(09-18-2011, 09:44 PM)geoff Wrote: [ -> ]Jedini sudionik ovog vecerasnjeg mucenja koji bi imao mjesto u pravom milanu 2003-2007 je t.silva. Ostalo je skart na razini atalante.
prije 4 godine veleotkup mandarina u metkovicu je bio 2 kune i 20 lipa a ove godine je 3 kune.....
(09-18-2011, 09:55 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Cavani nas je uništio. I uopće nisam šokiran i iznenađen ovim rezultatom. Toliko igrača nam fali a ovi koji su nastupili nisu imali šansi. Opet moram reći da je ovo naša realnost. Mi imamo gadnih problema kad nam fali par igrača. Ovo večeras je bilo užasno. Čak mi Abbiati više nije najmrži igrač, sad je to Alexandre Pato. Sramotiš ovaj klub balavče jedan, marš u Englesku nek te tamo slome. Cavani je duplo bolji napadač od njega, možda i u top 5 na svijetu. I još nešto, nakon trećeg gola Cavanija prestao sam gledati utakmicu s punom koncentracijom, bacio bi pogled pomalo. Pomislili dečki kad su uzeli bod Barci da mogu i jednom pišljivom Napoliju uzet bodove, hehehe...
Pridružujem se vašim željama i nadam se brzom opravku Ibre, Boatenga, Robinha itd....
Od kad ja to govorim i mnogo vise od toga. Taj nikad nece biti veliki fudbaler. Valjda su neki balavci na ovom forumu poslije ovoga uvidjeli sta je i ko je, sta i koliko Milanu znaci Zlatan Ibrahimovic.
(09-18-2011, 10:10 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (09-18-2011, 09:44 PM)geoff Wrote: [ -> ]Jedini sudionik ovog vecerasnjeg mucenja koji bi imao mjesto u pravom milanu 2003-2007 je t.silva. Ostalo je skart na razini atalante.
prije 4 godine veleotkup mandarina u metkovicu je bio 2 kune i 20 lipa a ove godine je 3 kune.....
U jebote, sad si me sjebo.. Nadam se da ipak razumijes sto sam mislio
(09-18-2011, 10:19 PM)geoff Wrote: [ -> ] (09-18-2011, 10:10 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]prije 4 godine veleotkup mandarina u metkovicu je bio 2 kune i 20 lipa a ove godine je 3 kune.....
U jebote, sad si me sjebo.. Nadam se da ipak razumijes sto sam mislio
mislio sam da smo poceli pisati besmislene komentare pa rekoh da i ja napisem koji........
Ti ne moras pocet pisati besmislene komentare, samo nastavi svoj dobro uhodani niz

Iskreno moram napisati da utakmicu sa Napolijem nisam gledao jer kad dam riječ da neću gledati Milan dok je u sastavu Bonera onda tu riječ i održavam. Naime, Geoff je već ranije spomenuo da imamo tri igrača na klupi koji mogu igrati tu poziciju ali trener KOJEM SVE MANJE VJERUJEM A KOJEG SAM TOLIKO BRANIO (PLJUNUO SAM SAMOME SEBI U USTA PRIZNAJEM) je odlučio staviti najkriminalnijeg igrača serie a u prvu postavu.
Ali nije to sve. Nakaznost ljudskog mozga javlja se i prilikom odabira igrača u veznom redu. Clarence Seedorf je igrač koji je nekada mogao igrati nogomet punom parom,koji me osvajao svojim driblinzima i čvrstinom, ali jasno je da je u velikom padu(ne treba mi današnja utakmica da to komentiram). Jednostavno, ili nije motiviran ili srce želi a tijelo ne može...nešto od to dvoje je razlog zašto on ne igra kako treba. Ali ipak, za trenera on dobiva prednost prije Emanuelsona koji nije dobio priliku da igra i pokaže šta zna iako je protiv Barcelone koliko toliko unio neku živost u vezni red...tu dolazimo do Saletovog zaključka koji je ispravan da je Allegri trener Ancelottijevskog tipa, vjerujem starom sustavu igre, istim igračima,malo inovacija,pravi hazarder bez rizika...
U ljetnom prelaznom roku doveden je Taiwo koji još nije startao, a po meni danas je itekako trebao biti prije Bonere kretena, zatim Sharaawy koji pokazuje određene znakove lucidnosti i vjerujem da se može iskoristiti kao kreator igre...
Allegri je komotno mogao izaći sa Nocerinom,Aquilanijem i Emanuelsonom u vezi (ali u liniji),Cassanom i El shaarawyem kao polušpicama i Patom kao čistom špicom, mogao je u najtežem trenutku kada je klub pun ozljeda pokazati malo inovacije, ali jbg nije...nego Seedorf...Van Bommel...plakanje...
Mecong,šta se toliko kuneš u tog Ibru?U nokaut fazi lige prvaka 23 nastupa i 3 gola...pobjednik kažeš?prije bi rekao da je prosjak u Europi...a za sve te titule u seriji A više je zaslužna "jaka" konkurencija nakon Calciopolija nego Inter u kojem je igrao...
A evo da ti prevedem svoju misao na tebi razumljiv jezik- u postenoj europskoj momcadi od vecerasnjih igraca milana mjesto bi imao samo t.silva... Dakle momcadi koja se bori za naslov lige i sto bolji plasman u lp. A milan bi trebao tu pripadati. Ali ne pripada. I to svi, osim galliania, vide.
