Nazalost, povratak u stvarnost. Ovo je onaj Milan koji znamo. Sanse a 0 golova. Sve nesto pokušavaju al nista ozbiljno. Dobro je pa smo skupili bodova pa mozda i uspijemo bit 4ti na kraju sezone. Al molit Boga da Ibra ostane ne povrijeđen. Jer bez njega smo 0
Treba da ih bude stid i sramota. A Chalha da objasni po cemu je zasluzio 7 miliona godisnje. Jer ako on hoce 7, onda mozes cijeloj ekipi dat 6, a Ibri 15 miliona
Sramota. Od 6 moguci bodova oni 2. Kontam haj izvukli si pouke od nedelje, al ne, ovi jos gore. Ekipa koja kostantno gubi, dode u mogucnost da te pobijedi. A mi sanse normalne ne možemo sastavit, i ono sto sastavimo profulamo. A Destra koji zadnji put protiv Cotronea u 90toj pogodi, zabije ti danas 2 gola.
Neka ih je stid i sramota ovoga sto su pruzili zadnje 2 tekme.
(12-16-2020, 10:16 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Nazalost, povratak u stvarnost. Ovo je onaj Milan koji znamo. Sanse a 0 golova. Sve nesto pokušavaju al nista ozbiljno. Dobro je pa smo skupili bodova pa mozda i uspijemo bit 4ti na kraju sezone. Al molit Boga da Ibra ostane ne povrijeđen. Jer bez njega smo 0
Ne fali nama toliko Ibrahimović koliko Kjaer, tj drugi stoper jebo nas je Kaluluu u ove 2 utakmice malo on malo eksperimenti retarda na klupi.
Ma razumijem da je pokusao da odmori glavne igrace, ali kad vidis da su ti Dalot, Castileho i posebno LEao mrtvi na terenu pa mijenjaj ih. Dobro, mormao biti posteni pa su nam tri kljucna igraca u svakom redu povrijedjena, tako da ovaj remi s te strane nije ni los. Ako sljedecu dobijemo sve ce i dalje biti ok.
(12-16-2020, 11:04 PM)huss Wrote: [ -> ]Ma razumijem da je pokusao da odmori glavne igrace, ali kad vidis da su ti Dalot, Castileho i posebno LEao mrtvi na terenu pa mijenjaj ih. Dobro, mormao biti posteni pa su nam tri kljucna igraca u svakom redu povrijedjena, tako da ovaj remi s te strane nije ni los. Ako sljedecu dobijemo sve ce i dalje biti ok.
Koga ćeš dobiti Sasuola, pa onda Lazia, Benevento, pa Juventus mi smo do kraja mjeseca 5-6 na tabeli u najboljem slučaju. Mi nemamo trenera nego debila koji ne može u 10 utakmica već da shvati da Rebić nije jebeni napadac nego krilo, a Leao da je jebeni napadač a ne krilni igrač, Zutokljunac kad god igra mi bodove gubimo jebo mu on mater bolje da je stavio Kontija na desno krilo nego onu kokoš
Dobro ali vraca se Ibra, a to je vec druga dimenzija

(12-16-2020, 11:11 PM)huss Wrote: [ -> ]Dobro ali vraca se Ibra, a to je vec druga dimenzija 
Nama Ibrahimović toliko ne fali koliko nam fali Kjaer, bez Ibrahimovića smo pobjeđivali dok se Kjaer nije povrijedio, zabijemo mi svaku utakmicu bar 2 gola ali nas jebe što genijalci nazad prime isto toliko
(12-16-2020, 11:21 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]Nama Ibrahimović toliko ne fali koliko nam fali Kjaer, bez Ibrahimovića smo pobjeđivali dok se Kjaer nije povrijedio, zabijemo mi svaku utakmicu bar 2 gola ali nas jebe što genijalci nazad prime isto toliko
Da, da ima i toga. Nazalost, na njega cemo duze cekati. Ma samo da se nekako izdrzi do pauze na prvom mjestu, ili makar egal. A onda do kraja se pobit. Ja i dalje vjerujem u scudeto.
Pa zasto onda Gigio vrijedi 7 miliona??? Jbt bolje da uzmemo onda onog Cragno iz Cagliarija. Tip skace i brani sve moguce. A ovaj nas primi sut i odma je gol. Haj dobro skinuo je onaj gol u 85' al to je jedini sut koji je odbranio. Inace, ako je odbrana katastrofa, i mi ga primamo
Ma, ljudi kad me prosla nervoza, ipak je ovo sve i dalje dobro. Nismo izgubili skoro godinu dana, vidi se taj mentalitet pobjednicki. Malo su nas povrede izbacile, ali pogledao sam i sazetak Inter_Napoli, pa nisza bolje nisu od nas odigrali. Jedan sretan penal. A mi smo taj Napoli poprilicno rutinski dobili, i to u gostima.

Tako da, samo pozitivno