Misterije su to... 6 godina se inisistira na igri sa jednim napadacem (sto se naravno moze kad imas jaku sredinu terena) ,mi nista od sredine nemamo... 6 godina se insistira na 4-3-3 sa krilima ,a mi za tih 6 godina nismo kupili nijedno levo krilo ,vec se kaleme igraci kojima to nisu prirodne pozicije... O bekovima da ne pricam...Ili ne znaju da igraju odbranu ili ne znaju da igraju napad ,a najcesce ni jedno ni drugo... 6 godina se vidi da su najveci problemi nedostatak kreativnosti u sredini i zadnja veza - 6 godina se nista ne preduzima po tom pitanju... 6 godina se vidi da formula sranje igraci + sranje trener ne funkcionise, nikad nije i nikad nece - 6 godina se dovode (manje ili vise) polupane tarabe za trenere...
Pa jbte ,juce onaj teletabis-komentator na Areni gleda Piolija i Ibrahimovica kako se domundjavaju i kaze - Uz svo duzno postovanje prema Pioliju ,mislim da on ne moze da da ikakav koristan savet Ibrahimovicu... I to je istina. Suva istina.
Prva postava Atalante kosta oko 300 miliona ,znaci investiraj 400 ,dovedi ih sve djuture ,dobijes uigranu ekipu ,pa im nece "trebati vremena da se uigravaju" ,a ovi $, Romanjoli ,Leao i jos po neko neka ostanu za klupu kao rezerve ,ostalo rasprodaj za "daj sta das" i to je to...
Ko shvati nacin poslovanja i taktiku Bobana i Maldinia dobije od mene sta zeli ...
Prodaju Caldaru, kojeg apsolutno ne moraju da prodaju ...Leo Duarte je povrjedjen i ostajemo sa dva stopera u rosteru...pri tome zele starog i istrosenog Kjeara,koji nije imao mjesta medju 22 igraca u Atalanti
Najavljuje se formacija sa 2 spica, prodaje se Piatek (ostajemo u rosteru samo sa dva spica), zelja da dovedu Politana,koji je krilo i brza verzija Susa ...
Prodaju Reinu, ali zele prije toga Viviana(potpuno bespotrebno, sa ovim transferom nista ne dobijamo)
Kessie, Castillejo, Biglia, Roudrigez su jos uvijek tu...a to su 4 prva igraca koja nas trebaju napustiti...pa onda Hakan,Suso,Rebic...
Prodajemo igrace za koje stvarno nema potrebe da se prodaju i Piatek (nema neku ogromnu platu, moze biti na klupi), Caldara nikad nije ni dobio sansu, Reina je mozda uz Buffona najbolja backup pozicija za golmana ...
Potezi genijalaca su za plakati, dajemo Caldaru Atalanti gdje ce igrat prvu poatavu i jos mu mi placamo narednih 18 mjeseci 25% plate,
Pjonteka dajemo za 30 doveden za 35, a dovodimo jebenog politana koji je malo bolja verzija Borinija. Definitivno su odlucili da uniste klub.
(01-07-2020, 12:33 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Misterije su to... 6 godina se inisistira na igri sa jednim napadacem (sto se naravno moze kad imas jaku sredinu terena) ,mi nista od sredine nemamo... 6 godina se insistira na 4-3-3 sa krilima ,a mi za tih 6 godina nismo kupili nijedno levo krilo ,vec se kaleme igraci kojima to nisu prirodne pozicije... O bekovima da ne pricam...Ili ne znaju da igraju odbranu ili ne znaju da igraju napad ,a najcesce ni jedno ni drugo... 6 godina se vidi da su najveci problemi nedostatak kreativnosti u sredini i zadnja veza - 6 godina se nista ne preduzima po tom pitanju... 6 godina se vidi da formula sranje igraci + sranje trener ne funkcionise, nikad nije i nikad nece - 6 godina se dovode (manje ili vise) polupane tarabe za trenere...
Pa jbte ,juce onaj teletabis-komentator na Areni gleda Piolija i Ibrahimovica kako se domundjavaju i kaze - Uz svo duzno postovanje prema Pioliju ,mislim da on ne moze da da ikakav koristan savet Ibrahimovicu... I to je istina. Suva istina.
Prva postava Atalante kosta oko 300 miliona ,znaci investiraj 400 ,dovedi ih sve djuture ,dobijes uigranu ekipu ,pa im nece "trebati vremena da se uigravaju" ,a ovi $, Romanjoli ,Leao i jos po neko neka ostanu za klupu kao rezerve ,ostalo rasprodaj za "daj sta das" i to je to...
Da kupimo postavu Atalante ili Lacija mi bismo bili šesti. Čist primer su Konti i Kesie koje navijači mrze već duže vreme.
U klubu je jednostavno loša atmosfera, konstantno nezadovoljstvo navijača i treneri ispodprosečnog kvaliteta. Igrači nazaduju par meseci po dolasku u klub.
Konti, Kaldara, Kesie, Paketa, Pjontek, Čahanoglu, Bilja... Svi su degradirali.
Caldara ode da igra prvu postavu, a mi dovodimo rezervu Atalante Kjera. ma sjajno. prodajemo piateka za 28 miliona, ostavljamo idalje Susa, i dovodimo propalog Politana koji nigdje nema mjesta za 20 miliona. ma jos sjajnije.
pa ovaj klub je stvarno, al bas stvarno propao. sramota nevidena
Simon Kjear je tu ... Gazidis je popustio malo sa dovodjem stariji igraca, pa se Boban bas opustio ... nakon Ibre i Kjear je tu (obojica pozajmice 6 mjeseci sa pravom otkupa / produzenja )
Drago mi je da Boban misli na buducnost kluba, tacno se vidi taj dugorocan plan...
Ocekujem ostanak Rebica i dolazak Lovrena i Rakitica ili bar jednog od njih dvojice ...
Kad mi kazu da je bitno da su stari igraci u Upravi, tacno bi nekog upucao ...
Srecan ti Kjaer, sirotinjo.
Nakon danasnje utakmice mozemo samo ponovo zakljuciti kakva je Ibra klasa i kako mi dugo vise nemamo takve igrace. Kad ti je neko s 38 godina najbolji na terenu pa makar bio i Ibra, trebas da se zapitas, mislim uprava...
Steta za onaj drugi gol sto mu ne priznase... Lep pogodak.
Kesija kad vidim sa loptom kako "krece napred" - smraci mi se.