(01-26-2021, 06:12 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]drugi go je greska sudaca ja ne mogu da vjerujem da niko nije primjetio da kod izvodenja auta koji je prethodio penalu bio je opsajt bar 2 metra, ja sam mislio da se pravilo u italiji promjenilo pa da nije opsajd u slucaju auta ali nisam nigdje nasao
Nema ofsajda iz auta u nogometu
Koji fudbal jebote
Ibra je Tito Bog. Doživotni ugovor mu dat. Koja faca. Dobro mu rece: "sto meni tako ne smiješ doć" koja faca. Ono je bilo za crvenog na poluvremenu, cuj onako se gurat po terenu na poluvremenu, da si ozbiljan sudija odma tu drugi žuti dat i ciao
(01-26-2021, 06:12 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]drugi go je greska sudaca ja ne mogu da vjerujem da niko nije primjetio da kod izvodenja auta koji je prethodio penalu bio je opsajt bar 2 metra, ja sam mislio da se pravilo u italiji promjenilo pa da nije opsajd u slucaju auta ali nisam nigdje nasao
Evo sad sam pogledao: ne moze bit offside iz auta jer lopta nije u igri. Ne može čak biti ni gol iz auta (da baciš loptu u gol). Cist penal drug.
Kakav gubitak za Inter. Ode Valeri. To ti je kao da je Handanovi dobio crveni. Ode im najjaci igrač veceras.
Da Bog da ne mogao vise stat na noge Valeri. Želim ti oporavak do smrti
Nije ono vidjelo penala, barela preskace noge Leaa i baca se
ovo je veceras bio krimal, prvo faula za ibrahimovica bilo nije, penala isto jeste da je Leao uklizao ali je Barela prije tog pao i preletio preko Leaa, dofatio ga nije, i na kraju secer na kraju faul Meitea je sviran ali prije tog nije svirao faul nad Meiteom od strane Lautara, sve u svemu 10 na 12 ne ide, ja se samo nadam da nece ekipa pasti psihicki da cemo se vratit sa 3 pobjede u nizu.
Još merda slavi ovu pobjedu o majkoooo pa ja bi sramio da sam na ovaj način pobijedio. Sudija mora izbacit najboljeg igrača i jos ti pomoć oko faula nebi li zabio. Ja sam navijao da nas pobijede do 90' ili mi njih, samo da ne idemo na produžetke sa ovom merdom. 20tog februara ima da ih poderemo
ma jebo kup, ja bi mjanjao 3 pehara osvajaca kupa, za to da budemo u top 4 ove sezone to nam je puno bitnije zbog finansija i zbog igraca i ugovora, ja se nadam da ce do ljeta Maldini zavrsit ugovore za Donarumu, Hakana pa i za Benasera jer on ima klauzulu 50 miliona koja se aktivira ovo ljeto..
Meni nije jasna ova igranka oko produzenja ugovora Donarumi i Hakanu. Kako oni pricaju obojica zele da ostanu. Produzi ih i ako ih ne mozes placati na ljeto kazes hvala i dovidjenja za lovu. Takodjer treba popraviti ugovore Kesiju, Teu i Benanseru. Zasto prave sapunicu od ovoga nije mi jasno.
Bice interesantno videti hoce li vudu saga dobiti nastavak za koju nedelju...
Jako bitna pobeda. Zavrsnica pomalo nesigurna ,ali bitno da su uzeta 3 boda...