Zasto da pisem komentare kada je moj drug vec sve napisao....To Dino brate....100% se slazem...
Allegri: Nisam zabrinut, igrali smo dobro
Trener Milana Massimiliano Allegri pohvalio je svoje igrače za trud nakon poraza, ali je priznao da su pogriješili nesvjesno prepuštajući nogometašima Napolija da, nakon što je Milan poveo 1:0, igraju svoju igru.
"Bila je ovo jedna čudna utakmica. Imali smo posjed lopte, čak smo i poveli, ali onda smo inicijativu prepustili Napoliju. Imali smo nesreću da su uspjeli odmah, pomalo sretno, izjednačiti", smatra trener Milana.
"Nismo im smjeli dopustiti da napadaju iz kontranapada. Zadovoljan sam svojim igračima, ali nam je nedostajalo malo borbenosti u pojedinim trenucima", rekao je Allegri koji nije previše zabrinut nakon samo jednog osvojenog boda u prva dva kola.
"Nisam zabrinut jer znam da imamo odličnu momčad. Odigrali smo dvije dobre utakmice protiv Lazija i Napolija. Ali, priznajem da moramo popraviti nekoliko stvari uoči predstojećih utakmica", zaključio je Allegri.
Zašto da pišem komentare kada je moj drug sve rekao...To Allegri, vodi nas do novog naslova prvaka!!!

))
(09-19-2011, 07:51 AM)uvijek_rossoner Wrote: [ -> ]Hallo ljudi sta vam je, pa pola tima je povrijedjeno a tek je drugo kolo...sjetite se da smo i prosle sezone ovako labavo startali... bez boatenga i ibre ovaj tim je prosjecan i to je surova realnost, onda se ne daju sanse emanuelsenu, taiwo se tek oporavio pa ga zato nije ubacio, merkel i straser se posude a veliki su potencijal, dovede se ovaj egipcanin i dobije na kapaljku da igra, znaci dosta stvari je nelogicno a da ne govorim konstantne povrede nasih igraca pa cini mi se da je samo juventus imao slicnih problema u prosloj sezoni a kad pogledamo ostale klubove u evropi rijetko da imaju po 10 igraca out...sad igramo sa udineseom znaci jbn raspored pucamo a sa toliko povrijedjenih igraca zato malo spustite loptu sve ce doci na svoje za nekih 7-8 kola, jedino nam je juve konkurent al cisto iz razloga sto ne igra evropu...ostali su labavi kad smo u punom sastavu 
sad kad sam prespavao noć i kad su se strasti smirile i razočarenje smanjilo vidim da si u pravu...

Prvo ovako. Svima koji su tvrdili da je allegri retard, a ja ga branio, dugujem ispriku, posto je to on sinoc i dokazao. Od sinoc je bar kristalno jasno da se nasa igra temelji na besciljnom napucavanju lopte na ibru i da kada njega nema, nema ni igre milana.
Izostanak se kljucnih igraca navodi kao potencijalno opravdanje za sinocnju predstavu. Slazem se da su nam falili igraci tipa robinho, boateng i ibra, ali to ne opravdava onu sramotnu predstavu koju su prikazali "igraci" milana sinoc. Stvorili smo dvije polusanse (aquilani ) za 90 minuta igre.
Promaseni romb sustav s trequartistom koji to nije. Bilo da na toj poziciji igra aqua kao sinoc, boateng kao protiv barce ili seedorf kao uvijek. To nisu igraci koji tu pozciju mogu igrati, a nije ni robinho. Bio je kaka, bio je rui costa, sada ih nema. Ali allegri i dalje forsira nevidjeno i mi konstantno igramo s igracem manje kada se boateng ili aqua pogube negdje izmedju veze i napada. Cak je i komentator sinoc na areni skuzio da milanova obrana uopce nije losa, ali uz katastrofalnu vezu i ona izgleda daleko gore nego sto realno treba biti.
Onda, izmjene. Forsirat boneru na lijevom beku koji se kada dodje u napad namjesta na desnu nogu, to nema ni u trecoj zupanijskoj, a na klupi ti sjede 3 ljevaka. I onda kada nas napoli unistava, antonini mjesto bonere. Za to stvarno trebas biti idiot.
Saravi je trebao uc vec na poluvremenu, jel se taj cini jedini koji bi poziciju te poluspice mogao odigrati. Ali, on ulazi u deset minuta prije kraja kada se napoli brani s 10 igraca. I naravno se pogubi oko 16erca.
I na kraju, ne pusim ja te sheme kako ima previse ozljedenih. Bila je stvar samo volje i profesionalizma da se neki kurac i prikaze u napulju. Inler i gargano, dakle dva igraca napolia, su sinoc pregazila nepostojecu milanovu vezu. I walter mazzari, koji je takticki pregazio allegria.
