlika između jednog običnog mutavog španjolskog kluba i najtrofejnijeg kluba na svijetu, Milana!!!
Mene zanima zasto Alegri ne da malo vise prostora Emanuelsenu pogotovo sad kad nam je cijeli vezni red sjeban i povrijedjen...mislim da taj decko moze puno pomoci u veznom redu...
Cudilo bi me da jedne godine Milan na pocetku sezone nebude imao 5-6 glavnih igraca van igre....
Pa koji se kurac desava vise iz sezone u sezonu???
Do sad je isla prica,stari,istroseni...Pa nisu Boa,Binho,Ibra itd stari ako jesu Rino i Ambro....Jos i onaj Flamini...Uzas....
3 lijeva beka na klupi, ovaj stavi boneru
Ovaj danasnji milan je zesci zajeb, pato smijesan, abbiati i golovi u blizi kut
Ma Abbiati nije kriv uopće, a Pato je najbolji napadač na svijetu. hehehe, ljudi moji, zaista je smiješno. Glupe golove primamo, šteta.
abate i pato najgori definitivno. e i abbiatti također očajan.
ovo kako pato igra je jednostavno katastrofa.
bonera je doktor nogometa za ovu trojicu iako je i on očajan. van bommel-kao da ga nema, a seedorf vjerovatno ima 5% uspješnih dodavanja.
ja bi odma stavio urbija umjesto pata i rekao abateu da ne ide naprijed.
ili ovog el-... ili taiwa ili koga već