izvuce se govno na klupi, oj valja ga gledat i sljedece sezone njega Lorda Krunica, Lorda Kastiljeha,Meitea a dragulji Tonali i Hauge nek truhnu na klupi
Dobro majstore, naguzili smo Djubrentus, imamo odlicne sanse da udjemo u LS, ko sljivi Piolija sad (koji je inace veceras odlicno postavio ekipu).
jebo jednu sezonu u odnosu na narednih 5 koje ce ovaj sjebat i igrace koje ce nam unistit i otjerat radi svojih pulena..
Šteta smo smo u ključnom dijelu sezone bili desetkovani. Da smo imali sreće sa povredama, ko zna, možda bi i skudeto ganjali.
Ja mislim da je Pioli napravio fenomenalan posao ove sezone. Treba biti realan i reći da u ključnom dijelu sezone nije imao veći broj prvotimaca. I to je narušilo ritam koji su inali i sasvim je očekivano bilo da uđu u krizu. A takođe nije imao ni neku kvalitetnu klupu. Od prvih 5-6 ekipa je Milan možda i najslabija ekipa. Pa kakve smo krševe doveli u januaru.
Sad torino i uz malo sreće da sledeći vikend osiguramo mjesto u orve 4.
Heh, da je 2013 mozda bih i ja tako rekao. Ovako moramo zgrabiti ovo, pa planirati sa malo vecim budjelarom i igracima koji nas vise nece gledati kao prolaznu stanicu.
(05-09-2021, 10:06 PM)winstonwolfe Wrote: [ -> ]Šteta smo smo u ključnom dijelu sezone bili desetkovani. Da smo imali sreće sa povredama, ko zna, možda bi i skudeto ganjali.
Ja mislim da je Pioli napravio fenomenalan posao ove sezone. Treba biti realan i reći da u ključnom dijelu sezone nije imao veći broj prvotimaca. I to je narušilo ritam koji su inali i sasvim je očekivano bilo da uđu u krizu. A takođe nije imao ni neku kvalitetnu klupu. Od prvih 5-6 ekipa je Milan možda i najslabija ekipa. Pa kakve smo krševe doveli u januaru.
Sad torino i uz malo sreće da sledeći vikend osiguramo mjesto u orve 4.
jel ti dobar posao to sto je otjero paketu koji je najbolji veznjak u ligi sad da bi mu kokoska igrala?, jel ti dobar posao sto istu stvar sad radi sa Haugeom ?
jel ti dobar posao sto ako ne zabijemo go u prvom poluvremenu mi gubimo utakmicu, jel ti dobar posao to sto koja god ekipa igra presing na zadnju liniju nas pobjedi, jel ti dobar posao sto imamo trenera koji ne zna plan b, do sutra ti mogu nabrajat a ti mi nadi samo jednu dobru stvar sto je uradio da je iskljucivo njegova zasluga pa da zasluzuje da ostane
Realnost je da para neće biti previše. Tomori će se otkupiti i ide onda nova tura pozajmljenih igrača. Ali prije svega trebaju dovesti napadača koji može odigrati veći dio sezone, da nam prvi napadač ne bude 40. godina star. Svaka čast Ibri ali godine čine svoje a ritam utakmica će biti ubitačan.
Dobar posao je plasman među 4 ekipe. I to je jedino važno. Realno, koga boli kurac za Paketom i Haugeom. Dobri su igrači, ali su imali priliku, posebno Paketa.
(05-09-2021, 10:13 PM)winstonwolfe Wrote: [ -> ]Dobar posao je plasman među 4 ekipe. I to je jedino važno. Realno, koga boli kurac za Paketom i Haugeom. Dobri su igrači, ali su imali priliku, posebno Paketa.
meni nije dobar posao to sto smo na srecu usli medu top 4 jer je juventus se zajebao pa stavio amatera na klupu, imali smo vise od 10 bodova prednosti u odnosu na 5 mjesto pa smo prosuli sa genijalnoscu trenera, a boli me kurac kad vidim paketu kako ubija i kako ce ga lyon prodat za 5 puta vecu sumu nego sto smo ga mi dalia nama igra kokos koja nije dorasla za 3 ligu, a ta ista kokos igra a momak koji ima potrencijal da bude igracina sjedi i grije klupu radi genijalca na klupi koji radije stavi krunica na lijevo krilo nego malom dadne sansu
Imacemo dobru situaciju za kupovinu napadaca. Juventus nece biti neka atrakcija, u Interu vlada Lukaku. Ostaju Atalanta i Napoli. Za Atalantu mislim da nece trositi neke pare, samo mi je Napoli pod upitnikom. Ko god da dodje imace da igra s obzirom na Zlatanovu situaciju. Sad je samo pitanje koliko pljasnuti na sto.