Danas su pustali Kalabriji dosta prostora. Morao je da koristi kad ga ostave jedan na jedan. Mozda je rezervisan po instrukciji, zbog slabijeg odbrambenog kapaciteta na toj strani, ali ako mu daju, treba da busi. Za Dijasa, izgleda da je u Junu cao, kao sto kaze Rosson3r.
Brahim meni izgleda kao Suso po malo... Zna drziti loptu, ponekad k da preteruje, ali on decision making mu je slabija strana. Ali fali muni fizikalnost, prelako gubi duelle sa pocvrstih suparnika.
Primjetio sam kod Brahima a i kod Haugea da kad su u situaciji da bije prema golu, oni kao da se plase i morajo dodati loptu saigracima.... I kad nije zlatan u terenu
Η ομαδα παιζει πολυ καλο ποδοσφαιρο μεχρι τωρα.Χαιρομαστε να βλεπουμε την Μιλλαν να τα πηγαινει τοσο καλα .ΦΟΡΤΣΑ ΜΙΛΛΑΝ !!!
Veliki strateg je ponovo uspio izbaciti Inter. Svaka cast. Ovakav fudbal nije igrao nije igrao Milan u zadnjih 10 godina. Najjaca je trostruka izmjena u 85 minuti i zuti karton u 93 jer se igrac Sahtjara izlezava. Hahaha. A to sto mu fenomen ( protiv Spezie i sliicnih ) nabija lopte ko lopatom a placen je 10 puta vise od Salemakersa ili "najbolji mladi Italijan" Barela trci kao muha bez glave jebiga. To je neka nevidjena taktika.
Kad je ubacio Perisica kao da je ubacio igraca koji je taman zavrsio 120 minuta sa nekom drugom ekipom. Bas je unio svjezinu.
Hahahah.
Conte dobija 12 m u godinu ?
Najbitnije je da smo prvi i da idemo na lakse protivnike. Ali toliko je pozitivna atmosfera da cak i sa ovim poluamaterskim sastavom ne gubimo.

To je odlika velikih ekipa.
Meni je fascinantno da smo ovaj period od mesec i po dana ,gde se igralo sreda/subota zavrsili ovako kako smo zavrsili ,bez pretrpljene stete u rezultatskom smislu. Stvarno nisam ocekivao...
A govorio je i Pioli o tome, kako je bio iznenadjen da se tako lako momci oporavljaju od utakmica i da ih dobar rezultat ne uljulja u narednoj. Kaze, moguce da je to zato sto imamo mlad tim, barem ovo sto se tice brzog oporavka.
Veceras opet bitno, Parma zna bit neugodna ne samo zbog Gervinha. Treba ovo dobiti i zadrzati ovu solidnu prednost.
Banti u VAR sobi. Naravno da ćeš nas uništit. Ne kontam zasto ono nisu pustili skroz da se vidi momenat kad lopta odlazi od Brahima. Jer meni lici kao da je to momenat kad je primio. I sad ovaj skače tijelom da odbrani i udara ga lopta, al tu se suti. Znaci Banti je tražio način kako da poništi gol. Ovu gubimo veceras
Ovu utakmicu nema sanse da dobijemo.