Sa Rebicem je lepo saradjivao u Ajntrahtu ,dobro se poznaju ,mogli bi biti korisni u tandemu. Jedini problem je sto je budaletina...polupan u glavi...
Sad sam i ja upravo pročitao. Navodno Jovic zeli u Milan, jer zna da ce ovdje bit u prvi 11. A sa Rebicem se odlicno poznaje, i jos Ragnick da ih vodi. tobi odlicno bilo. Gigio zeli ostat, pa su mu ponudili produzenje za godinu dana ali sa manjom platom. jbg. ako vplis klub prihvati, ako ne hvala $ruma
evo i njemci pisu o Ragnicku u Milanu. znaci istina je da nas preuzima. odlicno.
on barem zna radit sa mladima i ima hiszoriju, a ne ko ovi dosadasnji treneri. kazem uvijek: nama treba pravi trener ako želimo da idemo putem koji smo izabrali
https://mobil.krone.at/2151064
I neko ko nece odustati od puta kojim je krenuo na prvoj ili drugoj dzombi... To ti je pokazatelj da ni sam ne verujes u svoju viziju ako je napustis na prve znake poteskoca...
Nagelsmann se spominje kao trener, auuuu brale pa ovo ce biti novorođenje Milana. Po meni trenutno najbolji trener, tip koji s fudbalom nema nista, al je od malena skontao da zna taktike. Gledao sam reportazu o njemu, tip provodi nedelju i ponedeljak na laptopu radeci video analizu, i od utorka pocinje treniranje ekipe po tom postupku. U subotu kad izađeš na teren znas sve o prorivniku, cak i u koja doba ide u wc. Treninzi su mu vecinom individualni, znaci radis tacno ono za sta si stvoren, tako da maksimira potencijal igraca. Jednostavno jedan od najtrazeniji u Bundesligi. Cak ga i Bayern zeli, al tip niie htio prec tamo prije 2 godine. Sva sreca pa im proradio Flick, tako da nece trazit novog trenera na ljeto.
od mene palac gore za ragnick i nagelsmann, sastavljamo jak tim
Kup 17. juna ,a prvenstvo se nastavlja od 20.
krecemo!
na DAZN mozete sazetak prve tekme, da se prisjetimo nacina na koji su nas pokrali u prvom susretu, i da shvatimo koliko smo ne bitni u Italianskom fudbalu. svake godine sudije pomazu Juventusu, svaki put ih izvlace iz govana, kad ce nas sreca pogledat. ne trazim penal ili nepostojeci crveni, vec samo da nas puste da igramo kad znamo i da pokusamo pobijedit staru kurvu. a ne da uvijek kad smo bolji jave se sudije i useru sve.
sretno nam veceras, rekao bi da nemamo sanse, ali ovo danas jr kao prva utakmica sezone. niko ne zna u kakvoj je formi. 1:2 bi bio rezultat snova, Paqueta za 1:1 i onda Leao 1:2 u 88'
Sta je Rebke trenirao u izolaciji?
Rebic je pokazao da je balkansi komad budaletine. Malo se naljuti i odma nogom. Jbg kriv je. Za Juve je ono zuti sa opomenom, al to ne mozes radit protiv Juventusa, tu je direkt crveni.
Dobro smo igrali, drzali smo tempo. Moram priznat da smo se dobro vrstili poslije ove pauze. Da nije bilo sudijskog namjestanja, a sta drugo za ocekivat kad igras protiv Juventusa, mozda smo mogli i do pobijede. Ali jedno sam naucio u ovim godinama, kad god se nadas nekom uspijehu, uvijek je sudija tu da ti sve sjebe.