Sreca. Nista drugo. Ali Pioli je sjebao, ne sto je mijenjao nego sto je Leao proveo 40tak minuta negdje duboko na krilu, kao i Hauge, a oni se brane sa 10toricom.
ovaj remi je ravan porazu, krivaj isljucivo Pioli sve katastrofalne odluke prvo forsiranje Benasera koji nije 100% fizicki spreman i naravno kriv je za oba gola mu je igrac pobjegao, drugo Kalulu momak je jebeni bek a ne stoper imas Duartea, pod broj dva godinama gledamo Hakana na jebenom krilu i vidimo da je tu kurcina od igraca ti ga stavljas tamo da bi jos veca kurcina od igraca Diaz igro amc, onda Rebic nije jebeni napadac i beskoristan je i to se vidilo u svakoj utakmici ali je celavi jarac toliko tvrdoglav da i dalje gura svoje, Leao je jebeni napadac jebeni napadac ne krilo i on ga gura na krilo i to desno i normalno da nikakve koristi od njega neces imat, a imas Rebica koji je igro desno krilo za reprezentaciju x puta ali retard ne zna i ne zna, mi ako izborimo lp sa njim mozemo se udarat nogom u guzicu, Roma melje male ekipe doslovno, Atalanta se vraca polako, Inter, Juventus i Napoli su i dalje tu tako da kurac od LP cemo igrat, jos debili nisu sposobni produzit ugovor Donarumi i Hakanu.
E sto se ti ispljuva po Pioliju, liku sa kojim od marta u prvenstvu nismo izgubili. Hakan trazi previse love i to je problem. Ukoliko vrlo brzo ne produze Benasera, Hernandeza i Kesija i tu ce biti problem sa lovom.
Ali kud bas po treneru. On vadi U23 igraca i stavlja U21. I nema poraza. Halooooo.
(12-13-2020, 11:09 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]E sto se ti ispljuva po Pioliju, liku sa kojim od marta u prvenstvu nismo izgubili. Hakan trazi previse love i to je problem. Ukoliko vrlo brzo ne produze Benasera, Hernandeza i Kesija i tu ce biti problem sa lovom.
Ja ćelavog ne mogu od kad je došao i za mene je 0 od trenera i ni 10% ovog što postižemo nije njegova zasluga lik je slijep kod zdravih očiju.
Pa dobro sto ga ne cijenis, iako ga cijene svi trenerski i fudbalski umovi Italije, ali moras cijeniti rezultate koje postize sa skoro pa U23 ekipom.
Svaka cast Pioliju. Tip nas je preporodio sa Ibrom. Bonera također je sjeo strava ovoj ekipi. Odavno nisam vidio onakvu borbenost ekipe. Jbg dešava se, 3 prečke smo imali, jebenu stativu i Bantija koji je izmislio offside. Sve zajedno jbg. A Hauge i Leao su me razočarali veceras. Strasno loši tipovi. Leao kad želi moze biti najbolji. Al danas nije želio nista. Upravu ste, trebao je Leao u napad a Rebic na krilo, al jbg...
Dobro je nismo izgubili. Ponavljam, mi ne tražimo scudetto vec 4to mjesto koje godinama ne možemo stic. To je cilj, i Pioli i ekipa ga dobro rade
I ne zaboravite, Roma se provukla protiv nas, bas provukla, a Napoli i Inter fasovali, e to odavno nisam gledao. Istina, nama trebaju ovakvi bodovi, ali idalje je bolje da se ovdje probudimo i onda da se skontamo i zaustavimo velikanere, nego da protiv nji prosipamo bodove. Juve je los, al nemaju vise toliko sudije. Oba penala samu cista, kreten se zaletio i rusi Cuadrada sa strane, penal. Perin nije zaustavio loptu vec Morata udario od njega isto penal.
Jbga, naidju nekad ovakve utakmice... Desavale su se i kad smo bili najjaci ,desavace se i sad... Zaboravis i teras dalje...
Pre godinu dana smo bili ekipa u borbi za opstanak ,ekipa koju je razvlacio ko je kad i kako hteo... Blizimo se trecini prvenstva ,prvi smo na tabeli i neporazeni... Ko se tome nadao pre pocetka sezone ,bez obzira na onakvu zavrsnicu prethodne?
Mislim da nam je borba za titulu nerealna ,mada uvek treba dati sve od sebe i probati pa dokle stignes ,ali LS moramo (i verujem da hocemo) konacno izboriti.
(12-13-2020, 11:01 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ] jos debili nisu sposobni produzit ugovor Hakanu.
Lik trazi 7,5 miliona. Ko da mu ih da kad realno ne zasluzuje? Zamisli ,damo mu 7,5 miliona na 4 godine? Cemu? Ne vredi tih para. Kao da si vezes finansijski kamen oko vrata i skocis u bunar. Nit ga mozes kome prodati jer niko nece hteti da mu da istu ili vecu platu nit nista... Bude kao Menez i slicni ,da placas klubovima da ga odvedu... Neka ga ,neka ide ,za te pare bez problema mozes naci lika koji nudi isto ,ako ne i vise nego on. Imas tih juznoamerikanaca za po 20-25 miliona komad ,uzmes 2-3 komada ,bar jedan ce se isplatiti ,a mozda i dva.