koji debilizamod fudbala Boze dragi. Zao mi one djece sto su navijaci Milana, pomislit ce da je ovo pojam fudbala. uzas.
Suso pojma nema, nevjerovatno koliko koci i zatvara nam igru. Ponovo se pokazuje da Leao nemapojma gore u napadu sa ovom dvojicom panjeva iza sebe. Kessie i Bona nemaju sta da traže na terenu pored Paquete i Krunica. al neka nam Pioli i aBd jos i Ibra i ako moze i Xhaka da potrosim ozbiljne parena izfurane igrace.
Sva sreca meni ovo sve ni u džep ni iz džepa, znaci nek rade sta hoće, zaboli me sta ce s milionima. Da Big da ispali u Serie B i prodali sve i rastjerali sve
(12-22-2019, 12:45 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Bravo Konti.
Konti ie najmanje kriv za onaj go, svaki napad Atalante preko njegove strane i konstantno pokriva 2 igraca Gosensa i Gomeza, Suso ostane naprijed on se obicno ne vraca a Kessi svoju politiku vodi i glumi Amca..
U pravu si. Zato sam i rekao bravo Konti.Â
U medjuvremnu Turcin je zapeo za loptu. Opet.
(12-22-2019, 01:09 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]U pravu si. Zato sam i rekao bravo Konti.Â
U medjuvremnu Turcin je zapeo za loptu. Opet.
Danas kao da se bore ko ce bit gori, od Bonaventure koji je 5 lopti dodao atalanti i umalo upisao asistencije pa preko standardno losih, katastrofa.
Iskljucivi krivac Pioli, totalno los izbor igraca u prvi 11...ne mozes ti izvoditi isti sastav protiv Parme, Sassula i Atalante...umjesto da uzvratimo trkom mi imamo tri staticara u veznom redu (Bonaventura,Hakan, Suso) koji primaju loptu iskljucivo i samo okrenuti ledjima protivnickom golu...bas onako kako odg trkacoj Atalanti...i onda imas osjecenog Leao kojem nabijaju lopte i opet ce njega prvog izvesti....
Iskreno poceo sam se nadati necemu, ali ovo je samo da opstanemo u ligi, pa makar morali sve rasprodati...mi smo proslih sez kasnili 15 -20 bodova za Juventusom,Napoliem....sad isto toliko kasnimo za Romom, Laziom...a roster ako nije bolji, onda je sigurno siri...kakvi debilo od Uprave

Genijalna izmjena.
Kako samo uspijevaju naci ove idiote od trenera .
Ovaj Turcin je bas malouman.
(12-22-2019, 01:33 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Genijalna izmjena.
Kako samo uspijevaju naci ove idiote od trenera .
hahahaha potpuno potpisujem. Znaci tek sad vidimo kpliko neozbiljnu upravu mi imamo, kad dozvole da ovakav klub vode debili na klupi. toliko slobodni trenera, a mi dovodimo ljude koje niko neće. Eto, sta je sa Allegrettom? otisao iz Juventusa i niko ga ne zeli, cak je Tottenham prije uzeo Mou nego Allegretta. Isto to sa svim nasim bivsim trenerima, niko ih ne zeli, i ovaj Pioli pojma nema, otjeran iz Intera jer je sranje napravio (iako je navijac merde) i nasi idioti mu daju klupu. Ovdje su igraci najmanje krivi, vec idiot koji ih izvede na teren
Pa dok ti cekas da ubacis drugog napadaca, ljudi zabiju...jebem ti sve glupo da ti jebem
Mi ovde gola ne mozemo dati ,taman da se igra do sutra...