ma sjebat ce nas pioli nastavio je da guli igrace i dalje jedne te iste i kad nema potrebe za tim, imas 2-0 umjesto da odmaras igrace za utakmicu u ponedeljak on i dalje handri, ovaj njegov sistem nam je umalo dosao glave na kraju sezone zbog tog smo ostali bez romanjolia i kontija, da se igralo jos koje kolo sjebo bi nam pola ekipe, do kraja sezone imamo oko 50 utakmica svaka izmjena se mora izvrsit igraci se moraju odmarat nema potrebe da protiv amatera se rizikuje ibrahimovic da ga neki mesar sjebe i da nama sjebe sezonu i ovako nemam rezervnog.
Nisam bio ljubitelj Piolija, ni sada nisam nacisto, ali mi sa njim u 2020 imamo 2 poraza. Napravio je prvu postavu forsira je, Turcina i crnca je uozbiljio, gospodin je trener.
Ekipa nam je zanimljiva sa ovim pojacanjina sto su dosla i sto se najavljuju, ako ih uspijemo dovesti bit ce bas fina.
A sinocnja utakmica je bas skolski odigrana bez obzira na protivnika.
(09-18-2020, 07:09 AM)kakabanja Wrote: [ -> ]Nisam bio ljubitelj Piolija, ni sada nisam nacisto, ali mi sa njim u 2020 imamo 2 poraza. Napravio je prvu postavu forsira je, Turcina i crnca je uozbiljio, gospodin je trener.
Ekipa nam je zanimljiva sa ovim pojacanjina sto su dosla i sto se najavljuju, ako ih uspijemo dovesti bit ce bas fina.
A sinocnja utakmica je bas skolski odigrana bez obzira na protivnika.
nije ih on uozbiljio nego dolazak ibrahimovica je donijeo neke promjene na terenu pa se Rebic proigro sto je konacno dovelo do tog da nakon 3 godine turcin zaigra svoju poziciju sto je opet dovelo da se Kesi malo povuce jer se turcin vise ne vraca toliko nazad...jednostavno stavljeni su na prirodne pozicije.
on je svoje trenersko umijece pokazao protiv Atalante i Intera.
Rutinski. Ibrahimovic 2X. Finu ekipu smo slozili, dobro izbalansiranu. Pioli puno ne mudruje i eto, opet pobjeda.
(09-21-2020, 09:48 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Rutinski. Ibrahimovic 2X. Finu ekipu smo slozili, dobro izbalansiranu. Pioli puno ne mudruje i eto, opet pobjeda.
Šteta što ne zabi hettrik imao je 2 sjajne šanse, ali rutinski odigrano sa Cafuom na desnoj strani, ja se nadam da će Calabria nastavit da ovako igra ovo večeras mu je ja mislim najbolja partija u karijeri
Izgleda da nastavljamo gde smo stali... lepo je to...
Ibrahimović pozitivan na Coronavirus, ovo bi mogao bit problem..