Hahhahaha slazem se, valjda im je jasno da Susa i Kesija treba prodati vec sad u januaru. Zabije glavu u travu i ko kljuse pokusava da povuce "naprijed", ali to u 95% slucajeva zavrsava tako sto ga protivnicki igrac sustigne i uzme mu loptu

30 miliona doveden Caldara i sad poslat u Atalantu za 18 miliona bez i jedne pruzene sanse da se pokaze u nasem klubu. i sad ce tamo da igra Ch Ligu i AbD za godinu dvije da ode u neki jaci Europski klub za neki 50 miliona, a mi cemo opet da govorimo kako nismo iskoristili igraca. al nek mi imamo jebenog Kjera, Rebica, Susa i 3 pm... Nadam se da ne udemo u Europu, da završimo 10ti, pa nek opet palamude na ljeto kako je kriv onaj ili ovaj.
Dobro rekoste, svi smo trazili Maldinija i Bobana u klubu, i evo sta smo dobili... Gori smo nego u zadnjim godinama ere Gallijani. I sam priznajem da sam htio promjene, al sad vidim da sam pogrijesio. trebalo je ostavit sve po starom, sa Silvijom predsjednikom, celavi da vodi klub, i Allegri trener. nebi bili prvi al sigurno nebi ni ovako nisko pali zadnji godina. Sramota smo od kluba. I jos kad skontas da su cijene karti drasticno skocile od kako je otisao Silvio. Jer dok je BungaBunga bio na snazi, za njega je Milan igrao za navijace i zbog toga su karte bile niske. Zato mi ne pada na pamet da idem gledat ove kretencine u Milano protiv Juventusa. Jebem ja njima sve po spisku, izvinite sto psujem
Kakvi su ovo glupi transferi?? Cuj Reina out, Begovic in...Asmir nije los golman, ali potrebniji je Milan Asmiru nego obratno...i to je 20 igrac tako u postojecem rosteru...nista novog i boljeg ne mogu da donesu...
Reina je poslije Buffona najbolja backup opcija u ligi bio...neki pisu da je otisao zbog plate, a drugi pisu da je samo 6mjes posudba i eto ga nazad, to mi nikako nije jasno...ili ga se rijesi zbog plate ili nudi novi ugovor sa manjom platom, trece nema ...
Pola januara je vec odmaklo jos uvijek nismo nista dobrog na transferima uradili...niti doveli potrebne igrace u linijama, niti prodali nepotrebne
Begovic, je l' to onaj sto je pobedio u zvezdama granda?
Prelazni rok je odradjen po "dobrom" starom receptu. Doveden je Ibrahimovic i to je to. Top igrac svetske klase. Sta ce ti vise? Svako ko misli da to nije dosta i da nece resiti sve nase probleme ili nema pojma o fudbalu ili je zloban, nezahvalan i ne zeli dobro Milanu.

Doveden Bonuci - uprava po sistemu - juhu hu, ajmo sve cetri uvis, to je to. Ne budite smesni, ko ce proci pored njega? Dobicemo manje od 10 golova za celo prvenstvo. Doveden Iguain, juhuu, to je to, ajmo leskariti dok on donosi titulu sa 48 golova. Doveden Ibrahimovic i opet se ocekuje da on izvadi magicni stapic, zamane par puta i to je to, eto nama Lige Sampiona.
Drago mi je sto je dosao i moze pomoci ekipi, ali... NIJE DOVOLJNO.
Asmir je branio dugo u Engleskoj premijer ligi ... dok je branio u Stoke bio je medju top 10 lige...problem je sto dugo nije konstantno branio...bio je i dugo standardni golman reprezentacije BiH...
Suso navodno rekao da zeli da ide, ne osjeca se vise dobrodosao na San Siru i smeta mu negativna atmosfera...Raiola mu je manager...Simeone ga voli...nekako dat Susa i nesto para za Correu koji moze igrati u 4 4 2 drugog napadaca...
Zbog promjene formacije Suso i Paqueta su blizi odlasku, Kessie i Piatek su blizi ostanku
eto Castilejo dade gol ala Suso, stim je Suso alobodan da ide. ne treba nam vise. nek se nosi u 3 lijepe
Rutinska pobeda u Kupu. Kamo srece da nam tako ide i u prvenstvu... Kutrone poceo da dene golove za Fjorentinu...
Rebic progledo kao drugi napadac u 4 4 2 formaciji, Castilejo pokazao da se moze iskoristiti i u ovoj formaciji ... Samo onaj debil Suso nesposoban...zabio je platu ne mozemo ga se rijesiti nikako...
Dovodjen Olma Boban bi se mogao iskupiti za mnoge zajebe....ja sam mislio da mali ide u neki od top 5 klubova, al eto svi pisu da je Milan najblize...
Olmo Bennacear (neko pojacanje-Emre can) Paqueta , vezni red u 4 4 2 uopste lose ne izgleda bar na papiru
Paqueta je na prodaju. navodno ne odgovara za nas sistem. Suso ce bit zamjenen za onog turcina oko kojeg su se sampion i kaka svađali na pocetku sezonu, pa eto im taman jos vise razloga za raspravu hehehehe
Begovic pocinje sutra na golu. i Navodno Piatek također ide, jer dovodimo tog turcina Undera.