Pa sa brojem igrača mora gurat. Ako ce samo Serije A onda nek proda igrace. Jer sta ce ti toliki odbrambeni kad ćeš svake sedmice izvodit istu 11ku na teren. Uostalom lakše im je kroz Europu uci u Ch Ligu nego ovako se zajebavat kroz ligu. Sumnjam da ćemo biti 4ti, ostali su isto jaki
Mislim da nemamo realne sanse da osvojimo ovo... Nikad se naravno ne treba predati unapred, ali bih ipak prvenstvo stavio kao prioritet. Roma nista posebno ,mislim da Lacio nece ponoviti sezonu ,Atalanta ih je glat ocetkala... Napoli je nepoznanica ,ko zna sta blesavi Gatuzo moze napraviti sa njima...
ja bi volio da znam sta je u glavi ovim nasima, navodno zavrsavamo desnog beka iz mancesetera, igraca koji zadnje 2 sezone ima 20 tak nastupa, njega dovodimo a Kalululu zakucan na klupu dzaba pare bacamo, a postenog desnog krila i dalje nemamo igra futavi kastiljeho,
I ja se upravo pitam. Calabria, Conti, doveden Kalulu kao nada, i sad smo odlučili dovest 4tog desnog beka koji nema mjesta u Man Utd. A lijevo samo Theo igra. Jesu li oni normalni??? Pa Conti je izmislio fudbal za sve trojicu a sumnjam da su ova dvojica novi bolji od Calabrije.
Jedino sto moze bit je da se Calabrija prebaci kompletno na lijevo krilo i onda bi vam bio Conti i ova dvojica mu kao zamjene. Ali i to nije rješenje.
I vade mi vise živce oko ovog odbrambenog. Ako ne misle dovest nesto dobro i jako, bolje da ostave ove sada da igraju, jbt Duarte i Gabbia trebaju utakmica da bi bilo nesto od njih, a ne da se gura neki kosooki Tomijasu iz Bologne.
(10-03-2020, 07:37 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]I ja se upravo pitam. Calabria, Conti, doveden Kalulu kao nada, i sad smo odlučili dovest 4tog desnog beka koji nema mjesta u Man Utd. A lijevo samo Theo igra. Jesu li oni normalni??? Pa Conti je izmislio fudbal za sve trojicu a sumnjam da su ova dvojica novi bolji od Calabrije.
Jedino sto moze bit je da se Calabrija prebaci kompletno na lijevo krilo i onda bi vam bio Conti i ova dvojica mu kao zamjene. Ali i to nije rješenje.
I vade mi vise živce oko ovog odbrambenog. Ako ne misle dovest nesto dobro i jako, bolje da ostave ove sada da igraju, jbt Duarte i Gabbia trebaju utakmica da bi bilo nesto od njih, a ne da se gura neki kosooki Tomijasu iz Bologne.
Dalot ima samo 21 god i moze igrati LB kao backup za Theao...od svih trenutnih desnih bekova sigurno ima bolji centarsut, a vjerovatno i bolju igru u ofanzivi...problem je defanziva, gdje je los(slicno kao Theo prosle god)...
Momak dolazi na dry loan, ako procjene da moze biti dobar pregovarace sa Unitedom koji ga zeli prodat...
Problem nisu Maldini i Massara nego Elliott i Gazidis...ne zele previse starijih igraca u ekipi...Pioli je trazio stopera iskusnijeg ali oni izgleda samo zele mladjeg dovest jer je lakse ih mjenjat, manji rizik ako profulas...
Sto se tice Maldinia i Massare, prosle sez najboljeg igraca Africkog kupa nacija za samo 16 mil i Theao za 20, koji sad obojica duplo vrijede...Ove sez najtalentovanijeg mladog Talijana za nekih milion rata i otplata, gdje nece velik kes potrosit odjednom, poslje Haalanda najtalentovanijeg Norvezanina za samo 4 mil, koji nas je sam unistavao...talentovanog Diaza iz Reala dry loan pa ce krenuti u pregovore (isti fol kao sa Rebicem, igrac trazi da ostane pa je lakse pregovarat)
Malo vise respekta su zasluzili sobzirom kakve vlasnike imamo i onog debilnog Gazidisa...oni ne vole fudbal samo zaradu...
Lepo se ovo iskristalisalo u drugom poluvremenu. Leao dva komanda... Sad svim silama na Inter...
Dugo nismo ovako startovali. E sad Inter nakon pauze ce nam reci sve o tome sta mozemo ocekivati ove sezone. Sad sam pronasao podatak da je Milan zadnji put u sezoni 1971-72 startovao sa tri pobjede u nizu bez primljenog gola. Neki ce reci "imali su lagan raspored", ja vjerujem da je ovo neki novi pocetak.
Prelazni rok zavrsen ocjena naseg mercata od 1 do 10, je 3 i ovu tricu iskljucivo Tonalija radi, ovi su retardirani 5 desnih bekova u ekipi imamo a samo 1 lijevog, jebeno desno krilo zutoljunac kastiljeho, na sve to dodaj retarda na klupi ako evropsku ligu izborimo opet bit ce uspjeh
Budjava Atalanta ,morali su dati gol vise od nas...sad bi bili prvi na tabeli

Gabia poztitivan na coronu, kod intere 5 igraca pozitivino u zadnja 2-3 dana, mislim da nas ceka odgoda derbija.
Italijanske vlasti su reagovale i U-21 tim Italije će se ipak vratiti u Italiju (utakmica je odložena). Ovo bi trebalo da znači da će Tonali biti na raspolaganju za Derbi dok će Gabbia ići u karantin. #Sportface