Par dobrih partija i odmah pomislio da je spoj Maradone i Pelea ,te ocekuje platu u skladu sa tim... A kad je dve godine igrao kao jednonoga artriticna baba onda mu nije padalo na pamet da ode u upravu i trazi da mu smanje platu... Klosarcina...Bitno da zna tuci zenu...
Neka ide...
Veceras igramo protiv trenutno, uz nas, najozbiljnije ekipe u ligi. Mislim da ce nam ovo ukazati na cemu smo tacno. Bice jednako zajebano probiti njihovu odbranu, a i odbraniti se. Mada isto se i njima pise. Ipak osecam da ce pasti dosta golova iz nekog razloga.
8 odigrano, jos 11 ostalo, od toga Lazio i Juve. Znaci imamo 9 tekmi gdje moramo uzet 24-27 bodova. Titulu ne sanjam, ali 4to mjesto bi sa normalnim ponašanjem mogli osvojit. Ovaj Bonera je kao trener strasno smiren, svida mi se pravo. Ko god je spremo ekipu za Napoli, mora ostat trener. Jer ovo je bilo fascinatno. Tonali kod nas ima mjesta samo kao rezerva, Isma i Kessie su nerazdvojni
Ti talibani igraci cesto postanu dobri treneri... Fantasticna pobeda ,samo ne znam sta cemo raditi kad se Ibrahimovic penzionise... Hakan bi mogao malo da pogleda u njega ,cisto da stekne neke smernice oko "7 miliona"...
3-4 njedelje smo bez njega....cta cemo raditi..
Ako ovaj Juventus bude prvak Italije nek fudbal ide u neku stvar. Mi smo trenutno dvije klase iznad.
Hah jeste. Vakav slab Juve nisam video u posljedniji 10 god. Ali sudije i federacija...zna se kao i uvjek ce uraditi posao i stara kurva ce opet biti sampion
Ode Dijego. RIP Boze fudbala.
Nevidjeni neki strateg ovaj Konte. Hehehehehhe.