jako bitne pobjede za ekipu pogotovo zbog morala ekipe i samopouzdanja jer smo imali par losih rezultata, sad samo treba uzet Speciu i ne izgubit od sintera imamo dosta laksi raspored i ekipa ce nam biti odmornija to moramo iskoristit pobjeda bi bila idealna ali ja ne bi bio nezadovoljan ni remijem protiv govana
(02-07-2021, 08:35 PM)Sampinjon Wrote: [ -> ]Nece protiv njih biti lako kako deluje na papiru. Kao u nekom naletu su u zadnje vreme...
Danas na Areni bio neki dokumentrac o tituli LS iz 2003. Kakve su to njuske bile
Roke Zunior ,polomili ga ,jedva ide a kamoli da trci i nece da izadje sa terena... ove danas malo cuknes odma' hoce napolje previja se tri sata na zemlji... Ko zna da li cemo ikada vise imati takvu ekipu...
U tadašnje vrijeme se Stamu ušivalo oko pored terena, Terryiju doktor traži izmjenu ovaj ga udari po glavi i kaze mu da šprica led po zglobu i da ga pusti igrat- nema izmjene. U to doba se udaralo i guralo, i tada si trebao znat driblat a danas ne smiješ pipnut CR7 ili Mesija, ili jos gore Neymara, odma padaju od bolova vec se sprema hirurgija na pacijenta.
Ono jučer je odlična ekipa. Imamo problem da nam fali Isla ogromno i da nemamo desno krilo. Ja bi protiv merde pokušao sa Rebic desno a Leao lijevo. Kakav ba Suso, pa on nema mjesta u Ceseni a kamoli u Španiji. Salemekers i Hauge ne pokazuli nesto pametno do kraja sezone, odma na posudbu na ljeto. Pojma nji dvojica nemaju. U Zvezdi i Dinamu inas onakvi igrača kolko hoćeš, čak i bolji.
Merda se sutra oslobađa i kupa, tako da će svim snagama ganjat samo Serie A. Bi bilo lijepo im uništit taj san

Treba probrati neke od ovih igraca Sevilje sto su nabili barsu sa sve Susom u ulozi igraca manje.
Šteta, Tomori i Kalulu, predobri odbrambeni nemaju mjesta na terenu jbg
Valjda cemo uvaljati kakvu frljoku do kraja... Ovo lako moze da se zavrsi 0-0...
Momci su u San Valentino modu. Sa mislima su kod žena a ne na terenu. Zalosno kakva predstava
U četvrtak bi mogao biti 1 na Zvezdu
Nadam se da je samo los dan, ali ovo nije licilo ni na sta....boris s za Scudetto i onda te jedna seljacka ekipa ovako razmontira. Samo se nadam da je los dan.
0 suteva u okvir gola. Tako se ne postaje prvak. Al haj, nama je cilj 4to mjesto
Jbga ,potpuno zasluzen poraz. Videcemo sta dalje... U cetvrtak izvesti juniore i cekati mec odluke protiv Intera...
10 miliona je zaslužio Handanovic, a ne ovaj nas $ruma. Rekacija kod prvog gola ko u mrtvog konja. A i treći je mogao odbraniti da ima bolje reakcije.
Sto se mene tice, na ljeto, hvala na svemu Gigio i sretno u novom klubu. Za mene nije vrijedan ovi 6 miliona, a kamoli 7 koje nudimo, a da ne spominjem 10 koje traži.
Ima bolji golmana za 3 miliona godišnje