Pato kada ne zabije gol izgubi loptu. To su njegove dvije stvari koje radi na terenu...uzas.
Kakav je to igrač Nocerino? To je kao desni vezni MILANA? Boze sacuvaj...
(09-18-2011, 08:28 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Ma Abbiati nije kriv uopće, a Pato je najbolji napadač na svijetu. hehehe, ljudi moji, zaista je smiješno. Glupe golove primamo, šteta.
dje nije kriv lik cavani kroz njega zabio go oba puta.ali zanima me gdje je bonera bio kod prvog gola....sto se tice nasih igraca najbolji igrac nam je akvilani, steta sto mu je de santis odbranio ono....alegri izvodi nek stavi sad taiwa i nek ubaci konacno faraona mjesto casana...a izvini memo jel pato imo priliku i jednu ?? uopste nije dosao u sansu da osuta kako kreativan vezni red imamo..
Ali allegri i dalje forsira jebeni romb u kojem nocerino i aqua ne postoje. On ko da ne moze shvatit da je vrijeme kake i rui coste proslo i da vise odjebe s forsiranjem poluspice kad ni takvog igraca nemamo. Aqua i pored gola i sjajne prilike u napadu nicim ne pridonosi.
I smijesnom patu, abbiatiu i boneri radje ne bi trosio rijeci
Koliki retard moras biti da mijenjas beka dok ti veza i napad ne postoje?!?
nakon liverpool tottenham i manchester chelsea milan je nemoguce gledat
ciao
(09-18-2011, 08:43 PM)geoff Wrote: [ -> ]Ali allegri i dalje forsira jebeni romb u kojem nocerino i aqua ne postoje. On ko da ne moze shvatit da je vrijeme kake i rui coste proslo i da vise odjebe s forsiranjem poluspice kad ni takvog igraca nemamo. Aqua i pored gola i sjajne prilike u napadu nicim ne pridonosi.
I smijesnom patu, abbiatiu i boneri radje ne bi trosio rijeci
Koliki retard moras biti da mijenjas beka dok ti veza i napad ne postoje?!?
koga da uvede u napad?????
mi bez zlatana ne mozemo nikog dobit....to je cinjenica....
Trebo je saravog na poluvremenu uvest, jebo ga antonini da ga jebo
mrtva igra totalno, mali el sarawy mi izgleda dobro, nadam se da ce imat vise sansi da igra, nocerino dobar, akvilani soliran, ovo ostalo nije vrijedno spomena...totalno mrtva igra...nadam se da ce se ibrahimovic,robinho i princ sto prije oporavit, inace crno nam se pise...
Jedini sudionik ovog vecerasnjeg mucenja koji bi imao mjesto u pravom milanu 2003-2007 je t.silva. Ostalo je skart na razini atalante.
Cavani nas je uništio. I uopće nisam šokiran i iznenađen ovim rezultatom. Toliko igrača nam fali a ovi koji su nastupili nisu imali šansi. Opet moram reći da je ovo naša realnost. Mi imamo gadnih problema kad nam fali par igrača. Ovo večeras je bilo užasno. Čak mi Abbiati više nije najmrži igrač, sad je to Alexandre Pato. Sramotiš ovaj klub balavče jedan, marš u Englesku nek te tamo slome. Cavani je duplo bolji napadač od njega, možda i u top 5 na svijetu. I još nešto, nakon trećeg gola Cavanija prestao sam gledati utakmicu s punom koncentracijom, bacio bi pogled pomalo. Pomislili dečki kad su uzeli bod Barci da mogu i jednom pišljivom Napoliju uzet bodove, hehehe...
Pridružujem se vašim željama i nadam se brzom opravku Ibre, Boatenga, Robinha itd....
Nisam očekivao poraz u ovoj utakmici ali su se naši momci potrudili da me iznenade. Nadam se da će se Ibra i co brzo vratiti jer ovo što sam večeras vidjeo je više nego jadno.