mene jest retard suso kad pocne mesija da glumi od 10 driblinga u 9 izgubi loptu. mi bez postenog trenera nemamo sta trazit nego se za opstanak borit, umjesto da se igra sa 2 napadaca susa na tribine celavi jede govna forsira susa,
Kad imas na terenu Turcina koji ne zna za koga igra onda ne mozes ni ocekivati nista bolje. Pridodas njemu jos 6 invalida i nekoliko poluinvalida i imas ovo sto imas sada. Jebiga otislo je ovo u kurac.
Ma realno nismo imali ni srece, ali je i realnost da Milan NE SMIJE NIKAD dopustiti kad igra na svom terenu i bori se za bodove da mu protivnicki tim drzi loptu pred golom po 4-5 minuta i stvara neke prilike. Moze, ako je Barca ili Real, ali jebeni Sausolo ti uzme loptu i dodaje se pred tvojim golom pet minuta prije kraja. To govori o tome koliko je ovaj tim los kvalitetom, fizicki i spihicki, odnosno lose vodjen sa klupe.
Steta...Mogli smo i trebali (morali) ovo dobiti... Bilo je tu i precaka i stativa i svega...Stvarno je falilo i malo srece ,ali to ne menja cinjenicu da se ne prate akcije ,da je postavljanje u napadu lose...otvaranje jos gore...
Onog Kesija treba pod hitno prodati ,dok se jos moze nesto para uzeti na njemu...Nikad od njega nece biti igrac. Bar ne u Milanu...
Bilo bi lepo da prodju Pordenone ,Virtus ,Perudja ili Citadela. Muka mi je od ping-pong ekipa...Dajte neka nova lica...
Bufon, što je stariji, sve više pokazuje koliko je odvratan lik. Jadnik, morao je srušiti rekod.
Opet iste bolesti kao prosle godine, kad smo svi pljuvali Gattusa, da se samo brani, da ne mozemo nikom zabit ... Hakan i Suso nisu i ne mogu biti krila u 4-3-3 formaciji...mi mozda imamo zelju da igramo u 4-2-3-1 ili 4-3-3, ali to na kraju izgleda ustvari kao 4-5-1, totalno neofanzivno....imamo "krila"koja bjeze od gola, nikad ne napadaju prostor iza napadaca...
I ne znam koji djavo vise Pioli izvodi sa tom postavom...pa Gattuso nije imao nikog da uvede u vezni red, ali Pioli ima Krunica, koji se i pokazao i moze se racunat na njega, ali ne opet Kessie...
I vec sad sat vremena prije tekme znas da ce izvest Hakana, Kessie, Pionteka ili Susa...iste bolesti kao prosle godine...i za to su samo krivi ovi iz Uprave, jer nisu i ne znaju da prepoznaju...
Pratite li transfer vijesti?...Mi igramo sa krilima i tu ofanzivno skripi najvise, a jedino se spominje Boga iz Sassula...Sta ce nam Ibrahimovic, ako igramo sa krilima?...Umjesto da dovedu kvalitetna dva krila lijevo i desno, da dovedu jos jednog veznog tipa Bakayoka...oni ce citav zimski transfer potrosit na sagu oko Ibre, kao sto su ljetni na sagu oko Correa
Ibra nam treba da bi prodali Pjonteka