A i ne mozete rec da napoli, osim lavezzia, cavania, hamsika i inlera, ima neku mega momcad da jedan milan stvori 2 ( dvije ) sanse za 90 minuta.
I dalje tvrdim da milan ima najbolju obranu u serie a ( i loseg golmana ), ali pored nepostojeceg veznog reda i najbolji stoper svijeta nema prevelike sanse.
(09-19-2011, 01:04 PM)geoff Wrote: [ -> ]Prvo ovako. Svima koji su tvrdili da je allegri retard, a ja ga branio, dugujem ispriku, posto je to on sinoc i dokazao. Od sinoc je bar kristalno jasno da se nasa igra temelji na besciljnom napucavanju lopte na ibru i da kada njega nema, nema ni igre milana.
Izostanak se kljucnih igraca navodi kao potencijalno opravdanje za sinocnju predstavu. Slazem se da su nam falili igraci tipa robinho, boateng i ibra, ali to ne opravdava onu sramotnu predstavu koju su prikazali "igraci" milana sinoc. Stvorili smo dvije polusanse (aquilani ) za 90 minuta igre.
Promaseni romb sustav s trequartistom koji to nije. Bilo da na toj poziciji igra aqua kao sinoc, boateng kao protiv barce ili seedorf kao uvijek. To nisu igraci koji tu pozciju mogu igrati, a nije ni robinho. Bio je kaka, bio je rui costa, sada ih nema. Ali allegri i dalje forsira nevidjeno i mi konstantno igramo s igracem manje kada se boateng ili aqua pogube negdje izmedju veze i napada. Cak je i komentator sinoc na areni skuzio da milanova obrana uopce nije losa, ali uz katastrofalnu vezu i ona izgleda daleko gore nego sto realno treba biti.
Onda, izmjene. Forsirat boneru na lijevom beku koji se kada dodje u napad namjesta na desnu nogu, to nema ni u trecoj zupanijskoj, a na klupi ti sjede 3 ljevaka. I onda kada nas napoli unistava, antonini mjesto bonere. Za to stvarno trebas biti idiot.
Saravi je trebao uc vec na poluvremenu, jel se taj cini jedini koji bi poziciju te poluspice mogao odigrati. Ali, on ulazi u deset minuta prije kraja kada se napoli brani s 10 igraca. I naravno se pogubi oko 16erca.
I na kraju, ne pusim ja te sheme kako ima previse ozljedenih. Bila je stvar samo volje i profesionalizma da se neki kurac i prikaze u napulju. Inler i gargano, dakle dva igraca napolia, su sinoc pregazila nepostojecu milanovu vezu. I walter mazzari, koji je takticki pregazio allegria.
A i ne mozete rec da napoli, osim lavezzia, cavania, hamsika i inlera, ima neku mega momcad da jedan milan stvori 2 ( dvije ) sanse za 90 minuta.
I dalje tvrdim da milan ima najbolju obranu u serie a ( i loseg golmana ), ali pored nepostojeceg veznog reda i najbolji stoper svijeta nema prevelike sanse.
gledaj,ozljede su ipak desetkovale ovu momčad...kako god okreneš to utječe na momčad i to uglavnom negativno...to se mora uzeti u obzir..e sada na treneru je da to okrene na pozitivnu stranu,prije svega da pokuša izbalansirati sastav nekim svježim inovacijama..po meni emanuelson i faraon su trebali startati,emanuelson je igrao u ajaxu i zna igrati pod pritiskom,a faraon je igrao seriu b i vodio ekipu skoro u 1. ligu...ako je pato odmah dobio priliku nakon što je došao iz internacionala može i faraon...
dakle allegri jednostavno ne želi riskirati,jučer je mogao riskirati ubaciti ovu dvojicu umjesto seedorfa i bommela,staviti bilo koga umjesto bonere(špa čak i tassotija) i sigurno bi igra izgledala bolje...
kao što kažeš sa ovakvom vezom ti možeš imati najboljeg stopera na svijetu ali ako ostane bez pomoći ostatka ekipe ispasti će smiješan...
Dejo, igrala je ta desetkovana momcad i protiv barce. A, ako su tamo primili samo dva, mogli su i protiv napolia primit koji manje. Samo je stvar pristupa. Nista vise.
(09-19-2011, 02:08 PM)geoff Wrote: [ -> ]Dejo, igrala je ta desetkovana momcad i protiv barce. A, ako su tamo primili samo dva, mogli su i protiv napolia primit koji manje. Samo je stvar pristupa. Nista vise.
ono što je ta ekipa igrala protiv barcelone za mene nije bila nogometna igra nego smeće...
Ali dejo, smece je bila i sinocnja igra. S tom razlikom da se u barceloni bar obrana igrala kad vec nije napad. Sinoc nije bilo zastupljeno ni jedno ni drugo.