Cekamo sto brzi povratak ibre da se uigrana taktika- nabij na ibru- moze nastavit koristit. Jel nabit na pata nema smisla posto ovaj loptu stopat- ne zna.
(09-18-2011, 10:55 PM)dejo Wrote: [ -> ]Iskreno moram napisati da utakmicu sa Napolijem nisam gledao jer kad dam riječ da neću gledati Milan dok je u sastavu Bonera onda tu riječ i održavam. Naime, Geoff je već ranije spomenuo da imamo tri igrača na klupi koji mogu igrati tu poziciju ali trener KOJEM SVE MANJE VJERUJEM A KOJEG SAM TOLIKO BRANIO (PLJUNUO SAM SAMOME SEBI U USTA PRIZNAJEM) je odlučio staviti najkriminalnijeg igrača serie a u prvu postavu.
Ali nije to sve. Nakaznost ljudskog mozga javlja se i prilikom odabira igrača u veznom redu. Clarence Seedorf je igrač koji je nekada mogao igrati nogomet punom parom,koji me osvajao svojim driblinzima i čvrstinom, ali jasno je da je u velikom padu(ne treba mi današnja utakmica da to komentiram). Jednostavno, ili nije motiviran ili srce želi a tijelo ne može...nešto od to dvoje je razlog zašto on ne igra kako treba. Ali ipak, za trenera on dobiva prednost prije Emanuelsona koji nije dobio priliku da igra i pokaže šta zna iako je protiv Barcelone koliko toliko unio neku živost u vezni red...tu dolazimo do Saletovog zaključka koji je ispravan da je Allegri trener Ancelottijevskog tipa, vjerujem starom sustavu igre, istim igračima,malo inovacija,pravi hazarder bez rizika...
U ljetnom prelaznom roku doveden je Taiwo koji još nije startao, a po meni danas je itekako trebao biti prije Bonere kretena, zatim Sharaawy koji pokazuje određene znakove lucidnosti i vjerujem da se može iskoristiti kao kreator igre...
Allegri je komotno mogao izaći sa Nocerinom,Aquilanijem i Emanuelsonom u vezi (ali u liniji),Cassanom i El shaarawyem kao polušpicama i Patom kao čistom špicom, mogao je u najtežem trenutku kada je klub pun ozljeda pokazati malo inovacije, ali jbg nije...nego Seedorf...Van Bommel...plakanje...
Mecong,šta se toliko kuneš u tog Ibru?U nokaut fazi lige prvaka 23 nastupa i 3 gola...pobjednik kažeš?prije bi rekao da je prosjak u Europi...a za sve te titule u seriji A više je zaslužna "jaka" konkurencija nakon Calciopolija nego Inter u kojem je igrao...
Nemam namjeru vise raspravljati s tobom. Eto ti se kuni u Pata a ja cu u Ibru.
(09-18-2011, 11:24 PM)Mecong Wrote: [ -> ] (09-18-2011, 10:55 PM)dejo Wrote: [ -> ]Iskreno moram napisati da utakmicu sa Napolijem nisam gledao jer kad dam riječ da neću gledati Milan dok je u sastavu Bonera onda tu riječ i održavam. Naime, Geoff je već ranije spomenuo da imamo tri igrača na klupi koji mogu igrati tu poziciju ali trener KOJEM SVE MANJE VJERUJEM A KOJEG SAM TOLIKO BRANIO (PLJUNUO SAM SAMOME SEBI U USTA PRIZNAJEM) je odlučio staviti najkriminalnijeg igrača serie a u prvu postavu.
Nemam namjeru vise raspravljati s tobom. Eto ti se kuni U Pata a ja cu u Ibru.
Ni ne moraš...ali moram provjeriti svoj post...a da..nigdje nisam napisao da se kunem u Pata ili da je on bolji igrač od Ibrahimovića....
kladim se da je završilo 1-0 za Milan da bi vam svi bili sjajni i moćni kako ste ih opisivali protiv Barcelone.Eto koliko rezultat može prikriti stvarnost...FUJ!!!
kad se samo sjetim da sam ovoj ekipi prognozirao titulu...sram me...
Hallo ljudi sta vam je, pa pola tima je povrijedjeno a tek je drugo kolo...sjetite se da smo i prosle sezone ovako labavo startali... bez boatenga i ibre ovaj tim je prosjecan i to je surova realnost, onda se ne daju sanse emanuelsenu, taiwo se tek oporavio pa ga zato nije ubacio, merkel i straser se posude a veliki su potencijal, dovede se ovaj egipcanin i dobije na kapaljku da igra, znaci dosta stvari je nelogicno a da ne govorim konstantne povrede nasih igraca pa cini mi se da je samo juventus imao slicnih problema u prosloj sezoni a kad pogledamo ostale klubove u evropi rijetko da imaju po 10 igraca out...sad igramo sa udineseom znaci jbn raspored pucamo a sa toliko povrijedjenih igraca zato malo spustite loptu sve ce doci na svoje za nekih 7-8 kola, jedino nam je juve konkurent al cisto iz razloga sto ne igra evropu...ostali su labavi kad smo u punom sastavu